FARCOM "Silver Tone" pilkinamasis šampūnas

Šiandieną noriu papasakoti apie prieš porą mėnesių įsigytą priemonę šviesintiems plaukams, nuimančią geltoną plaukų atspalvį.

Kokia prasmė gyventi, jeigu net nepabandai padaryti kažko nepaprasto?


Sveikos merginos, mano ieškojimai tęsiasi. Nepaisant to, kad gavau puikią rekomendaciją, kur ieškoti idealaus blondinėms violetinio šampūno, aš vėl dariau klaidą ir pabandžiau nusipirkti pigią priemonę. Skubėdama "Martina" parduotuvėje, paklausiau konsultantės violetinio šampūno plaukams ir net neperskaičiusi etiketės nulėkiau į kasas. Taigi, tą dieną tikrai tikrai skubėjau, buvo pats prieššventinis laikotarpis ir tikrai nenorėjau užstrigti eilėje, maisto prekių parduotuvėje ar spūstyse... 
O šiandieną, apie rezultatus, ką gi, jei galima pasijuoksiu iš savęs: Blondinė, gi... :D 



Produktas: FARCOM pilkinantis šampūnas "Silver Tone" su šilko baltymais ir provitaminu B5

Gamintojas: "Farcom S.A.". Pagaminta Thessaloniki, Graikijoje
Paskirtis: neutralizuoti geltoną atspalvį
Tinkamas tipas: žiliems, balintiems ir šviesintiems plaukams
Labiausiai patiko: nesausina plaukų ir galvos odos
Labiausiai nepatiko: priemonė ne šviesina, o pilkina plaukus
Tūris: 300 ml
Kaina*: 3,96 EUR (13,69 Lt)
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 7 / 10

Ką žada gamintojas: Sudėtyje esančios medžiagos neutralizuoja geltoną plaukų atspalvį. Šampūnas tinka žiliems, balintiems ir šviesintiems plaukams. Provitaminas B5 ir šilko baltymai suteikia plaukams švelnumo ir žvilgesio.
Naudojimas: Sudrėkintus plaukus patepkite šampūnu ir švelniai pamasažuokite. Po 2-3 minučių kruopščiai išskalaukite vandeniu. Jei reikia šampūną palaikykite ilgiau arba procedūrą pakartokite.
Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.


Produkto pakuotė violetinės - tamsiai mėlynos spalvos, pagaminta iš minkšto plastiko buteliuke. Užkimšta nevisai pilnai užsidarančiu dangteliu. Apskritai, pakuotė labai pigiai pagaminta, tai išduoda pigus minkštas plastikas ir labai nekokybiško plastiko dangtelis. Prabangą bandyta imituoti ant priekio esančiu sidabriniu langeliu, kuris beveik kaip veidrodis, atspindi priešais esantį vaizdą, tačiau, deja ir čia pasigendama kokybės.

Tiek savo išvaizda, tiek kvapu, produktas labiau primena vyrišką šampūną. Gaminys turi stiprų, vyriškiems gaminiams būdingą kvapą su Trainoj odekolono kvapu... Fe!

Konsistencija. Produktas pakankamai tirštas, tačiau teka nuo rankos. Bet va likučius nuplauti nuo odos keblu, reikia kiek patrinti odą. Šampūno spalva būtent tokia, kokia yra daugumos tokios paskirties priemonių: tamsiai violetinė - tamsiai mėlyna. Priešingai nei Swiss O-Par violetinio šampūno šio spalva nedingsta skalaujant priemonę vandeniu iš plaukų. Beveik tokios pačios spalvos putos ir nuteka dušo kabinos grindimis.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG - 4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Polyquatemium - 22, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Glycereth - 2 Cocoate, Parfum, CI 60730 (Acid Violet 43), Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl ionone.


Poveikis. Pirkdama priemonę, giliai tikėjau, kad šampūnas, kaip ir kiti violetiniai šampūnai, nuims gelsvą plaukų atspalvį ir suteiks jiems sidabrinę spalvą.

Pirmą kartą išsiplovus galvą nieko tokio nepastebėjau... Po sekančio karto pasijutau keistai kitokia... Kol galiausiai, po kelių galvos plovimų suvokiau, kad nors šampūnas ir nuima gelsvą atspalvį, jis jų nešviesina (nedaro sidabro ar platinos spalvos), jis juos pilkina! Suteikia plaukams pilką pelenų atspalvį! Tad dar kartą, šį kartą daug atidžiau ėmiau skaityti informacinį lapelį. Perskaičiau kelis kartus, kol susiprotėjau pasižiūrėti pavadinimą: taigi PILKINAMASIS, aiškiai parašyta... Nors aš tikėjausi ne to.

Apskritai, kaip tokio tipo priemonė, šampūnas nesausina plaukų. Po naudojimo nejaučiu sudirgusios, niežtinčios galvos odos, tačiau efektas deja nebuvo toks, kokio tikėjausi...


REZIUMĖ.
Šampūnas man pasirodė labai nekokybiškos, prastai pagamintos pakuotės, baisaus vyriško kvapo ir gana sunkiai nuplaunamas nuo odos. Su šiuo gaminiu aš apsirikau, ieškojau geltonos spalvos deaktyvatoriaus, kuris suteikia plaukams platinos spalvą, tačiau nusipirkau pilkus atspalvius duodantį gaminį. Tačiau, jei ieškote pilkinančio šampūno, ir galėsite pakęsti jo kvapą, ši priemonė veikia nesausindama plaukų ir galvos odos. Bet kuriuo atveju, rekomenduojama naudoti stipraus poveikio kondicionierių arba plaukų kaukę.












Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Įdomi priemonė, tikiu, kad turėjai nustebti, ne tokį kikio tikėjaisi rezultatą išvydusi :D o aš mąstau, gal tokia priemonė kiek nuslopintų mano plaukų raudoną atspalvį?.. Reikės pasidomėti..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomi priemonė, tikiu, kad turėjai nustebti, ne tokį kikio tikėjaisi rezultatą išvydusi :D o aš mąstau, gal tokia priemonė kiek nuslopintų mano plaukų raudoną atspalvį?.. Reikės pasidomėti..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, visai įdomiai buvo, keista taip...
      Reiktų pabandyti, nors rašo, kad nuima geltoną atspalvį. Žinau, kad kai kurios kirpėjos taupydamos pinigėlius su šia priemonė tonuoja šviesintus plaukus kirpykloje.

      Panaikinti

Rašyti komentarą