LIRENE Healthy Skin+ "Dry and Very Dry Skin" maitinamasis, švelninamasis veido kremas sausai veido odai su SPF 15

Esu bandžiusi vos keletą Lirene kompanijos produktų, kurie paliko tikrai neprastą kompanijos įvaizdį. Galiu pagirti Lirene Golden Charm kūno kremą su blizgiomis dalelėmis, kuris turi puikų kvapą. Na, o šiandien noriu papasakoti apie pirmą veido kremą iš Lirene kompanijos, kurį naudoju.

"Žinojimas, jog galiu pasodinti sėklą, kuri taps gėle; pasidalinti žiniomis, kurios taps kito žmogaus žinojimu; kažkam nusišypsoti ir sulaukti šypsenos... visa tai yra man besitęsiantis dvasios tobulėjimas"
Leo Buscaglia

Veido kremams aš niekada nebuvau labai išranki iki tol, kol nepradėjau pastebėti pirmųjų raukšlelių ant veido odos. Tikriausiai tik tuomet susimąsčiau, kaip svarbu, turint sausą veido odą, ją drėkinti. Dievaži, man dar nėra tridešimties, o pirmosios raukšlelės tampa pastebimos. Griebtis raukšles mažinančio kremo man atrodo ankstoka, tad ieškau giliai drėkinančių veido priemonių...


Produktas: LIRENE "Healthy Skin +" maitinamasis - švelninamasis veido kremas sausai ir labai sausai odai su SPF 15
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cossmetic Laoratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti ir maitinti veido odą
Tinkamas tipas: sausai veido odai
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis ir maitinamasis poveikis
Labiausiai nepatiko: kremas sunkokai susigeria
Tūris: 50 ml
Kaina*: 6,37 EUR (21,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt;

Ką žada gamintojas: Maitinamasis švelninamasis kremas su SPF 15. Kruopščiai atrinkti aktyvūs kompleksai sausai ir labai sausai odai, kurie efektyviai kovoja su odos sausumo priežastimis. Migdolų aliejaus, emolientų ir keramidų derinys drėkina epidermį, atstato natūralų odos lipidų barjerą ir drėgmės balansą.
Efektas: atstatomas odos komforto jausmas, intensyviai sudrėkinta, nuraminta, gaivi oda, sumažėja raukšlių.
Naudojimas: užtepkite kremo ant nuvalytos veido, kaklo, dekolte odos ryte ir vakare, švelniai įmasažuokite. Idealiai tinka kaip makiažo pagrindas. Produktas testuotas dermatologų.

Nuotrauka skolinta iš ČIA
Kremo pakuotė mano nuomone labai saugi, ir man patiko: kartoninė balta dėžutė su oranžinės spalvos lapo intarpu papildomai apsaugota skaidriu plastiku. Mažytis netikėtumas manęs laukė, kai nuplėšiau plastiko pakuotę - ant originalios pakuotės užrašų anglų ar lietuvių kalbomis nebuvo. Tam buvo užklijuota papildoma etiketė ant apsauginės plastiko plėvelės.

Vidinė kremo pakuotė - balto plastiko apvalus indelis, forma identiškas visiems Lirene kompanijos kremams. Indelis minimalistinis - keli oranžiniai intarpais ir 8 kalbomis užrašas, nurodantis, koks tai kremas, tarp jų ir lietuvių bei anglų kalbomis.

Kaip visada, man norisi pagirti tuos gamintojus, kurie papildomai uždeda folijos apsaugą po kremo dangteliais. Tokiu būdu žinau, kad aš pirmoji, po kremo pakavimo, atidarau pakuotę ir kremas nėra gavęs oro bei pradėjęs gesti.


Kvapas. Kremo kvapas man asmeniškai labai malonus, tačiau sunku pasakyti, ką jis primena, galbūt šiek tiek lengvo gėlių kvapo, švaros ir gaivos. Labai patinka! Net sunaudojus pusę kremo indelio man kvapas dar neatsibodo. Tiesa, kvapas pakankamai intensyvus ir labai ilgai išsilaiko. Užtepus kremo ryte, jaučiu jį iki dar apie 6 valandas, nepriklausomai nuo to, kad ryte dažausi. Manau merginoms, kurios jautrios kvapams, šio kremo kvapas gali nepatikti, o ilgas išlikimas erzinti.


Konsistencija. Vis dar nesuprantu, ar man patinka priemonės konsistencija. Kremas indelyje, ir vos paėmus ant rankos atrodo skystokas ir labai lengvas. Tačiau tik pradėjus skirstyti ant odos, jis tarsi tampa sunkesnis. Niekaip negaliu suprasti, kodėl man taip atrodo, o galbūt taip ir yra?


Sudėtis: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Isocetyl Palmitate, Cyclohexasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Zinc Stearate, Sodium Chloride, Cera Alba (Beeswax), Polyglyeryl-2 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Octocrylene, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ethylhexylglycerin, Lanolin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Imperata Cylindrica Root Extract, BHA, Decyl Glucoside, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-8Tribehenin, Carbomer, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Ceramide 2, PEG-10 Rapeseed Sterol, Arnica Montana (Arnica) Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance).


Poveikis. Vienintelis rimtesnis trūkumas kreme yra ilgas susigėrimas į odą. Iš tiesų, aš tikėjausi, kad kremas susigers akimirksniu, tačiau paskirsčius ant veido odos, ant jos atsiranda riebi, blizgi plėvelė. Žinoma, kremui susigėrus į veido odą, ji dingsta, tačiau susigeria per ilgesnį laiką.


Apskritai kremas man pasirodė labiau maitinantis, nei drėkinantis. Po jo naudojimo oda tampa švelnesnė, truputį drėgnesnė ir akivaizdžiai pamaitinta. Deja, nepastebėjau, kad kremas sumažintų raukšles, todėl dėl šio pažado negaliu garantuoti.

Tiesa, naudojimo metu pastebėjau, kad tai vienur, tai kitur išlįsdavo pavieniai spuogeliai, tačiau tikrai nenoriu kaltinti kremo, nes nesu garantuota, ar būtent produktas juos sukėlė. Šiuo metu mano hormonai keičiasi ir jų pusiausvyrai daroma įtaka medicininiais vaistais, kas tikrai gali sukelti spuogelius. Būtinai baiginėdama indelį parašysiu, ką apie tai manau, ir ar toliau spuogeliai atsirasdavo.


Manau, kad kremas tiks tik itin sausai arba nuo sausumo šerpetojančiai veido odai. Mano oda šiuo metu nesausėja, t.y. išsausėjusių plotų neturiu, tad negaliu pasakyti, kaip kremas kovotų su šerpetojimu, bet manau įveiktų ir gerai sudrėkintų tokias, šerpetojančias odos vietas. Pabandžiau kelis kartus kremą patepti ant praktiškai nuolat šerpetojančios mano kojų odos ir po naudojimo sausėjimai kuriam laikui dingdavo.

Dėl kremo sunkumo ir ilgai išliekančio kvapo, aš mieliau kremą naudoju nakties metu, kai nereikia naudoti makiažo, prieš tai laukiant, kol kremas susigers į odą. Na o dienos metui, man visgi norisi lengvesnio, greičiau susigeriančio kremo. Tiesa, lygiai taip pat ir sezoniškumas - rekomenduočiau kremą šaltuoju metų laiku.


REZIUMĖ.

Tai tikrai neblogas labai sausos odos kremas, kurį rekomenduočiau rudens - žiemos metui ir nakties metu, nes kremas ilgai geriasi į odą. Kvapams jautrioms merginoms gali nepatikti ilgai išliekantis kremo kvapas, kuris išsilaiko apie 6 valandas.
Apskritai kremas neblogai drėkina ir net labai gerai maitina veido odą, švelnina odą, tačiau sumažėjusių raukšlių efekto, kaip žada gamintojas, pastebėti neteko. Deja, bet kremo sudėtis irgi nedžiugina...




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Naudoju jau gera menesi. Del susigerimo taip pat naudoju tik nakciai. Kvapas malonus, gan silpnas, beveik nejauciu. Bendrai paemus patinka. beje labai geras sprendimas naudoti daznai bunant sausose patalpose ar saltam klimate. Suomijoj tinka puikiai :) Atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu - planseteje ju ner :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, už komentarą.
      Pilnai pritariu - šaltam orui ir nakčiai kremas geras :)
      Dėl raidžių, nieko tokio, gi suprantama ;) Man įdomu, ar įrašo tekstą matote su lietuviškomis raidėmis?

      Panaikinti
  2. Kur galima pirkti tą kremą, niekur nerandu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki,
      šis įrašas rašytas 2015 metais. Praieškojau ir aš, bet atrodo, kad kremas šiuo metu jau nebegaminamas - taip nutinka su didele dalimi produktų - juos rinkoje su laiku pakeičia kiti. Tik pavienės priemonės rinkoje lieka ilgesnį laiką.

      Panaikinti

Rašyti komentarą