ESSENCE Quick & Easy nagų priežiūros aliejus su migdolais

Migdolų, argano ir saulėgrąžų aliejai susilieja į vieną produktą, kad pasirūpintų nagais ir apynagėmis... Nuskambėjo, kaip iš kokios reklamos 😆 Gaminio nereklamuoju, bet pristatau savo potyrius naudojant naują Essence priežiūros produktą nagams.

"Draugystė ir pinigai = aliejus ir vanduo"
Mario Puzo

Šio Essence nagų aliejuko dar nemačiau mūsų parduotuvėse, bet produktas greitu laiku turėtų pasirodyti Eurokos ir Drogas parduotuvių lentynose. O ar verta įsigyti? Pristatau savo mintis ir potyrius apie produktą.




Produktas: ESSENCE "Quick & Easy" nagų priežiūros aliejukas su migdolais
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: drėkinti nago plokštelė ir aynages, švelninti odą aplink nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva ir greita naudoti
Labiausiai nepatiko: jaučiamas alkoholio kvapas
Tūris: 35 ml
Kaina*: parduotuvėse kol kas nemačiau, bet turėtų būti apie 3,39 EUR (11,70 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Nagų priežiūros aliejus su pakuotėje integruota kempinėle. Ši formulė specialiai sukurta su migdolų aliejumi ir argano aliejumi drėkina nagus ir iškarto švelnina odelę aplink nagus. Suteikia nagams švelnų kvapą.
Lengva naudota, įmerkite pirštą į kempinės angą, švelniai įmasažuokite į nagus.


Migdolų, argano ir saulėgrąžų aliejaus produktas supakuotas oranžinės spalvos plastiko pakuotėje, primenančioje vitaminų pakuotę ir užsuktas rožiniu dangteliu. Kaip ir dauguma Essence pakuočių, aliejaus pakuotė labai mergaitiška, žaisminga ir apskritai, man labiau primena spalvotą žaislą. Tačiau visiškai suprantu gamintojus, kompanijos gaminiai orientuoti į jaunas pirkėjas.

Atsukus dangtelį, buteliuko viduje matosi įmontuota juodos spalvos kempinė su anga per visą pakuotės ilgį iki pat dugno.


Kvapas. Tik atsukus pakuotę jaučiamas stiprokas alkoholio kvapas. Tačiau jis greitai išgaruoja palikdamas ant odos nestiprų, švelnų ir malonų uoslei migdolų aromatą.

Konsistencija. Aliejai ir kitos sudedamosios medžiagos, tai yra, galutinis produktas yra susigėręs į kempinę, tad net apvertus pakuotę skystas produktas neišbėgs. O naudojant, kaip nurodė gamintojas, pasidengs ant odos nestoru sluoksniu.


Sudėtis: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ALCOHOL DENAT., CETEARYL ISONONANOATE, ISOPROPYL PALMITATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE.

Man nepatiko gaminio sudėtis: taip, produktas turi keletą naudingų aliejų ir medžiagų ir jos rikiuojasi sudėties viršuje, vadinasi jų yra pakankamai daug. Tačiau ties viduriu ir žemiau ingredientai vien tik vidutinio saugumo ir žalingi.
Taip pat produkto sudėtyje nenorėčiau matyti alkoholio, kuris ne tik suteikia nemalonų kvapą naudojimo pradžioje, tačiau ir sausina odą.


Manau, jog sudėtį reiktų stipriai tobulinti ir geriau mažinti kvapiųjų medžiagų, tačiau kiek įmanoma labiau išlaikyti sudėties saugumą...


Poveikis. Man labai patiko tai, kaip paprasta naudoti aliejuką: įkiši pirštą į kempinės vidurį, ir jį ištrauki. Jei reikia galima pasukioti pakuotėje, kad produkto pasidengtų daugiau.

Tik ištraukus pirštus iš pakuotės, pirštai lieka sudrėkinti aliejumi. Kaip jau minėjau, pirmiausia jaučiasi stiprus alkoholio kvapas, kuris išgaruoja pakildamas migdolų kvapą. Galbūt garuojantis alkoholis padeda nuo odos pakelti dalį sunkių aliejaus molekulių ir sumažinti aliejuko perteklių ant nagų? Ar alkoholis buvo naudojamas kaip kvepalų dalis? Bet kuriuo atveju, manau, jog jis nelabai pageidautinas produktas bet kokiame kosmetikos gaminyje.


Apskritai idėja sukurti aliejuką, naudojamą būtent tokiu būdu man labai patinka, kaip ir aliejus pieštuko formos dozatoriuje. Essence atveju gaminio naudojimo patogumui neturiu visiškai jokių priekaištų. Lengva, greita ir paprasta.

Aliejuką naudoju jau kuris laikas ir turiu pastebėti, kad tokios priemonės paprastai nesuteikia ilgalaikio efekto. Lygiai taip pat ir šiuo atveju, ilgalaikio gaminio poveikio nepastebėjau, tačiau produktas iš karto suteikia drėgmės ir švelnumo nagų odelėms aplink nagus ir drėkinimo nagų plokštelei. Tokio tipo priemonės aš mėgstu naudoti po lakavimo spalvotu nagu, kad papildomai pasirūpinti nagų odelėmis ir užtikrinti, kad mano manikiūro nesugadins išsausėjusi oda.


REZIUMĖ.
Man patinka tokio tipo priemonės: jos iškarto suteikia drėgmės nagų odelėms ir nagų lako plokštelėms, tad dažniausiai tokį aliejuką naudoju po spalvoto manikiūro, kad apynagės atrodytų tvarkingos ir dailios. Apskritai, produktas man labai primena jau aprašytą LACURA 2-in-1 Nail Care Pens - nagų priežiūros pieštuką savo efektu.
Tačiau Essence priemonė išsiskiria patogiu, greitu ir labai lengvu naudojimu be jokio vargo. Man patinka idėja. Visgi, nemalonus alkoholio kvapas ir galimas sausinimas ilgalaikio naudojimo perspektyvoje manęs nežavi, kaip ir nesaugi, nelabai gera gaminio sudėtis, kuri tikiuosi bus patobulinta ateityje.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Monika, tikriausiai kalbat apie nagų lako valiklį, kuris yra lygiai tokioje pat pakuotėje tik su mėlynu dangteliu. Nagų lako valiklį tikrai mačiau. O čia nagų aliejukas skirtas nagų ir odelių drėkinimui ir priežiūrai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą