ESSENCE "Silky Touch" skaistalai: 20 - babydoll, 40 - natural beauty, 80 - autumn peach

Šiandien noriu pakalbėti apie nebrangius skaistalus iš Essence - Silky Touch, šiuo metu turinčius 6 skirtingus atspalvius.
Išsirinkti skaistalus, tinkančius veido atspalviui kartais būna sunkoka: kai kurios spalvos suteikia veidui neįprastą atspalvį ir vietoj gaivaus makiažo veidas gali atrodyti nenatūralus, pavargęs. O kur dar produkto sudėtis, išsilaikymas, pasirinkimo galimybės ir žinoma kaina?

"Man patinka ilgi, romantiški pasivaikščiojimai tarp kosmetikos lentynų parduotuvėse"

Su kovo -11 ąją mielosios skaitytojos, su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena! Ar mylite savo gimtinę? Ar esate patriotės? Ką jums reiškia Lietuva? Šiandien šie klausimai sukosi mano galvoje... Lietuva man reiškia daug. Dėl savo šalies palikau komfortišką gyvenimą užsienyje. Dėl savo šalies grįžau kurti ateities gimtinėje. Ar kada nusivyliau? Taip, buvo akimirkų, kai abejojau, kvestionavau vienus ar kitus sprendimus, analizavau šalies ateities viziją. Tačiau lygiai taip pat aš kartais pykstuosi ir baruosi su vyru, lygiai taip pat kartais nebūnu patenkinta jo veiksmais ar kai kuriais žodžiais. Tačiau aš su savo vyru! Ir lygiai taip pat, aš savo šalyje! Galėčiau ilgai postringauti apie tai, ką man reikia mano tėvynė, išsakyti visus gražiausius žodžius, pakalbėti apie nesutapusius mano ir Lietuvos požiūrius, tačiau skubu sau priminti: tinklaraštis ne politinės tematikos. Aš rašau apie kosmetiką, tad ilgai nepliurpusi pristatau naują įrašą apie Essene Silky Touch.



Produktas: ESSENCE Silky Touch skaistalai: 20 - babydoll; 40 - natural beauty; 80 - autumn peach
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: neilgas išlaikymas
Tūris: kiekvienas po 5 g
Kaina*: kiekvienas po 2,79 EUR  (9,63 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: šilkinė, gaivi veido oda yra būtina tobulam įvaizdžiui sukurti! šilkinio švelnumo skaistalai padės paryškinti natūraliai atrodantį makiažą.


Labai paprasta, elementari, skaidraus plastiko pakuotė atrodo tiesiog paprastai: nei kažkaip labai ypatingai, nei pernelyg pigiai. Šiokį tokį išskirtinumą nuo kitų tokio tipo pakuočių, iš šiokio tokio rimtumo pakuotei priduoda abiejuose pagrindo pusėse subtiliai įspaustas kompanijos pavadinimas. Pakuotė užsidengia beveik lygiu, tokio paties plastiko dangteliu. Pagrindo centre suformuotas lizdas priemonei.

Tokia paprasta pakuotė jokiu būdu nėra trūkumas. Galbūt atvirkščiai, pirmiausia patraukia ne pakuotė, o pati produkto spalva, nes skaidrus plastikas išryškina produkto spalvą. Tiesa, su laiku ali būti, kad ant dangtelio esantis išsikišęs plastiko užspaustukas (ta dalis už kurios fiksuojasi dangtelis) su laiku gali paprasčiausiai nuskilti. Tiesiog atrodo, jog jei pakuotė iškristų, tikriausiai labai lengvai skiltų jos dangtelis, arba dangtelio uždarymo vieta.

Dar vienas šaunus dalykas: ant šių pakuočių gamintojai nepatingėjo sudėti produkto sudėtis! Šaunuoliai gamintojai. Labai tikiuosi kad ateityje bus galima rasti vis daugiau šios kompanijos produktų sudėtinių dalių ant gaminių.


Skaistalai turi aiškų mica arba talco kvapą, jis pakankamai aiškus ir stiprokas. Tačiau padengus ant odos priemonės kvapas dingsta.

Konsistencija. Produkto konsistencija minkšta, švelni, kreminė, tačiau gana miltinga. Trinant produktą tarp pirštų jaučiamas tiek drėgnumas, tiek miltingumas. Pigmentacija nepaprastai gera: reikia labai nedidelio skaistalų kiekio norimai spalvai išgauti. Man dažniausiai pakanka vos vieno potėpio šepetėliu ir išskirstymo ant veido.
Skaistalai turi labai nedaug blizgių dalelių, kurie vizualiai matosi, tačiau būtent šios dalelės suteikia veidui gyvumo.


Sudėtis: 
20 - babydoll:
TALC, MICA, MAGNESIUM CARBONATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, ZINC STEARATE, ALUMINA, TIN OXIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

40 - natural beauty:
TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, MAGNESIUM CARBONATE, ZINC STEARATE, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

80 - autumn peach:
TALC, MICA, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, MAGNESIUM CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, ALUMINA, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Priemonių sudėtis labai švelni, be papildomų kvapiųjų medžiagų, tad turėtų būti pakankamai švelnūs ir jautriai, alergiškai veido odai.


Skaistalų spalvos labai dailios, ryškios. Šiuo metu galima rinktis iš šešių skirtingų spalvų:

  • 10 - adorable (rožinio atspalvio)
  • 20 - babydoll (rožinio su trupučiu persikinio atspalvio)
  • 40 - natural beauty (rudo atspalvio)
  • 70 - kissable (marsala arba raudonai rudo atspalvio)
  • 80 - autumn peach (oranžinio - persikinio atspalvio)
  • 90 - summer dreaming (skaisčiai  rožinio atspalvio)
Kiekvieno produkto viršus papuoštas dailiu geometriniu raštu, įspaustu ant produkto paviršiaus. Tai iškilus gaminio raštas, kuris su laiku, naudojant produktą dingsta.


Poveikis. Skaistalai turi beprotiškai gerą pigmentaciją, ir kaip minėjau pakanka labai nedidelio produkto kiekio išgaunant reikiamą spalvą. Produktas labai lengvai paskirstomas ant odos ir lengvai pasisklaido ant odos.

Skaistalai suteikia labai natūralų, sveiko veido makiažą. Apskritai, padengus ant veido skruostai jaučiasi šilkinio švelnumo: būtent tai, ką sako ir sufleruoja produkto pavadinimas. Tačiau šiandien nuotraukos su efektu ant veido jums neturiu :) galbūt pakaks pabandymo ant rankos odos? Suabejojau, ar norite kaskart matyti pilną makiažą ir produkto panaudojimą veido makiaže? O ir šiaip, paįvairinimui šį kartą tokios nuotraukos nedariau. Parašykite man, ar jums patinka galutinio makiažo nuotraukos?

Tačiau, kad ir kaip bebūtų gaila, skaistalai ant veido išsilaiko per trumpai: gal apie 4-5 valandas. Dienos eigoje man reikia juos dar  1-2 kartus pataisyti ir paryškinti. Tačiau vertinant kainą tai nėra didžiulis trūkumas, ar ne? Juolab, kad tai vienintelis šio produkto trūkumas.


REZIUMĖ.
Man labai patinka šie skaistalai: natūraliai ir dailiai atrodo ant veido, turi švelnią sudėtį, gausią spalvų paletę kiekvieno skoniui (galbūt išskyrus tikrai ryškią rožinę spalvą). Vienintelis mano pastebėtas trūkumas yra per trumpas produkto išlaikymas ant skruostų: aš dažniausiai dengiu skaistalus ant makiažo pagrindo ir tik tada padengiu veidą kompaktine pudra, nes taip produktas išsilaiko ilgiau.














Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė







* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ta spalva Babydol labai graziai atrodo. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai pavasariškiausias rožinis atspalvis :) Mane dar domina "summer dreaming" atspalvis, tik neįsivaizduoju, ar nebus pernelyg šviesi ir skaisti mano veidui.

      Panaikinti
  2. Sudėtis dėti Privalo visi gamintojai ant visų pakuočių. Nieko bendro su tingėjimu :)

    Kai kada tą sudėtį sunku rasti, nes ji ant pakuotės, o ne produkto; arba išvirkščioje etiketės pusėj, bet vistiek.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudojau tikrai daug Essence produktų. Tik labai reti gaminiai iš šios kompanijos turi sudėtis ant pakuočių. :) Ir tokiais atvejais sudėties nėra vidinėje etiketės pusėje, nes vidinės etiketės dažniausiai nebūna. Pabandykite pažiūrėti Essence gaminius, pastebėsite, ant daugumos trūksta sudėčių :)

      Panaikinti
  3. Mielai naudoju ir aš šiuos skaistalus. Turiu 10 adorable, 20 babydoll, 40 natural beauty, 70 kissable ir neseniai nusipirkti bei dar neišbandyti 90 summer dreaming. Pritariu, kad vienas minusas - tai gana trumpas laikymas. Visa kita - tik pliusai :)
    Beje, turiu pagirti ir už sudėtį, ji tikrai nebloga (na, bent man, nes pvz., nuo anksčiau naudotų Rimmel skaistalų mano veido odą išberdavo, todėl negalėjau jų naudoti, nors ir kaip labai patiko jų spalvos).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :)
      O koks summer dreaming atspalvis realiai ant veido? Ar neatrodo pernely skaisčiai ryškus? Parduotuvėje paėmiau į rankas ir suabejojusi padėjau atgal...

      Panaikinti

Rašyti komentarą