L'OCCITANE migdolų kūno balzamas "Velvet Balm"

Pristatau savo potyrius naudojant pavasario naujoves iš migdolų kūno linijos, kurią pristatė L'occitane kompanija. Šį kartą apie Migdolų kūno balzamą "Velvet Balm".

"Sveikata yra ilgalaikiai santykiai tarp tavęs ir tavo kūno. Atitinkamai ugdykite santykius"
Citata, autorius nežinomas

Su šių metų pavasariu L'occitane parduotuvėse nusileido migdolų žiedais pasipuošusi pavasario migdolų programa, skatinanti moteris sulieknėti, gražiai atrodyti, o svarbiausia - gerai jaustis.

L'occcitane kompanija pristatė keletą produktų iš naujos migdolų linijos. Gamintojas teigia, kad migdolų produktai pasižymi išskirtinėmis savybėmis:
 • kovoja su celiulitu
 • stangrina odą
 • pamaitina odą
 • tonizuoja ir lieknina kūną
 • yra išskirtinai malonaus aromato.
Apskritai migdolai pasižymi odą minkštinančiomis, švelninančiomis savybėmis. Migdolų aliejai maitina, drėkina, regeneruoja, skatina odos atsinaujinimą, stangrina, ramina sudirgimus ir pažeidimus.





Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE migdolų kūno balzamas "Velvet Balm"
Gamintojas: "L'occitane en provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, drėkinti, stangrinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai drėkina odą
Labiausiai nepatiko: neskalsus produktas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 4,50 EUR (15,54 Lt). Kitos pakuotės 200 ml kremo 48,00 EUR (165,73 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane en provence parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.loccitane.lt
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Migdolų medžiai yra pirmieji, kurie pabunda dar žiemos pabaigoje. Medžių kamieninės ląstelės suaktyvina migdolų pumpurų regeneraciją (atsinaujinimą). L’OCCITANE panaudojo kamieninių ląstelių galią, kuri atnaujina ir atgaivina odos epidermio ląsteles.
Išskirtinė formulė, sujungusi migdolų baltymus ir migdolų medžių pumpurus, veikia 5 pagrindinius odos senėjimo požymius (sausumą, odos stangrumo praradimą, tonuso trūkumą, prarastas kūno linijas ir odos pažeidimus).

Dėka aktyvaus natūralių  ingridientų komplekso, šis kūno kremas padeda atskleisti odos jaunystę:
• Oda intensyviai pamaitinama
• Oda tampa stangresnė
• Oda atrodo elastingesnė
• Sugrąžinamos tobulos kūno linijos
• Oda atrodo tolygesnė, sumažėja odos pažeidimų.

Naudojimas: ryte ir vakare sukamaisiais judesiais tepkite visą kūną nuo apačios į viršų. Daugiausiai dėmesio skirkite toms vietoms, kurias norite pagražinti: šlaunis, pilvą, krūtinę, rankas).


Pilna pakuotė
Nuotrauka skolinta iš: http://lt.loccitane.com/migdolai,28,2,2134,0.htm

Sunkaus, skaidraus stiklo kremo pakuotė užsukta aukso spalvos metaliniu dangteliu. Ant pakuotės priklijuota nedidelė, stilinga etiketė su kremo pavadinimu.

Man labai patiko, kad kremas po dangteliu papildomai apsaugotas folija, kuri garantuoja, kad kremo iki manęs niekas nelietė. Man patinka, kai gamintojai rūpinasi, kad produktas saugiai pasiektų galutinį vartotoją.

Pilno dydžio pakuotėje visa informacija pateikta ant aukso spalvos kartoninės pakuotės, tuo tarpu vidinė pakuotė neperkrauta informacija: graži, paprasta, subtili ir skoninga.


Kvapas. Atidariusi pakuotę tikėjausi užuosti migdolų kvapą, kuris man asmeniškai nėra labai malonus. Tačiau migdolų kvapas vargiai jaučiasi. Apskritai balzamo kvapas subtilus, kažkiek primena žoleles ar gėles. Man pasirodė kiek gaivus ir vos vos saldus, bet neintensyvus.


Konsistencija. Kūno balzamas labai švelnios, rausvos spalvos ir labai lengvos, greičiau primenančios kremą, nei balzamą konsistencijos. Dėl itin lengvos konsistencijos produktas į odą susigeria praktiškai akimirksniu. Tai mane žavi, nes man nėra nieko prasčiau, nei laukti, kol į kūną susigers balzamas, losjonas ar kremas, ypatingai, kai kur nors skubu.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**, Glycerin**, Coco-Caprylate/ Caprate, Octyldodecyl Myristate, Dicaprylyl Ether**, Glyceryl Stearate, Glyceryl Polymethacrylate, Corn Starch Modified**, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulis (Sweet Almond) Oil**, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract**, Prunus Amygdalus Dulis (Sweet Almond) Leaf Cell Extract**, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Bud Extract**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Rosa entifolia Bud Extract**, Polysorbate 60**, Sorbitan Isostearate, Biosaccharide gum-1, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Caprylate**, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Polyacrylate Starch, Silica**, Chlorphenesin, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Alcohol, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, CI 77491/ Iron Oxides**, CI 77492/ Iron Oxides**.
* Ingrdientai iš organinių ūkių
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Kaip jau minėjau, kūno balzamas į odą susigeria akimirksniu, nuo padengimo. Galbūt todėl produktas yra visiškai neskalsus: mano sausai odai prireikė beveik viso kremo indelio - sunaudojau beveik 15 ml iš karto. Suprantu, kad pagal vienkartines dozes kremo ar balzamo vienam kartui turėtų pakakti 6-10 ml, tačiau visada odai, plaukams ar veidui duodu produkto tiek, kiek plaukai ar oda sugeria. O mano oda balzamą 'suvalgė' akimirksniu.


Ant kūno, po kremo padengimo, nelieka jokio riebumo ar lipnumo pojūčio. Oda po kremo tapo lygesnio, vienodesnio atspalvio, nuostabiai gerai sudrėkinta ir pamaitinta. Atrodė, kad oda netgi šiek tiek stangresnė, negu prieš kremo padengimą.


Nors gamintojai teigia, kad naudojant kremą oda tampa stangresnė, sugrąžinamos tobulos kūno linijos ir sumažėja odos pažeidimų, tačiau po 1,5 karto padengimo ant odos tokio poveikio nepajutau. Manau, kad kremą reiktų naudoti ilgiau ir tikiu, kad jis suteiktų tikrai gerų rezultatų.


REZIUMĖ.
Manau, kad L'occitane kūno balzamas yra nuostabus produktas odai. Jau po pirmo naudojimo jaučiama gerai sudrėkinta, pamaitinta ir vos stangresnė kūno oda. Visgi, sulaukti žadamo stangrumo, elastingumo, sumažėjusių odos pažeidimų bei tobulų kūno linijų negalėjau, tam reiktų didesnio kūno balzamo kiekio ir ilgesnio jo naudojimo. Tačiau tikiu, kad šis kremas gali 100% išpildyti visus pažadus. Tiesa, kūno balzamas naudojasi greitai ir labai neskalsiai, be to, jis iš tiesų brangokas 48,00 EUR arba 165,73 Lt už 50 ml talpos produkto indelį šiai dienai man kiek per daug, ypatingai produktui, kurį naudoju kasdien.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai