MAYBELLINE "Baby Lips" lūpų balzamai: "Mint Fresh" ir "Cherry Me": apžvalga

Ar matei? Ar bandei? Ar turi? Ar patiko? Tu nežinai??? Šiandieną apie vieną didesnių susižavėjimo bangų kosmetikos pasaulyje sukėlusius Maybelline Baby Lips lūpų balzamus.

Ne viskas auksas, kas auksu žiba
Liaudies patarlė

Dauguma merginų jau tikriausiai žino apie garsiuosius Maybelline "Baby Lip" lūpų balzamus, kurie rinkoje pasirodė praktiškai iš karto po EOS balzamų atsiradimo. Vaizdo blogerės, grožio tinklaraštininkės ir aplinkiniai tarsi pamišę dėl šių spalvotų balzamų. Aplink tik ir kalbama: "ar jau bandei?" "Kokio skonio turi?" "Aš išmėginai su spalva?"... Apskritai, tokie pamišimai dėl kosmetikos ir kolekcijų kaupimai man atrodo mažų mažiausiai nesuprantama.

Tačiau prisipažinsiu, šie balzamai sukėlė ir mano smalsumą. Tad išbandyti savo kailiu, tiksliau lūpomis tiesiog privalėjau.


Tarp Kalėdų ir Naujųjų, apsipirkdama Drogas parduotuvėje pastebėjau šių balzamų, jų buvo vos keli vienetai, tad nedvejodama pagriebiau daugiausiai mano susidomėjimo nusipelniusį - vyšninį Cherry Me. Na, o sausio paskutinę dieną priedo įsigijau ir mėtinį - Mint Fresh.

Iš viso siūlomi šie balzamų pasirinkimai:
tačiau internete panaršius galima rasti ir juodos spalvos korpuso kolekciją ir rožinės spalvos ir netgi balzamus, kurie yra kitokioje pakuotėje, su mažu dangteliu, panašius į klijų pakuotes. Tikiu, kad jie greitai pasirodys ir Lietuvos rinkoje.

"Cherry Me"

Produktas: MAYBELLINE Baby Lips "Cherry Me" vyšnių kvapo drėkinantis lūpų balzamas, suteikiantis raudoną atspalvį
Gamintojas: Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti lūpas, suteikti spalvą
Tinkamas tipas: visiems (nerekomenduojamas vaikams)
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: ilga, vidutinio saugumo sudėtis
Tūris: 4,4 g
Kaina*: 2,49 EUR (8,59 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Douglas,
Įvertinimas: 7/10

Ką žada gamintojas: 8 valandas drėkina lūpas*. Įrodytas efektyvumas**.
82% sveikiau atrodančios lūpos**
82% švelnesnės lūpos**
81% sumažėjo sausumo pojūtis**
76% lūpos atrodė atsinaujinusios**

*Instrumentinis tyrimas
**Save vertino 105 moterys


Sudėtis: Octyldodecanol, Polybutene, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Polyethylene, Ozokerite, Diisostearyl Malate, Butyrospermum Parkii Butter, Candelilla Cera, Vp/Hexadecene Copolymer, Calcium Aluminium Borosilicate, Aroma, Limonene, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Alumina, Silica, Benzyl Alcohol, Mel, Centella Asiatica Extract, Linalool, Benzyl Benzoate, Tin Oxide, Citral, Eugenol, Geraniol, Parfum.
May Contain: CI 77891, CI 45410, CI 45380, Mica, CI 77491CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42090.

"Mint Fresh"

Produktas: MAYBELLINE Baby Lips "Mint Fresh" mėtų kvapo drėkinantis lūpų balzamas, suteikiantis SPF 20 asaugą nuo saulės
Gamintojas: Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems (nerekomenduojamas vaikams)
Labiausiai patiko: mėtinė gaiva
Labiausiai nepatiko: trumpalaikis efektas
Tūris: 4,4 g
Kaina*: 2,49 EUR (8,59 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Douglas
Įvertinimas: 7/10

Ką žada gamintojas: 
8 valandas drėkina lūpas*. Įrodytas efektyvumas**.
76% geriau prižiūrėtos  lūpos**
76% sveikiau atrodančios lūpos**
73% geriau apsaugotos lūpos**
73% švelnesnės lūpos**

*Instrumentinis tyrimas
**Save vertino 105 moterys


Sudėtis: PolybuteneOctyldodecanol, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyethylene, Ozokerite, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Diisostearyl Malate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Ethylhexyl Salicylate, Vp/Hexadecene Copolymer, Aroma / Flavor, Menthol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Palmitate, Limonene, Centella Asiatica Extract, Citral, Aloe Barbadensis Extract / Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calcium Pantothenate, Ascorbic Acid, Linalool.


Lūpų balzamai supakuoti labai ryškiose, akį traukiančiose pakuotėse su žaismingomis spalvomis. Įvairių spalvų tūbeles uždengtos skaidriais dangteliais, su skirtingų spalvų užrašais.Mano nuomone pakuotės, nors ir būdamos žaismingos, yra vaikiškos ir man visai nepatrauklios. Nors negaliu paneigti, jog toks gaminys netraukia žvilgsnio parduotuvės lentynoje.

Kvapas. Abu lūpų balzamų kvapai atitinka tos, kurie nurodyti ant pakuotės. Jie pakankamai intensyvūs uostant iš tūbelės, tačiau padengus ant lūpų, kvapas gana greitai dingsta.



Pigmentacija. Spalvotojo Cherry Me lūpų balzamo pigmentacija visai nebloga, jei vertinant nepamirštama jog tai lūpų balzamas. Spalvą galima sluoksniuoti, tai yra, kuo daugiau sluoksnių padengsite ant lūpų, tuo spalva bus intensyvesnė. Su pirmuoju sluoksniu išgaunama permatoma, šiek tiek vandeninga lūpų balzamo spalva.

Tuo tarpu Mint Fresh balzamas yra bespalvis ir ant lūpų pasidengia tik suteikdamas joms blizgesį.


Poveikis. Lūpų balzamai ant lūpų dengiasi lengvai, tiesiog slysta :) Lūpos po aplikacijos nesijaučia aliejuotos, balzamas lūpų neapsunkina. Visgi, pastebėjau, jog norint geresnio drėkinimo, reikia lūpas padengti storesniu balzamo sluoksniu.

Lūpų balzamas lūpoms suteikia šilko spindesio išvaizdą ir gerai drėkina. Deja, reikia pripažinti, kad pakuotės pažadas drėkinti 8 valandas yra didžiulis burbulas, nes jau po gero pusvalandžio lūpas norisi padengti ir vėl. Tuo tarpu spalvotą balzamą, norint išlaikyti spalvą, taip pat reikia padengti dažnai, bent jau kas valandą.

Nors lūpos iš karto po padengimo tampa švelnios ir minkštos, tačiau lūpų balzamo drėkinamojo poveikio man nepakako: mano lūpos, naudojant Baby lips vis atsilupa ir šerpetoja...


REZIUMĖ.
Kai kurie produktai, susilaukiantys populiarumo rinkoje, tampa mėgstami tik dėl geros marketingo sistemos. Nors mano lūpos ir tapo švelnesnės ir drėgnesnės, tačiau tai buvo tik trumpalaikis poveikis, balzamą norisi tepti ir vėl iš naujo. Man patiko balzamas su atspalviu ir abiejų priemonių kvapai, tačiau pakuotė pasirodė vaikiška ir nepatraukli man. Be to, balzamų sudėtis tik vidutinė, su keletu tikrai pavojingų ir net žalingų ingredienų. Tad galbūt aš pasirodysiu nepopuliari, tačiau, Baby Lips balzamas nekartotinas produktas, nevertas kainos ir sukeltos populiarumo bangos.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė



* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Meginau meginau meginau. Taigi pradesiu nuo to, jog nusipirkau Peach Kiss (kuri dabar ir naudoju) bei Cherry Me (kurio dar nebandziau, bet manau, kad patiks). Kaip as sakau - drekinimas nulis. Is tikruju.... Reikia teptis kas pusvalandi. Bet tiek to. Viska nusveria grazios spalvos bei pakuote. Sie balzamai man labai tinka tada, kai norisi siokios tokios spalvos ant lupu, bet neturi su savimi lupu dazu. Be to, uosciau ir ta rozini (neapsakomai skaniai kvepia ir tobulai atrodo ant drauges ir seses lupu), labai gaila, kad si spalva nelabai tinka man. Bet! Bet, manau, jog tikrai vasara isigysiu viena bespalvi (girdejau, jog daugelis merginu skundziasi, jog Hydrate joms sausina lupas, su situo nerizikuosiu). Kadangi as savuosius pirkau Eurokos parduotuveje su tam tikra nuolaida, palauksiu nuolaidos ir vasara, nes , mano nuomone, sie balzamai nera verti tikros savo kainos. Skaudi tiesa, taciau tiesa. :) Tai tiek mano nuomones.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. P.S. Patiko ir tai, jog bespalviai balzamai turi siokius tokius SPF skaiciukus. Och, kalbekim aiskiai, UV filtra. ;)

      Panaikinti
    2. O teisingai, visai pamiršau paminėti SPF 20 saulės apsaugos faktorių lūpoms. Ačiū jums :) Ir labai ačiū už nuomonę.

      Taip, kvepia skaniai, tačiau mieliau renkuosi EOS, Carmex lūpų balzamus. Man pasirodė, jog maniškiai drėgmės suteikia tiek, kiek patys būna ant lūpų, o paskui sausėja ir šerpetoja, tad nieko gero, bent jau man asmeniškai.

      Panaikinti
    3. Na taip. Didziausias minusas ir yra drekinimas... Zadu ir as kadanors ismeginti viena EOS. Toki spalvota zaisliuka.. :D

      Panaikinti
    4. Superiniai tie žaisliukai: ką žada tą ir daro, tik vienintelis minusas - man kiek per saldūs, bet tai vienas mėgstamiausių mano balzamų, būtinai pabandyk :)

      Panaikinti
  2. Pritariu Tau! Turiu "Cherry Me" balzamą: lengvai tepasi ant lūpų, tačiau (bent jau man) labai labai greitai įsigeria ir sudrėkina bei minkština tik trumpam laikui. Po jo naudojimo lūpos dar labiau išsausėjo, išbąlo. Mano lūpos ir taip yra sausos, tad nežinau kas sukėlė tokią reakciją: ar prastos kokybės gaminys ar aplinkybės, oras. Taip pat, (kas mane kiek nuliūdino) kad mano pažįstamoms juo pasitepus, ant lūpų iškart pasimato spalva, o man (tiesa, turiu tamsesnią odą nei draugių) - tik blizgesys ir vos vos matomas raudonumas (nors perbraukiu du, tris kartus).
    Rekomenduočiau pabandyti Carmex firmos lūpų balzamą vyšnių kvapu. Pasitepus trumpam šaldo, o efektas - permatomas blizgesys. (Pakuotė panaši į klijų formą.)
    P. S. Man labai patinka Tavo įrašai! Išsamūs, stilingi ir tvarkingi. Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pagyrimą ir ačiū, kad skaitai :)

      Pritariu, man irgi nepatiko. Efektu nieko nesiskiria nuo pigių balzamų, tik čia tikrai gardus kvapas... Sudėtyje daug agresyvių ingredientų, kurie galėjo sukelti alergiją. Man asmeniškai tik dingsta nuo lūpų ir jaučiu smulkius šerpetojimus. visgi, nesinori sakyti, kad čia balzamo padarinys, nes nesu 100% įsitikinusi, jog čia ne oras.
      Carmex su vyšniomis superinis, man labai patinka :) Ačiū už rekomendaciją.

      Panaikinti
    2. Pritariu del irasu! Atklydau ir iskart suzavejo viskas!

      Panaikinti
  3. Turiu ir aš Hydrate, bet labai didelis nusivylimas man jis. Carmex tikrai geresnis, o už Carmex dar geresnis Uoga uoga Pabučiuok mane :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikia būtinai iman išbandyti uoga uoga produkciją. Iki šiol nieko nesu bandžiusi. Ačiū už rekomendaciją Živile ;)

      Panaikinti
  4. Nemėginau šių balzamų ir nežadu ;) Pakuotės man taip pat labai nepatiko. Turiu mėgstamus lūpų balzamus ir juos naudoju, o šio "pamišimo" dėl kažkokių elementarių lūpų balzamų tikrai nesuprantu :D Daug reklamos ir tiek ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą