AVON "Extra Lasting" liquid foundation - makiažo pagrindas

Makiažo pagrindas - esminis gražaus makiažo produktas, nuo kurio priklauso kaip gerai atrodys jūsų makiažas. Per pastaruosius keletą metų išbandžiau nemažai gaminių, skirtų užmaskuoti, suvienodinti veido odą, paslėpti netolygumus, tačiau vis dar neradau tokio, kurį rinkčiausi net nebegalvodama apie kitus makiažo pagrindus.

"Mokykitės iš vakarykštės dienos,
Gyvenkite šia diena,
Tikėkitės rytoj"

Kažkur girdėjau, kad kokybė kainuoja. Pritariu šios frazės autoriui, visgi, lygiai taip pat vertinu savo galimybes ir puikiai žinau, brangus makiažo pagrindas man dar neįkandama prabanga. Galbūt vėliau, kai gyvenimas taps stabilesnis. O šiandien, pasakoju apie nedidelės kainos ir visiems prieinamą Avon makiažo pagrindą, žadantį ilgą išlikimą ant veido odos.



Produktas: AVON "Extra Lasting" makiažo pagrindas "Nude"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suvienodinti veido spalvą, paslėpti odos netolygumus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: išlieka visą dieną
Labiausiai nepatiko: nemalonus produkto kvapas
Tūris: 30 ml
Kaina*: 9,50 EUR (32,80 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon konpanijos konsusltanto
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Išlieka ant veido odos iki 18 valandų!


Makiažo pagrindo išorinė pakuotė - juodos spalvos kartoninė dėžutė, kurioje pateikta sudėtis, gamintojas ir kiekis. Deja, bet dėžutę išmečiau tik pradėjusi naudoti gaminį ir negaliu tiksliai atsekti visos informacijos. Tekste pateikiama sudėtis yra iš interneto, tad negaliu visu 100% garantuoti dėl sudėtinių dalių.

Vidinė makiažo pagrindo pakuotė pagaminta iš skaidraus stiklo, buteliukas kiek suplotas. Ant jo pateikiama labai ribota, minimali informacija. Ant buteliuko užsuktas juodos spalvos dangtelis - dozatorius. Tai nedidelė pompa, papildomai uždengta juodu dangteliu. Pompa išspaudžia labai nedaug produkto, tad man visam veidui reikalingi 2-3 pompos paspaudimai.


Produkto kvapas man labai nemalonus, sunku apibūdinti, ką jis primena, gal šiek tiek panašu į senus daiktus? Kad ir kaip ten bebūtų, makiažo pagrindas tikrai nemalonaus kvapo.

Konsistencija. Makiažo pagrindas gana skystas, patrynus tarp rankų labai lengvai slysta. Konsistencijos negalėčiau apibūdinti nei kaip kreminės, nei kaip skystos.


Sudėtis: Titanium Dioxide, Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Nylon-12, Polymethyl Methacrylate, Trisiloxane, Methyl Trimethicone, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Sodium Chloride, Quaternium-90, Bentonite, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Propylene Carbonate, Hexylene Glycol, Cellulose, Trifluoromethyl C1-4 Alkyl Dimethicone, Fragrance, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Rosinate, Octyldodecyl Myristate.
May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Pirmas paveiksliukas - be makiažo
Antras - makiažo pagrindas Avon ir akių makiažas
Trečias - Makiažo pagrindo spalva pakoreguota Catrice Colour Correting pudra

Poveikis. Pirmiausia turiu paminėti, kad nelabai pataikiau nusipirkti mano veido tonui tinkamą spalvą. Apskritai, spalvų rinkimąsis remiantis katalogo paveikslėliu (kuris neatitaikius spaustuvės dažų tampa nenaudingas) ar svetainės paveiksliuke (kur spalva priklauso nuo kompiuterio ekrano) man atrodo labai sudėtingas dalykas. Pritaikyti spalvą būna sunku. Tačiau nelabai tinkantį spalvos toną pakoregavau anksčiau aptarta Catrice Colour Correcting veido pudra.

Taigi dengiant makiažo pagrindą, produktas tolygiausiai paskirtomas pirštų pagalvėlėmis. Visgi, produktą reikia dengti greitai, mat makiažo pagrindas greitai geriasi į odą ir ilgiau užtrukus produktas gali šiek tiek pasidengti dryžiais. Dengti makiažo pagrindą labai paprasta: jis lengvai, tiesiog slysta ant odos, pasiskirsto ir tolygiai padengia veidą.

Makiažo pagrindas suteikė veidui vidutinį maskavimą, išlygino spalvos ir odos netolygumus, veidui suteikė matinį efektą. Nors mano odos nelygumai buvo keli nedideli randeliai, tačiau su spuogeliais makiažo pagrindas, manyčiau susidorotų (t.y. užmaskuotų) sunkiau. Deja, per naudojimo laiką spuogelių neturėjau, tad negaliu pasakyti, kaip jis veikia.

Produktą paskirsčius ant veido, oda jautėsi visiškai besvorė, lengva, produktas neapsunkino neapsunkino veido odos. Ir svarbiausia, kaip ir buvo pažadėta, makiažo pagrindas išliko nepakitęs ant veido odos visą dieną.

REZIUMĖ.
Makiažo pagrindas visai neblogas, gerai išlygina veido spalvą, maskuoja, ant veido odos jaučiasi praktiškai besvoris ir išlieka visą dieną. Visgi, man labai nepatiko priemonės kvapas, ir sunkus atspalvių pasirinkimas...












Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. jei visgi jus domintų, yra panašūs makiažo pagrindai iš avon. Taip pat jš spalvą lengviau išsirinkti užsisakius mėginėlį ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu, kad galima užsisakyti spalvos mėginį. Tačiau konsultantės dažniausiai jo su savimi neturi ir reikia laukti, kol užsisakius, jis atkeliaus ir tada įsigyti priemonę. Tokiu atveju dažniausiai prasideda nauja kompanija ir makiažo pagrindo kaina būna didesnė arba jo nebūna kataloge, vadinasi reikia įsigyti už pilną kainą. Tiek laiko, tiek finansiniu atžvilgiu nenaudinga.

      Panaikinti
  2. jei visgi jus domintų, yra panašūs makiažo pagrindai iš avon. Taip pat jš spalvą lengviau išsirinkti užsisakius mėginėlį ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą