ESSENCE "Hidden Stories" riboto leidimo kolekcija: apžvalga

Šį kartą apie naują Essence kolekciją "Hidden Stories", kurios išpardavimas prasidėjo 2015 vasarį ir tęsis iki 2015 kovo mėnesio.

Ar tai magiškos fėjų burtų lazdelės, spindinčios ant medžių? Ar tai tiesiog šalčio sukurti varvekliai, kuriuos aš matau?
Anonimas

Apšarmojusi šerkšnu ir vilkdama snaigėmis nusagstytą kostiumą, per šlapią miesto gatvę, labai pavėlavusi atkeliauja ponia - nauja Essence kolekcija "Hidden Stories". Tiesą pasakius, man kolekcija nepasirodė labai įdomi: sniego nebėra, šaltis nebekankina, oras labai primena ankstyvą pavasarį, tad kolekcijos pasiūlymas nusikelti į stebuklingą žiemos pasaką manęs nebežavi. Gal prieš mėnesį mielai būčiau leidusi į tokią avantiūrą...

Gerai, juokai juokais, kosmetika yra kosmetika, tačiau, kai ji nebeatitinka sezono, iš karto praranda bent pusę savo žavesio... Oi, ta mano fantazija... Gerai, taigi, kosmetika yra kosmetika, laikas apžvelgti dalį kolekcijos gaminių, pabandysiu atsiriboti nuo pagrindinės kolekcijos ir minties ir tiesiog nešališkai (neįtakojama idėjos 😊 ) papasakoti apie kelis gaminius.




"Nuostabi stebuklų šalis! Spindinti karalystė, pilna užkerėtų būtybių ir stebuklų, laukia, kol bus atrasta, Su nauja riboto leidimo kolekcija "Hiddden Stories" (Lietuviškai - paslėptos, nutylėtos istorijos), suraskite stebuklingą žiemos stebuklų šalį.
Spindinti šalto atspalvio spalvų gama sukuria magiško grožio akimirkas su sidabrinės, levandų, rožinės, mėtų, žydros ir rausvai violetinės spalvos atspalviais. kolekcijos žvaigždės - gaminiai savo sudėtyje turi žvilgančių fėjų dulkių jūsų nagams, lūpoms ir kūnui; daugiamatė blizgi akių šešėlių sufle, taip pat apšerkšniję nagų lakai ledo šaltumo pasteliniuose atspalviuose.
Sekite Essence stebuklų pasaką!"

Tekstas esantis tarp nuotraukų ir išskirtas kabutėmis yra skolintas iš oficialios Essence svetainės.
Nuoroda ČIA

Nuotrauka skolinta iš ČIA


Blakstienų tušo viršutinis sluoksnis

Produktas: ESSENCE "Hidden Stories" blakstienų tušo viršutinis sluoksnis "01 - wonderland's next super fairy"
ESSENCE "Hidden Stories" mascara topper
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: paryškinti blakstienas ir antakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja sukurti spalvotą viršutinį sluoksnį
Labiausiai nepatiko: efektas - atrodo nenatūraliai ir yra nepraktiškas
Tūris: 11 ml
Kaina*: 2,59 EUR (8,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 6 / 10


Ką žada gamintojas: Lyja blizgučiais! Paryškinkite savo akis su šiuo magišku blakstienų tušo viršutiniu sluoksniu. Metalo bazės ir blizgančių dalelių kombinacija suteikia spindesio blakstienoms arba antakiams.

Galima rinktis iš šių atspalvių:

  • 01 - wonderland's next super fairy
  • 02 - where did I park my uniorn?


Nuotrauka skolinta iš ČIA

Viršutinio blakstienų tušo sluoksnio pakuotė atrodo ne tik paprasta, tačiau ir labai pigiai pagaminta: spalvos sidabrinė ir purvinai vos matoma rožinė kartu sukuria neskoningą įvaizdį. Plastikinė  tušo formos tūbelė atrodo pigiai, galbūt padėtį kiek gerina matinis metalo spalvos užsukamas dangtelis?


Viduje esantis juodas aplikatorius man nepasirodė labai patogus: pirma, jį ištraukiant iš pakuotės pasigirsta nemalonus plastiko su plastiku trynimosi garsas ir tada kažkas panašaus į bučinio garsą. O antra, kartu su tuo garsu aplikatorius ištempiamas lauk iš pakuotės su pertekliumi, kuris nugula aplink tūbelės angą ir kaskart viską terlioja, arba reikalinga jį kaskart pašalinti. Po ilgesnio vartojimo nenuvalius, produktas užsukant dangtelį paprasčiausiai nuterlioja viską aplink. Bet čia ne viskas - bjauriausia, tai, jog aplikatoriui išsilaisvinus iš tūbėlės, kartu su "bučinio" garsu toli į aplinką tiesiog iššauna dalis skysto produkto (pakuotė taškosi ar spjaudosi), kurį paskui tenka valyti nuo grindų, nuo rankų, nuo veidrodžio...

Plastikinis aplikatorius plonas, horizontaliai aplink jį ispausti ranteliai produktui paimti. Tačiau jis ilgokas, 3 m ilgio. Patogesniam ir tikslesniam padengimui reiktų trumpesnio...


Kvapas. Produktas turi kvapą, kuris šiek tiek primena švelnų blakstienų tušo kvapą, Tačiau kadangi kamuojuosi su siaubinga sloga, patariu mano uosle šiam įrašui nepasikliauti. Kvapas yra, bet koks konkrečiai, pasakyti negaliu.

Konsistencija. Produktas sudarytas iš daugybės smulkių, blizgių dalelių, kurios ant šepetėlio koto sulipusios didesniais ir mažesniais gumulėliais. Neišdžiuvęs viršutinis tušo sluoksnis yra lipnus, tačiau kai nudžiūva, lipnumas dingsta. Žemiau pateikiau nuotrauką, kaip jis atrodo ant rankos, tačiau per rantelius paskirstomas produktas ant rankos sunkiai matosi (nebent bandyčiau specialiai užtepti ant rankos). Įkelsiu ir fotografiją, kaip atrodo ant blakstienų.


Sudėtis: AQUA (WATER), POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ACRYLATES/PALMETH-25 ACRYLATE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, PPG-17/IPDI/DMPA COPOLYMER, ALLANTOIN, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Taigi nepaisant jau anksčiau išvardytų trūkumų, viršutinė blakstienų tušo priemonė atrodo visai neblogai, tiesa, ji šiek tiek sulipina blakstienas, jei priemonė nėra greitai išsklaidoma. Tačiau galutiniame variante, man nelabai patiko jausmas ant blakstienų, jos jautėsi apsunkintos, be to, kai kuriose vietose priemonė susiformavo į gumulėlius - lašiukus ant blakstienų ir tai ne pats maloniausias jausmas. Galiausiai nepaisant to, kad produktas tikrai įdomus, tačiau net neįsivaizduoju, kur eičiau būtent taip pasidažiusi? Gal nebent į Naujų metų karnavalą, iki kurio priemonė neištemps dėl trumpo galiojimo laiko...

Lūpų blizgesiai

Produktas: ESSENCE "Hidden Stories" lūpų blizgesys 01 - rose in wonderland; 02 - mauve - llous fairy
ESSENE "Hidden Stories" lipgloss 
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pabrėžti lūpas blizgesiu
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gražus, natūralus efektas ant lūpų
Labiausiai nepatiko: per maža pigmentacija
Tūris: kiekvienas po 4 ml
Kaina*: 1,99 EUR (6,87 Lt) už vieną
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Mielos lūpos. Dėka daugiamačių spindinčių dalelių, jūs žaibo greitumu galite sukurti spindinčias lūpas. Du lūpų blizgesiai: rožinio perlamutro ir rausvai violetinio atspalvių, - yra ypatingai švelnios tekstūros ir suteikia ypatingio žvilgesio efektą.
Galimi pasirinkimai:
  • 01 - rose in wonderland
  • 02 - mauve - llous fairy


Jeigu blakstienų tušo viršutinio sluoksnio pakuotė atrodo pernelyg pigi, tai apie lūpų blizgesio pakuotes aš priešingos nuomonės. Na gerai, gal nevisai priešingos, tačiau, lūpų blizgesio tūbelės pagamintos iš labai tvirto, storo, ypatingai skaidraus plastiko, kuris labiau primena stiklą, nei plastiką. Rankose lūpų blizgesiai nesijaučia tokie skysti kaip viršutinio blakstienų tušo pakuotė. Beje, labai miela ties vieta, kur atsisuka dangtelis užpiešti augalinį motyvą su gėlėmis: tai nuteikia daug smagiau nei tiesiog paprasta pakuotė

Abi pakuotės užsuktos tokiais pat matiniais sidabriniais dangteliais, kaip ir anksčiau minėta priemonė. Lūpų blizgesių aplikatoriai trumpi, nukirstos formos, tačiau produkto paima nedaug, tai ir vienam pasidažymui reikia 2-4 kartus įmerkti aplikatorių į produktą. Tiesa, jokių problemų su blizgesio apsiterliojimu neteko patirti - patogi tiek plati anga tarp dangtelio ir tūbelės, tiek aplikatorius, tiek produkto konsistencija.

Upps... Aplikatoriaus fotografija nelabai pavykusi

Kvapas. Abu lūpų blizgesiai turi saldų kvapą.

Konsistencija. Lūpų blizgesiai pakuotėse turi gana intensyvias spalvas, tačiau pasidažius spalvos visiškai nesimato, tad man labai pritrūko spalvotų pigmentų šiose priemonėse. Abi jos savo suddėtyje turi daugybę blizgių dalelių, kurios ant lūpų nelabai matosi.
Tiesa, pasidažius lūpas, jos neturi jokio lipnumo, o va, kai priemonė apsitrina ant lūpų (jos lieka nedaug), atsiranda ir lipnumas. Spėju, kad lipnumą gali duoti blizgios dalelės, tačiau tai tik spėjimas. Tokiu atveju vėl reikia perbraukti lūpas blizgesiu ir lipnumo nebesijaučia.



Sudėtis: 

01 - rose in wonderland:

PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
02 - mauve - llous fairy:

PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POLYBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Čia noriu tik trumpai paminėti tai, ko dar nepasakiau. Blizgesys ant lūpų gražiai, natūraliai atrodo, nėra lipnus, neturi specifinio skonio. Ant lūpų išlieka neilgai, tačiau paprasta spalvą atnaujinti, be to praktiškai nesimatys, net jei nevisai pataikysite į lūpų kontūrą. Ant lūpų priemonė maloni, lūpų odos nesausina.

Highlighter - veido modeliavimo priemonė

Produktas: ESSENCE "Hidden Stories" highlighter - veido modeliavimo priemonė 02 - Enter Wonderland
ESSENE "Hiddens Stories" highlighter
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: pašviesinti, paryškinti veido atskiras vietas
Tinkamas tipas: visiems, ypač tiks šviesiaodėms
Labiausiai patiko: lengvas, subtilus veido bruožų paryškinimas
Labiausiai nepatiko: priemonės negalima paimti pirštu iš pakuotės
Tūris: 10,7 g
Kaina*: 3,39 EUR (11,70 LT)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Tai magiška. Labai lengvos, kreminės tekstūros highlighter ' is praktiškai ištirpsta ant odos, padengimo metu, ir pavirsta švelnia pudra. Du subtilūs atspalviai  - užburiantis levandų ir magiškas pastelinės rožinės - sukuria natūralią. gaiviai atrodančią veido odą. 
Galimi pasirinkimai:
  • 01 - rose in wonderland
  • 02 - enter wonderland
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Labai paprasta, elementari, skaidraus plastiko pakuotė atrodo tiesiog paprastai: nei kažkaip labai ypatingai, nei pernelyg pigiai. Pakuotė užsidengia išgaubtu dangteliu. Pagrindo centre suformuotas lizdas priemonei. Tiesa, įdomumo dėlei, tai vienintelė priemonė turinti vardą iš visų mano bandytų produktų: galbūt lūpų blizgesiams ir blakstienų viršutiniam sluoksniui tiesiog buvo pamiršti uždėti lipdukai?


Kvapas. Veido modeliavimo priemonė turi kvapą, tačiau kokį, šiandieną jums patikslinti negaliu.

Konsistencija. Iš pradžių konsistencija man pasirodė keista, kažkas panašaus į minkštą moduliną - plastiliną. Vadovaudamasi nurodymais ant pakuotės, pabandžiau priemonės pirštu, tačiau tokiu atveju visas produktas slenka pirmyn ir atgal indelyje, ant piršto palikdamas vos vos produkto. Galvojau, kad highlighter ' is tikrai nevykęs - po ilgų bandymų, produktas tapo beforme mase, o ant veido užtepti nors kiek produkto, reikėjo labai ilgai vargti...

Tačiau prieš porą dienų, jau ruošdamasi galutiniam įvertinimui, nusprendžiau pabandyti produkto paimti maskavimo priemonės šepetėliu ir... stebuklas - priemonės paėmiau tiek kiek norėjau. Tuo pačiu šepetėliu kiek paskirčiau ant veido, o išsklaidžiau bevardžio piršto galiuku. 


Sudėtis: MICA, DIMETHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TALC, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SILICA, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, BHT, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Highlighter ' is labai dailiai paryškina, truputį pašviesina odą, suteikdamas vos matomo blizgesio, kurio dienos šviesoje praktiškai nesimato. Kreminė konsistencija, išsklaidyta ant veido tampa besvorio lengvumo, labai švelnia liesti pudra, kuri nenusivalo. Tiesa, ar nenuvažiuoja nuo veido, pasakyti negaliu: man ji išliko ten, kur buvau padengusi. Bet kadangi priemonė vos matoma, garantijos suteikti negaliu.
Galutinis rezultatas: gaivesnė, sveikai atrodanti veido oda. Labai gaila, kad ant pakuotės esančios naudojimo instrukcijos netikslios, tad tikriausiai dauguma merginų priemonę paprasčiausiai išmes, kaip netinkamą naudojimui. 

Atrodo ir vėl nelabai vykęs makiažas?

MAKIAŽAS: LIRENE CC kremas
Catrice "Glamour Doll" blakstienų tušas ČIA
ESSENCE "Hidden Stories" viršutinis blakstienų sluoksnis 01 - wonderland's super fairy
ESSENCE "Hidden Stories" highlighter ' is 02 - enter wonderland
EOS lūpų balzamas "Strawberry Sorbet" ČIA
ESSENCE lūpų blizgesys 01 - rose in wonderland

REZIUMĖ. Nežinau ką pasakyti apie kolekciją. Išbandžiusi 3 skirtingus produktus ir bandant iš šių trijų susidaryti nuomonę apie kolekciją, galiu pasakyti, jog man pasirodė, kad kolekcija paleista pavėluotai: galbūt sausio pradžiai ar gruodžio pabaigai būtų buvę idealu. Be to, visa kolekcijos idėja (Sukurti žiemos stebuklų šalį su užkerėtais ir magiškai daiktais, nutikimais ir pan.) man pasirodė labai atmestinai ir paskubomis įgyvendinta: neapgalvotos pakuotės, trūksta spalvų (kad ir pastelinių) bei labai trūksta geresnės kokybės. Paprastai lengvai skiriu 9 balus man patikusiam gaminiui, tačiau šį kartą labai abejojau ar verta: kolekcija tik vidutinė...




Ačiū, kad skaitote.
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR - sample

Komentarai