COLLECTION 2000 "Volume Sensation" lūpų dažai "2-Perfect Pink" ir "3-Ruby Red": apžvalga

Pamenate, praeitą savaitę pasakojau apie Collection 2000 lūpų blizgesį, kuris man patiko? Šią savaitę pristatau putlinamuosius - apimties suteikiančius lūpų dažus, sukurtus to paties gamintojo.

"Nes aš renkuosi pasaulį matyti spalvotai..."

Nežinau kodėl, bet Collection 2000 gaminiai man vis labiau patinka. Taip, produktų kokybė, deja, nėra nepriekaištinga: tai vienur tai kitur išlenda smulkmenėlė, dėl kurios aukšto, nepriekaištingo balo skirti negaliu. Tačiau man labai patinka spalvos: ryškios ir tokios, kokias man norisi, ir beje, pagal spalvinį mano tipą reiktų (dar kartą ačiū Jurgitai), dėvėti.


Produktas: COLLECTION 2000 "Volume Sensation" lūpų dažai "2 - Perfect Pink" ir "3 - Ruby Red"
Gamintojas: "Collection 2000" LTD. Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: paryškinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nerealus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek, labai nežymiai sausina lūpas
Tūris: nenurodytas
Kaina*: kiekvienas po £ 2,99 arba 2,76 EUR (9,53 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neparduodama. Anglijoje parduodamas Wilkinson, Boots, Superdrug parduotuvių tinkluose. Galima įsigyti ir ebay.com, amazon.com
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Pamirškite prabangius lūpų dažus, Collection 2000 Volume Sensation lūpų dažai yra lūpų dažų kolekcija iš kasdienių: žaismingos rožinės, mielos koralinės ir žavingos slyvų atspalvių. Kiekvienas linijoje esantis lūpdažis turi prabangią kreminę konsistenciją ir sudėtyje turi  40% lūpų apimties suteikiančių ingredientų, kurie vizualiai padidina jūsų lūpų apimtį.
Galimi šie atspalviai:
  • Forever Heather
  • Perfect Pink
  • Ruby Red
  • Plum Perfection
  • Pretty Please
  • Suggar Pink
  • Hot Chocolate
  • Cherry Pop
  • Grape Glitz
  • Sea Shell
  • Peachy Keen


Klasikinių lūpų dažų pakuotė pagaminta iš juodo plastiko. Pati pakuotė šiek tiek platėja į viršų. Uždengiamas dangtelis kirstos formos, su viršuje puoštu ryškiai rožinės, fuksijų rožinės spalvos ornamentu. Dangtelis labai sandariai užsidaro ir net nukritusi pakuotė neskyla, nedūžta ir neatsidarinėja - išbandyta. :) Atidarius kamštelį, lūpų dažų korpusas sidabrinės, metalo spalvos. Lūpų dažai išsisuka, visaip kaip ir kiti klasikiniai lūpų dažai.

Ant pakuotės dugno priklijuotas lipdukas, kuris mano nuomone pakankamai gerai atitinka pačio produkto spalvą.


Lūpų dažai turi nestiprų kvapą, kuris dingsta iš karto po produkto padengimo ant lūpų. Skonis nuo lūpų jaučiasi nebent valgant, tačiau nėra įkyrus ar nemalonus.

Konsistencija. Produkto konsistencija maloni, minkštai ir lengvai tepasi, atrodo labai drėgna, galbūt dalinai kreminė, tačiau pakankamai tvirta pakuotėje, nesivelia ir netirpsta ant lūpų.
Lūpų dažų pigmentacija labai gera: man pakako vos vieno sluoksnio priemonės, kad išgauti intensyvią ir ryškią spalvą.


Poveikis. Lūpų dažai turi gražų, pusiau matinį efektą ant lūpų, tačiau tik dalis iš serijos siūlomų lūpų dažų: mano atveju Ruby Red spalva. Tuo tapu Perfect Pink spalva turi labai smulkių blizgių dalelių, kurios suteikia papildomo žvilgesio lūpoms. Be abejonės - rožinė mano spalva, o raudona - ji neabejotinai pretenduoja į tobulųjų raudonų atspalvių sąrašiuką. :)



Nors gamintojai teigia, kad lūpų dažai suteikia putlinantį efektą, tačiau turiu pastebėti - tai nėra tradicinis, efektas, kurį įsivaizduojate. Paprasčiausiai, dažais padengtos lūpos atrodo šiek tiek putlesnės ir didesnės, visgi, proto ribose. Man pasirodė, kad rožinė spalva vizualiai suteikia daugiau apimties nei raudona spalva. Deja, nepavyko nufotografuoti nė vieno kadro, su efektu, nors reikėjo tik nesišypsoti.

Lūpų dažai tvirtai laikosi ant lūpų ir neiškeliauja iš kontūrų, tačiau ryškiai raudonai spalvai rekomenduoju naudoti lūpų pieštuką, kad nubrėžti aiškų kontūrą. (visos nuotraukos darytos naudojant tik lūpų dažus be pieštuko).


Naudojimo metu pastebėjau, kad lūpų dažai šiek tiek sausina lūpas. Kai lūpų dažai po truputį nusidėvi, lūpų viduryje pastebiu atsiradusius sausesnės odos plotus. Tad prieš dengiant priemonę ant lūpų, reikalinga gerai nušveisti lūpas tam tinkamu šveitikliu ir palepinti lūpų balzamu.


Dažnai dienos eigoje pastebėjusi, kad priemonė ima sausėti ir sausinti lūpas, aš paprasčiausiai užtepu skaidraus lūpų blizgesio ir dar kurį laiką galiu išvengti dažų nuvalymo, lūpų pamaitinimo ir naujo padengimo ant lūpų.


Lūpų dažai ant lūpų išlieka apie 3-4 valandas, iki kol pastebėjau pirmuosius lūpų dažų nusivalymo požymius. Tiesa, jei geriama ar valgoma, priemonė ant lūpų išlieka apie 2 valandas. Mano nuomone pakankamai ilgai, lyginant su produkto kaina.

Apskritai, patį produktą nuvalyti nuo veido odos sunkoka. Šiuo metu esu labai negražiai ir netolygiai nudažiusi raudoną (Ruby Red) lūpų priemonę, tad dažydamasi vis pasitepu už lūpų kontūro, jei nenaudoju pieštuko. O nuvalyti nuo odos sunku. Apskritai, dažai tvirtai prikimba prie lūpų, ir jei reiktų palyginti dažų tvirtumą ir prisikabinimą prie lūpų odos, sakyčiau, kad jis daug geresnis (stipresnis, tvirtesnis) nei Essence ir netgi Catrice lūpų dažų.


REZIUMĖ.
Nuostabios, intensyvios, ryškios lūpų dažų spalvos man atrodo vertos dėmesio ir yra puikios kasdienės lūpų dažų priemonės. Raudona spalva man atrodo tiesiog idealus raudonos atspalvis, derantis su mano veido oda. Žinoma, šioks toks lūpų sausinimas yra nemažas trūkumas. Visgi, man patiko spalvos, patiko lengvas spalvos dengimas, spalvos išlaikymas kontūruose ir žema kaina - gerokai didesni privalumai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai