BŪK nagų odelės minkštiklis: apžvalga

Nuaugusios ir netvarkingos apynagių odelės man atrodo daug baisiau už nutrupėjusį nagų laką. Suprantama, nes matydama netvarkingą manikiūrą, galiu daryti prielaidą, kad nagų lakas nutrupėjo šiandien ir nebuvo galimybės jo susitvarkyti. Tuo tarpu nagų odelės taip greitai nenuauga. Tad visada ypatingai rūpinuosi, kad nagų odelės būtų tvarkingos.

"Mūsų dvasią nudažo mūsų minčių spalvos"

Dažniausiai darydama namie manikiūrą, nagams darau specialias voneles iš aliejų, duskos ir vandens. Tačiau darant gelinį lakavimą nagų mirkyti nerekomenduojama, kad nesutrumpėtų nagų spalvos ir kitų priemonių laikymo laikas. Tokiu atveju mieliau renkuosi specialią apynagės minkštinimo priemonę.


Produktas: BŪK nagų odelės minkštiklis
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija
Paskirtis: minkštinti nagų odeles, kad lengviau jas pašalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai suminkština odeles
Labiausiai nepatiko: neatitinka aprašymo
Tūris: 11 ml
Kaina*: 1,59 EUR (5,49 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 7,5-8 / 10

Ką žada gamintojas: Kad nagai atrodytų išpuoselėti, kartą per savaitę juos patepkite šia žele. Sudėtyje esančios medžiagos veiksmingai minkština odeles, tuomet jas lengva pašalinti. Šalina negyvą odą, todėl aplink nagus ji atrodo šviesesnė ir švelnesnė. Nagai įgauna lygius, gražius kontūrus.


Visos "BŪK" nagų priežiūros priemonių pakuotės visiškai identiškos - skaidrus buteliukas su pagrindine informacija bei švelniai žalsvu užsukamu dangteliu - šepetėliu. Taip pat nuo šio gamintojo neatsiejama logotipo detalė - laumžirgis.

BŪK nagų priemonės šepetėlis vidutinio dydžio, pakankamai plonas, kad patogiai ir kruopščiai padengti priemonę ant apynagių. Visgi, tokiai funkcijai geriau tiktų užapvalintas šepetėlis ar specialus aplikatorius, negu įprastas nagų lako šepetėlis.

Priemonės kvapas labai keistas: jis nėra kaip nagų lako, neaštrus. Konkrečiai apibūdinti sunku, tačiau uoslės kvapas neerzina.

Konsistencija. Baltos spalvos nagų odelių priemonė pakankamai skysta. Lengvai skirstosi, tačiau nenuteka nuo apynagių ir nagų.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Styrene/ PVP Copolymer, Carbomer, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.


Poveikis. Nagų odelių priemonę tepu ant apynagių, kai neturiu laiko ar nesinori daryti vonelių nagams ir juos mirkyti. Taip pat, darant gelinį lakavimą nagus nerekomenduojama mirkyti vonelėse, mat nagų priemonės ant nagų laiko trumpiau.

Pagal aprašymą ant buteliuko: nagų priemonė turėtų šalinti seną odą aplink nagus. Iš karto pastebėjau, kad tikrai nešalina, tik suminkština odą. Po kelių minučių, kai odelės suminkštėja, jas lengva be skausmo atstumti bei esant reikalui lengviau nukirpti.

Visgi, nors man priemonė atrodo gera, galbūt ji visiškai nereikalinga ir netinka jūsų poreikiams? O gal jūs mieliau renkatės tradicines nagų voneles?


REZIUMĖ.
Nagų odelių priemonė man  nepakeičiama kai darausi gelinį lakavimą, prieš kurį nerekomenduojama mirkyti nagų tradicinėse vandens vonelėse, kad spalva išliktų ilgiau. BŪK nagų odelės minkštiklis per kelias minutės suminkština nagų odeles ir jas labai lengva nustumti visiškai be jokio skausmo ir be rizikos sužaloti apynages, bandant nustumti sausas odeles nuo nagų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai