Very Inspiring Blogger Award

Iš ties, pagaliau jaučiuosi tikra tinklaraštininke, įsiliejusia į kol kas nedidelį, tačiau labai mielą blog ' erių bendravimo būrelį. O šis, vasario mėnuo labai turtingas įvairiausiai tarpusavio iššūkiais ir žymėmis, kai atsakoma į klausimus ir galvojami įvairiausi klausimai, siekiant, tikriausiai geriau pažinti viena kitą, sužinoti, koks gi žmogutis slepiasi už visų nuostabių fotografijų ir įkvepiančių straipsnių vieno ar kito tinklaraščio adresu.

Noriu padėkoti Živilei, už jos tinklaraštyje (http://beautybyzivile.blogspot.com/) nuolat pasirodančius įdomius straipsnius, kuriuos ne tik smagu skaityti, tačiau ir padaryti savotišką atranką: va tas man turėtų tikti, o šito, gal visgi ne, nepirksiu.... Ir dar vienas ačiū už šią, Živilės nominaciją man.

Nuotrauka iš ČIA

O taisyklės šios nominacijos tokios (tik paryškintos juodai :) :



1. Padėkoti nominavusiam asmeniui ir pasidalinti jo blogo nuoroda. - padaryta!
2. Išdėstyti taisykles. - yra!
3. Parašyti 7 dalykus apie save. - čia gali būti sunkiau! 

---> 3.1. Aš galiu vienodai gerai rašyti tiek kaire, tiek dešine ranka. Mokantis rašyti labai norėjau plunksnakotį imti į kairę ranką, nes taip buvo tiesiog įdomiau, tačiau mokykloje rašyti kaire neleido, ar mama mane perauklėjo, nebepamenu. Tad rašydavau kaire pasislėpusi, o matant kitiems, dešine. Baigusi pradines klases abiem rankomis neberašiau, naudojau tik dešinę. Bet kai studijuojant universitete patyriau dešinės rankos lūžį, visi įgūdžiai sugrįžo: per paskaitas konspektavau būtent kaire ranka. :)

---> 3.2. Aš esu labai tvarkinga, su polinkiu į perfekcionizmą. Ne ten padėti daiktai man kelia įtampą ir nors save stabdau ir ginčijuosi su savimi "Ne, neik, tegu būna... Ne, kodėl atsistojai?... Gerai, atsistojai, bet neik prie to daikto... Gerai tu čia, tik nesugalvok paimti... Oi, ne, tu laikai rankose, na gerai, gerai, padėk į vietą, tik nesugalvok namų tvarkyti..." Ir galiausiai viskas baigiasi didesniu apsitvarkymu, nei tiesiog kažkokio daikto padėjimas į vietą. Tiesa, man labai patinka nedidelė, jauki netvarka, mažutis chaosas, pavyzdžiui, tarp mano kosmetikos, bet problema ta, kad tokio bardakėlio susikurti nesugebu, mat tuoj turiu susitvarkyti.

---> 3.3. Aš labai emocionalus žmogus. Kalbėdama apie ką nors viduje jaučiuosi tvirta, rami ir pasitikinti savimi, tačiau ašaros teka upeliais, nepriklausomai nuo to, apie ką kalbama...

---> 3.4. Gyvenau Didžiojoje Britanijoje beveik 3 metus ir neketinau grįžti į Lietuvą. Apsigalvojau staiga, per dieną: paprasčiausiai pasiilgome savo artimųjų ir tėvynės. Beje, vis dar nesitiki, kad lietuviai netiki, jog galima grįžti dėl tokios banalios priežasties. Kartą, darbo pokalbyje buvau išvadinta psichiškai nesveika, beprote ir silpnaprote, nes myliu savo gimtinę.

---> 3.5. Praktiškai nemoku dažytis akių plunksnele, akių pieštuku ar akių pavedimu... Kaip tinklaraštininkei gėda... Gal kas gali man patarti, kaip išmokti?

---> 3.6. Kasdien mokausi naujų dalykų ir atrandu naujus pomėgius: gyvenimas per trumpas užstrigti ties vienu. Savo malonumui išmokau keletą kalbų, kurias smagu naudoti, kalbant su šalies atstovais, pavyzdžiui, ispanų kalbą išmokau savarankiškai, praktiškai nesimokydama ir galiu bene laisvai bendrauti su ispanakalbiais žmonėmis.

---> 3.7. Prieš 2-3 metus svėriau 35 kilogramus (mano ūgis 1,60 m)!


4. Nominuoti kitus 5 blogus. - o kas dar nenominuoti?

---> 4.1. http://www.myownshoppingavenue.com/ - už įkvepiančias fotografijas
---> 4.2. http://cuteandfeisty.blogspot.com/ - už prasmingas, kartais kandžias, bet visad taiklias mintis
---> 4.3. http://www.aureliabu.lt/ - už dailų tinklaraštį ir įvairias temas
---> 4.4. http://apiegrozi.blogspot.com/ - už natūralumą ir dėka įrašų atrastas natūralias alternatyvas
---> 4.5. http://matejasbeautyblog.blogspot.com/ - for my first inspiration to do it! To start my own blog and to try to capture better quality photos.

5. Susisiekti su nominuotaisiais ir pranešti jiems džiugią žinią. - tuoj!







Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai

  1. Smagu, kad atsakei ir ačiū už gražius žodžius :)
    Mano berniukui dar nėra dviejų metų, bet jau pastbėjau, kad jis linksta labiau link kairės rankos - piešia ir valgo kaire, bet lai taip ir būna :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą