CATRICE "Velvet Matt Smokey Eyes" akių pieštukas "020 - Avokhaki" padūmavusiam akių makiažui sukurti

Šiandien be ilgų įžangų pristatau Catrice Velvet Matt akių pieštuką, kurio pagrindu buvo sukurtas sekmadienio dienos žaliai juodas akių makiažas.

"Aš esu paslaptis sau pačiai..."
Angelina Grimke

Pamenate, nesenai rodžiau bandymą susikurti žaliai juodos spalvos lengvą padūmavusių akių makiažą? (ČIA) To makiažo parodymą jums lėmė iš Catrice bandymui gautas nepaprastai gražios ir gilios žaliai - juodos spalvos akių pieštukas, kurio spalva spinduliavo sunkiai nusakomu paslaptingumu. Čia tikriausiai todėl, kad nei žaliu, nei rudu, nei juodu šio pieštuko negalėčiau pavadinti. O dar tas spalvos "minkštumas"...

Tad pirmasis klausimas, pamačius gaminį, buvo, o ar galima juo sukurti dieninį makiažą? Galima! Ne tik dieninį, vakarinį, bet ir vienspalvį, spalvotą, intensyvų ir vos matomą... Pristatau Velvetinį akių pieštuką...




Produktas: CATRICE "Velvet Matt Smokey Eyes: akių pieštukas "020-Avokhaki" padūmavusiam akių makiažui sukurti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: sukurti padūmavusių akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai graži, neįprasta spalva
Labiausiai nepatiko: nepatogus aplikatorius
Tūris: 1,1 g.
Kaina*: 2,59 EUR (8,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Tamsus ir paslaptingas. Padūmavusių akių pieštukas traukia. Šie akių pieštukai su integruoti šepetėliu padeda sukurti įvairius akių makiažo įvaizdžius. Tiesiog padenkite švelnios tekstūros produkto ant akies voko ir lengvai išsklaidykite su integruotu šepetėliu.
Galimi spalvų pasirinkimai:
- 010 Please, Mauve Black!
- 020 Avokhaki
- 030 Blueny Tunes


Akių pieštuko pakuotė yra tradicinės kosmetinių pieštukų formos: produktas suformuotas, sudėtas aplink medienos pagrindą. Tiesa, mane nustebino, kad padrožus pieštuką, jo medis yra juodos spalvos, kiek neįprasta... O pati pakuotė žalsvo atspalvio.

Viename pieštuko gale yra produktas, kurį vis padrožus kosmetiniu drožtuku išgaunamas reikiamas produkto kiekis. Elementariai paprasta, net neįsivaizduoju, kodėl dabar tai rašau? Ant kito pieštuko galo pritvirtintas išsklaidymui - suliejimui skirtas šepetėlis - aplikatorius.

Ant pakuotės pateikta sąlyginai daug informacijos, tačiau produkto sudėties tenka ieškoti internetinėje Catrice kompanijos svetainėje.


Tik perbraukus pieštuku odą jaučiamas silpnas medienos kvapas, kuris sklinda nuo medinės pakuotės. O va pats produktas yra visiškai bekvapis.

Tekstūra. Akių pieštuko tekstūra minkšta, šiek tiek kreminio minkštumo. Tai nėra produktas, kuris slysta ir tirpsta ant odos, tačiau jis pakankamai minkštas. Todėl produktas labai lengvai sklaidosi ir retušuojamas ant odos.


Sudėtis: C12-13 ALKYL ETHYLHEXANOATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA CERA) WAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, MICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, SYNTHETIC BEESWAX, TOCOPHEROL, DIISOSTEARYL MALATE, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYETHYLENE, SILICA, CI 77400 (BRONZE POWDER), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia reikia pastebėti: šepetėlis - aplikatorius, esantis ant pieštuko galo yra visiškai nereikalingas priedas. Žinoma, aš už tokius produktus, kurie viename talpina kelias funkcijas ir leidžia lengviau naudotis produktu. Tačiau kitoje pieštuko pusėje esantis šepetėlis yra pernelyg minkštas, jam trūksta tvirtumo ir visas sklaidymas su juo būna nepaprastai sunkus. Man paprasčiau naudoti vieną iš mano turimų šepetėlių, pavyzdžiui Catrice šepetėlį dūminiam makiažui.

Kaip ir siūlo gamintojas, pirmiausia padengiau šiek tiek produkto, tada bandžiau jį išsklaidyti su šepetėliu. Pats išsklaidymas gana lengvas - minkšta tekstūra lengvai paklūsta sklaidymui, tačiau kartu labai lengvai nuvažiuoja ne ten, kur reiktų. Baigusi sklaidyti produktą, dažniausiai dar noriu paryškinti akių liniją nesklaidydama pieštuko linijos.


Iš tiesų, man patinka, kad su vienu produktu galima sukurti visą akių makiažą, tai paprasta  greita ir nereikalauja didelių investicijų. Be to, keliaujant reikalinga įsimesti vos vieną produktą norint susikurti ryškesnį akių makiažą. Tačiau pastebėjau, kad tikram padūmavusių akių makiažui reikalinga bazinio akių šešėlio spalva, kaip jums jau pasakojau praeitame įraše apie žaliai juodą makiažą.

Rezultatu aš esu patenkinta, tiesa, jaučiu, kad reiktų dar padirbėti ties spalvos išsklaidymu... Bandžiau sukurti ir vos matomą, labai lengvą efektą, kuriuo nebuvau labai patenkinta: ryškesnis makiažas su šia priemone gerokai patrauklesnis.


Jau kelintą kartą naudodama pieštuką turiu pastebėti, kad dėl minkštos konsistencijos (tekstūros), spalvotas produktas labai neskalsiai naudojasi. Produkto reikia kiek daugiau, nei kitų tokios paskirties produktų akims. Tačiau vėlgi, kitais pieštukais sunku sukurti švelnų ir kartu gilų akių makiažą...

Be makiažo bazes produktas ant akių išlaiko apie 5-6 valandas. Vėliau jis linkęs subėgti į akies raukšlę, palikdamas akies voką praktiškai be makiažo. Su šešėlių pagrindu išlikimo laikas gali būti prailginamas.


REZIUMĖ. 
Pirmiausiai produktas visiškai neskalsus naudoti, o kartu pridėtas šepetėlis išsklaidymui yra nepatogus ir visiškai nenaudingas. Tačiau man patiko neįprasta, gili žaliai juoda spalva ir minkštas, bet gilus makiažas su pieštuku. Dar turiu pagirti minkštą ir lengvai sklaidymui pasiduodančią tekstūrą bei gerą produkto kainą.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-sample

Komentarai