CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder - matinį efektą suteikianti pudra: apžvalga

Šiandien visai neilgai noriu papasakoti apie Catrice spalvą koreguojančią ir matinį efektą suteikiančią veido pudrą su keturiomis skirtingomis spalvomis ir mozaikiniu spalviniu raštu.

"Laimė yra kelionė, o ne kelionės tikslas"
Ben Sweetland

Kai kurios savaitės dienos būna nepaprastai sunkios.... Kai kuriomis savaitės dienomis nesinori absoliučiai nieko. Tačiau pasižadėjusi sau parašyti naują įrašą, skubu pristatyti dar vieną Gėlėtos kosmetinės įrašą su gėlėtomis fotografijomis.



Produktas: CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder 010 - Delicate Blossom - matinį efektą suteikianti veido pudra
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suvienodinti veido odos spalvą, suteikti jai matiškumo
Tinkamas tipas: visiems, tačiau labiau rekomenduojama mišriai, riebiai odai
Labiausiai patiko: labai dailus odos spalvos suvienodinimo efektas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sunki konsistencija
Tūris: 8 g
Kaina*: atrodo, jog 4,69 EUR  (16,19 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Nepaprastai smulki, šilkinio švelnumo pudra išlygina ir koreguoja veido spalvos netolygumus - švytinčiai, sveikai atrodančiai ir natūraliai matinei veido odai. Keturių skirtingų spalvų derinys: violetinė suteikia papilkėjusiai odai sveiką spindesį; rožinė vizualiai atgaivina pavargusią odą; žalia neutralizuoja raudonį, o rusva suteikia tolygią veido spalvą.


Kompaktinės pudros pakuotė gana paprasta: skaidraus plastiko apvalus indelis su metaliniu lizdu, kuriame sudėtas, supresuotas produktas, uždengiamas visiškai plokščiu skaidriu dangteliu. Pakuotė neturi veidrodėlio, nėra pridėta jokios aplikavimo priemonės (šepetėlio ar kempinėlės), be iš tikrųjų jie man ir nėra reikalingi: dažausi prie didelio veidrodžio, o makiažą atnaujinu vonios kambaryje darbe ar bet kur mieste. O dėl aplikatoriaus: pridėti aplikatoriai dažnai būna prastesnės kokybės, nei mano turimi šepetėliai ir kempinėlės.

Kitoje pakuotės pusėje priklijuota lipni etiketė su pilnu gaminio aprašymu, sudėtinėmis dalimis, galiojimo data ir šalimi - gamintoja. Kaip jau minėjau praeitame įraše, "Cosnova" kompanijos gaminiai (Catrice ir ypač dažnai Essence) neturi produkto sudėties ant gaminių pakuočių. Taip, įstatymas reikalauja, tačiau sudėtinių dalių ant gaminių dažnai vistiek trūksta. man patiko, kaip šią problemą išsprendė Didžioji Britanija. Jie ant produktų sujungimo vietos užklijuoja lipdukus su produkto sudėtinėmis dalimis, kartu apsaugodami gaminius nuo papildomo atidarinėjimo parduotuvėse. Tiesa, nesu tikra ar ši praktika tebetaikoma, tačiau kažko panašaus reiktų ir Lietuvoje. (Esu tikra, kad kažkur tinklaraštyje apie tai jau rašiau).


Kompaktinė pudra turi stiproką talko (talc) kvapą, kuris padengus ant veido odos dingsta per kelias minutes. Visgi uostant gaminį iš pakuotės, jo kvapas primena pasenusių kosmetikos gaminių arba sovietinių laikų veido pudros kvapus.

Konsistencija. Kaip ir buvo žadama aprašyme, produktas sudarytas ir keturių skirtingų spalvų, kurios padeda užmaskuoti skirtingas odos problemas. Perbraukus pudrą pirštu, visos spalvos susimaišo ir išgaunama labai šviesi produkto spalva. Patrynus pudrą tarp pirštų, ji lengvai slysta, tiesa, jaučiasi ir nedidelis priemonės miltingumas.


Sudėtis: TALC, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, NYLON 12, MAGNESIUM STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, CERA ALBA (BEESWAX), DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL BENZOATE, ALPHA -ISOMETHYLIONONE, COUMARIN, CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia norisi rekomenduoti produktą dengti su švelniu, geriausia sintetiniu makiažo šepetėliu: tokiu įrankiu produktas gražiausiai ir natūraliausiai paskirstomas ant veido.


Taigi, nelabai vykusi nuotrauka, kuri visai neblogai iliustruoja produkto poveikį. Nuotraukose pirma iš kairės - veidas be makiažo, vidurinis paveiksliukas - kiek per tamsus makiažo pagrindas ir pilnas akių makiažas. Pirma iš dešinės arba paskutinė nuotrauka - ant makiažo pagrindo paskirstyta Catrice Colour Correcting Mattifying veido pudra. Nuotraukos darytos prie pakankamai ryškios saulės šviesos.

MAKIAŽAS:
AVON Extra Lasting makiažo pagrindas ČIA
RIMMEL Match Perfection maskuoklis ČIA
CATRICE Colour Correting Mattifying veido pudra
ESSENCE I love stage akių makiažo pagrindas ČIA
REBEL Smokey Eyes akių šešėlių paletė ČIA
CATRICE Glamour Doll blakstienų tušas ČIA

Na o ši fotografija iliustruoja kaip makiažas atrodo įprastoje dienos šviesoje.

Taigi, produktas veidui suteikia tolygią spalvą, vos vos pašviesina makiažo pagrindą, tad galbūt tiks išlyginti pernelyg tamsios priemonės toną.

Apskritai produktas labai gražiai sulygina skirtingus veido odos atspalvių plotus, suteikia veidui matinį įvaizdį ir šilkinio švelnumo odą. Beje, būtinai norisi paminėti, - man pasirodė, kad pudra nėra labai lengvas produktas: odai suteikia vidutinį maskavimą.

Mano veidas išlieka matinis visą dieną. Na, jūs puikiai žinote, mano oda sausa, tad išlaikyti matiškumą man labai paprasta. Rezultatu aš iš esmės patenkinta, produktas ant veido nepriekaištingai atrodo bent 10 valandų.


REZIUMĖ.
Man šiek tiek nepatinka gana sunki produkto konsistencija ir nelabai gera sudėtis. Visgi, gera kaina ir tobulas spalvos lyginimo efektas mano nuomone vertas dėmesio. Rekomenduoju pabandyti.
P.S. dėl sunkios konsistencijos, abejoju, ar vasarą ant veido odos norėsis nešioti šią priemonę, tačiau visiems kitiems sezonams tai labai geras produktas, kuris man patinka daug labiau nei iš panašios kategorijos anksčiau naudota Essence matiškumo suteikianti veido pudra.













Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. man taip pat labai patinka si pudra! gerai fiksuoja makiaza...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, fiksuoja puikiai. Tikriausiai būtent tai pamiršau paminėti įraše. Ačiū Neringa :)

      Panaikinti
  2. Labai norėčiau išbandyti šią pudrą, ačiū už išsamią apžvalgą! :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą