NIVEA "Daily Essentials"double effect eye make-up remover - dvejopo poveikio akių makiažo valiklis

Dar vienas akių makiažo valiklis, skirtas vandeniui atsparų makiažą valyti, tačiau tinkamas ir įprastiniam makiažui šalinti.

"Aš tikiu, kad visos moterys yra gražios be makiažo, ir gali būti gražiai pavojingos su tinkamu makiažu"
Bobbi Brown

Pamenate, nesenai pasakojau apie Garnier Express 2 in 1 akių makiažo valiklį, kuris man patiko, nes labai švelniai valė net vandeniui atsparų akių makiažą? tai va, aš nebūčiau aš, jei neknietėtų man patikusio produkto palyginti su kitu, tokį pat efektą žadančiu produktu, tad bandau Nivea dvejopo poveikio akių makiažo valiklį, kuris valo ir vandeniui atsparų makiažą


Produktas: NIVEA "Daily Essentials"double effect eye make-up remover - dvejopo poveikio akių makiažo valiklis
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pašalinti akių srities makiažą (ir atsparų vandeniui)
Tinkamas tipas: visiems tipams, net nešiojantiems kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: švelnus valymas
Labiausiai nepatiko: nepatogus buteliukas
Tūris: 125 ml
Kaina*: įsigijau už 3,96 EUR (13,7 Lt). jei teisingai pamenu įprasta kaina 5,75 EUR (19,85 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: Drogas, Eurokos, Maxima, Rimi ir pan.
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Ši tausojanti dviejų fazių receptūra, praturtinta rugiagėlių ekstraktu, nuvalo net labai vandeniui atsparią akių kosmetiką. Jautri akių sritis yra nuvaloma labai švelniai bet veiksmingai. Apsaugo blakstienas.
Naudojimas: kas kartą naudojant gerai supurtyti. Užpilti ant vatos diskelio ir valyti akių sritį. Nereikia trinti. Tinkamas net nešiojantiems kontaktinius lęšius.


Dar prieš įsigyjant gaminį, ant pakuotės pastebėjau užrašą, jog Nivea atnaujino buteliukų dizainą. Po kelių savaičių naudojimo noriu pasakyti, na ir ką jūs galvojote padarydami tokią nesąmonę??? Senasis buteliuko dizainas buvo gerokai patogesnis, ten reikdavo tik atidaryti viršutinį dangtelį ir viskas, galima naudoti gaminį. O čia? Pirmiausia gaminį reikia gerai supurtyti, tada atsukti dangtelį ir pro angą įsipilti šiek tiek produkto. Viskas gal ir būtų gerai, tačiau pats dangtelio atsukimas yra kančia: na ir kam reikėjo tiek daug rievių buteliuko dangtelyje. Nes tik atsukus, gaminį jau vėl reikia purtyti... Tai kokio velnio? Tuomet man daug paprasčiau angą uždengti pirštu ir papurtyti.

Nors pro po dangteliu esančią angą gaminį dozuoti patogu, tačiau deja, nauja, neva patobulinta pakuotė mano nuomone visiškai nepasiteisino.


Gaminio kvapas nestiprus, neriečia nosies. Tai nėra Nivea gaminiams įprastas kvapas, šiuo atveju produktas kvepia silpnai, truputį gaiviai, su vos jaučiamu, vidutinio sunkumo kvapu.

Konsistencija. Valiklis sudarytas iš dviejų skirtingų medžiagų: tamsiai mėlynos spalvos aliejinio tipo skystis guli ant skaidrios spalvos valiklio. Supurčius gaminį abu skysčiai susimaišo, ir tada valiklis tampa tinkamas naudoti. Tačiau pastebėjau, kad sluoksniai labai greitai atsiskiria  vienas nuo kito: paprastai kol atsuku gaminio dangtelį, priemonę jau vėl reikia supurtyti iš naujo...



Sudėtis: Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Chloride, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, CI 60725, CI 61565.


Poveikis. Akių makiažo valiklis labai lengvai nuvalo akių srities makiažą. Jei reiktų palyginti su Garnier Express 2 ir 1 valikliu, sakyčiau, kad lygiai taip pat greitai ir lygiai taip pat efektyviai. Ant veido lygiai taip pat, kaip ir Garnier, Nivea valiklis palieka vos vos jaučiamą, slidžią plėvelę, kurią nuplaunu vandeniu. Akių taip pat, kaip ir anksčiau bandytame Garnier, trinti nereikia, pakanka vatos diskelį truputį palaikyti ant voko ir labai švelniai nuvalomas tiek vandeniui atsparus, tiek įprastas akių makiažas.

Anksčiau, naudodama Garnier priemonę, maniau kad mane erzina nuolatinis Garnier valiklio buteliuko purtymas, tačiau iš ties, Nivea priemonę reikia purtyti dažniau, nes jos sluoksniai daug greičiau atsiskiria vienas nuo kito...

Kaip ir Garnier valiklyje, negaliu pasakyti, kad spalvotas, aliejinis sluoksnis saugotų ar stiprintų blakstienas: mano nuomone tai yra tik iliuzija, kurią sukuria aliejinio sluoksnio patekimas ant blakstienų, tačiau ilgalaikio stiprinimo tikrai nesuteikia.


REZIUMĖ.
Nivea akių makiažo valiklis yra lygiai toks pat geras, kaip ir Garnier Express 2 in 1 akių makiažo valiklis. Praktiškai vienodi ne tik šių priemonių poveikiai, tačiau ir nedideli trūkumai: nepatogus buteliukas, nuolatinis purtymas (Nivea dažniau) ir iliuzijos, kai atrodo, kad blakstienos apsaugomos ir stiprinamos. Tačiau galutiniame variante, abu akių makiažo valikliai vienodai geri, vienodai efektyvūs ir abu man patiko vienodai.

Alternatyva: Garnier Express 2 in 1 akių makiažo valiklis vandeniui atspariam ir įprastam akių makiažui nuvalyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai