FEBRUARY CHALLENGE. Diena 15: Mano horoskopas ir ar jis man tinka?


Taigi, mano horoskopas - Šaulys, gimęs Zuikio / Katino metais. Parašysiu tik bendrinius dalykus, kurie man tinka.

Stichija: Ugnis
Planeta: Jupiteris
Diena: Ketvirtadienis
Spalva: mėlyna, žalia, violetinė, tamsiai raudona
Akmuo: ametistas, topazas, chrizolitas
Laimingas skaičius: 3
Žymūs žmonės gimę po Šaulio ženklu: Vinstonas Čerčilis, Marisa Tomei, Brad Pitas, Dikas van Daikas, Styvenas Spylbergas, Raineris Marija Rilkė, Britney Spears, Maria Kalas....


Taigi Šaulys:



1. ASMENYBĖ.
Tai šviesaus proto, ryžtingas ir išmintingas žmogus. Šauliai nuolat keliauja – jei ne fiziškai, tai bent mintimis. Svajoja palikti savo pėdsaką pasaulyje, tad veržiasi link reikšmingų darbų. Šauliai neriboja kitų žmonių laisvės ir patys nepasiduoda jokiems apribojimams. Energingi, aktyvūs, asmeninio žavesio nestokojantys Šauliai dažnai tampa tikrais lyderiais tarp draugų ir bendraminčių.

Šaulio ženklą simbolizuoja įtempta strėlė – ji reiškia platesnius, pranokstančius kasdienybę interesus. Tiesioginis ryšys su gamtos įvykių eiga yra silpnas. Šaulys jau pažino kasdienybės būtinumą, meilę ir mirtį – visa tai liko toli užnugaryje. Dabar jis stengiasi atrasti visų šių įvykių gilesnę prasmę, o tam tikslui būtina platesnė erdvė.

2. BŪDAS:
Turi gerą nuojautą ir sugeba toli numatyti. Geriausias mokytojas jam -asmeninė patirtis. Jį traukia daiktų formos, grožis, ritualai. Juose jis pasislepia nuo supančio audringo gyvenimo pagundų, kada kiti panyra į narkotikų ar alkoholio sukeltą užmarštį. Jaučia atsakomybę už savo pareigas. Nemėgsta skųstis bei skelbti savo rūpesčių. Įspūdžiais su draugais pasidalija tik savo gyvenimo laimingomis minutėmis. Šauliai dažniausiai išsilavinę, logiškai mąstantys, linkę į meną, originalūs, turintys puikią nuojautą ir nuolat ieškantys ko nors dar nepatirto. Šauliai jaučia nesutramdomą alkį gyvenimui. Jiems būtina viską išmėginti, patirti, išgyventi ir tos naujovių paieškos trunka visą jų gyvenimą. Jie mielai skaito įdomias knygas, gilinasi į filosofiją, gali susidomėti kokia nors religija. Taip pat juos traukia aktyvus sportas, tad dažnai patiria traumų. Šaulio nesudomis rutina, o štai intelektualiniam iššūkiui tikrai neatsispirs. Sudėtingų sprendimų ieškojimas jiems teikia didžiulį malonumą. Jei jų darbas patenkina jų įvairovės ir smalsumo poreikius, gali paaukoti jam visą savo gyvenimą ir visiškai apleisti namus bei šeimą.

3. CHARAKTERIS.
Šauliai – tiesmukiški, atviraširdžiai, sąžiningi žmonės. Dauguma gimusių po šiuo ženklu tampa numylėtiniais savo socialinėje aplinkoje. Šauliai yra linkę ignoruoti įvairius apribojimus, labai vertina nepriklausomybę, mėgsta keliauti, skaityti, yra aktyvūs visuomeniniame gyvenime ir pareigingi profesinėje veikloje.
Privalumai: įgimtas pasitikėjimas savo jėgomis bei kitais žmonėmis, nuotykių pomėgis, gebėjimas džiaugtis šia diena, noras padėti kitiems.
Trūkumai: per didelis nerūpestingumas, siekimas visur būti super šiuolaikišku, polinkis į avantiūrizmą.

4. DARBAS.
Šio ženklo atstovės moterys išsiskiria gyvenimo džiaugsmui atvira širdimi ir smalsumu. Moteris Šaulys sugeba užsiimti keliais dalykais iš karto ir mėgsta sensacijas. Tačiau pačios niekada nepraranda pusiausvyros, yra atviros bendravimui ir geranoriškos, nors ir nelabai įvairiapusiškos.

5. DRAUGYSTĖ.
Moterys Šauliai mėgsta žmones ir turi pakankamai bendravimui reikalingo optimizmo bei humoro jausmo. Jos yra ganėtinai nepriklausomos. Šio ženklo atstovės nuo pat vaikystės turi daug draugių, su kuriomis puikiai sutaria, nors ir retai kada dalinasi pačiomis intymiausiomis savo paslaptimis. Draugystėje labiausiai nepriimtini dalykai joms yra veidmainiškumas ir nenuoširdumas. Pačios jos visada atviros ir teisingos bei neretai nukenčia dėl savo pernelyg didelio tiesmukumo.

6. MEILĖ.
Meilės santykiuose moterys Šauliai yra nepasotinamos, svarbiausia joms yra emocinis suderinamumas tarp partnerių. Santykiai ypač gerai joms susiklosto su temperamentingais vyrais. Vaikus moterys Šauliai myli ramia, išmintinga, motiniška meile. Nors egzistuoja ir kitoks šio ženklo moterų tipažas – nenuoramos, mėgstančios ypač aktyvų gyvenimo būdą.

Mano horoskopas praktiškai idealiai atitinka mane: aš laisva ir nepriklausoma, užsispyrusi ir iki galo siekiu savo tikslų. Esu nepaprastai didelė optimistė. Nuolat kažkuo domiuosi ir plečiu savo akiratį. Aš veržli, mėgstu rizikuoti. Mano sprendimai priimami logiškai, o jei logikos grandžių negaliu surasti, vadovaujuosi savo intuicija. Aš labai reikli sau, ir šiek tiek reikli kitiems. Nesu linkusi sureikšminti menkaverčių dalykų ir griaužtis dėl praeities klaidų. Nors aplinkiniams atrodo, kad klaidas pamirštu,  tačiau aš iš jų pasimokau ir išspaudžiu tiek daug, kiek tik įmanoma.

Labai nemėgstu veidmainiavimo, tuščių pažadų. Man nepatinka nuobodžiauti, nes pati nenoriu to daryti. Nepatinka, kai žmonės naudojasi mano gerumu, siekdami sau naudos, tačiau neįdėdami nei lašo pastangų. 



O koks jūsų horoskopo ženklas? Kokios jūsų savybės jums patinka? Kas jums nepatinka?








Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


Komentarai