AA Sensitive Nature Cornflower aktyviai drėkinantis ir šviesinantis paakių kremas 20+ su rugiagėlėmis

Šviesesnė ir gražiau atrodanti paakių oda yra labai viliojantis pažadas, kuriuo susigundžiusi įsigijau AA Cosmetics paakių srities kremą su rugiagėlėmis.

50 tamsių atspalvių aplink mano akis...

Tamsūs ratilai po akimis, melsvai juodi paakiai visada, kiek save pamenu, buvo mano problema. Dar būnant vaiku, visos tetulės, žnaibydamos žandukus, kaskart primindavo valgyti, matyt dėl mano blyškios odos ir tamsių paakių. Ir valgiau, daug... Gėriau įvairius vitaminus organizmui stiprinti, odai gražinti, netgi apetitui kelti, tačiau nepriklausomai nuo to, kaip kito mano svoris ar gražėjo veido oda, tamsūs paakiai niekur niekada nedingo...

Tam tikrais gyvenimo etapais, kovojau su problema pirkdama įvairiausias priemones ir gausiai maskuodama juos maskuokliais. Kartais, tiesiog nebekreipdavau dėmesio ir palikdavau taip, kaip yra... O kam, jei nieko pakeisti neįmanoma?

Lapkričio pabaigoje įsigijau AA Cosmetics kompanijos paakių kremą, tačiau jo nenaudojau dar kurį laiką, baiginėdama prieš tai naudotą Oriflame paakių želė. Paskui kartu su šiuo kremu, visą veidą ir sritį apie akis lepinau hialurono rūgštimi, kuri padėjo sumažinti mimikos raukšleles ir stipriai drėkinti odą.
Na o dabar, likus nedideliems AA paakių kremo su rugiagėlėmis likučiams, laikas papasakoti ir apie šią priemonę.


Produktas: AA Sensitive Nature Cornflower aktyviai drėkinantis ir šviesinantis paakių kremas 20+ su rugiagėlėmis
Gamintojas: "Oceanic S.A." Pagaminta Lokietka, Lenkijoje
Paskirtis: stangrinti, skaistinti, drėkinti ir šviesinti paakių odą
Tinkamas tipas: jautriai odai, nuo 20 metų anžiaus
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: per silpnai/ beveik ne šviesina paakius
Tūris: 15 ml
Kaina*: 4,89 EUR (16,88 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.kaipsmilga.lt

Ką žada gamintojas: Aktyviai drėkinantis paakių kremas AA Sensitive Nature 20+
Drėkinamasis, skaistinamasis. Sukurtas natūralių veikliųjų medžiagų pagrindu. Tinka jautriai linkusiai į alergiją odai. Rugiagėlių vanduo pagerina odos stangrumą, vitaminas C skaistina. Natūralus betainas drėkina ir suteikia odai elastingumo. Moliūgų sėklų ekstraktas skatina odos atsinaujinimą, ramina sudirgimus.Efektas: gaivi ir sudrėkinta paakių oda.
Naudojimas: rytais ir vakarais švelniai įtapšnoti į odą po akimis. Tinka nešiojantiems kontaktinius lešius. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Pirmiausiai įsigijusi gaminį, gavau jį išorinėje, balto kartono pakuotėje, kurioje buvo pateikta visa informacija anglų kalba. Kremą man rekomendavo Eurokos konsultantė, nors kažkodėl kartu primygtinai man siūlė įsigyti kremą nuo raukšlių, skirtą 30 metų moterims, bet aš pasirinkau jaunesnėms, 20 metų merginoms skirtą paakių priemonę.

Taigi, balto kartono dėžutė papuošta pagrindinio ingrediento, rugiagėlės žiedu. Čia taip pat nurodyta, kad priemonė neturi parabenų, yra 99% natūralios sudėties.


Vidinė kremo pakuotė - nedidelė, vidutiniškai minkšta, balto plastiko tūbelė, su analogiška etikete, šį kartą jau lenkų kalba.


Smailėjantis priemonės galiukas užsukamas balto plastiko dangteliu, po kuriuo paslėpta nedidelė anga priemonės dozavimui. Paprasta ir patogu.


Kvapas lengvas, jo praktiškai nesijaučia. Galbūt šiek tiek primena aliejinius kvapus.


Konsistencija. Paakių srities kremas baltos spalvos, vidutiniškai tirštos konsistencijos. Jaučiasi šiek tiek, tarsi sviestinis priemonės kietumas, kuris patepus ant paakių zonos dingsta ir kremas įsigeria tiesiog akimirksniu.



Sudėtis: AquaOctyldodecanolDicaprylyl EtherCetearyl AlcoholGlyceryl Stearate CitrateCucurbita Pepo Seed ExtractGlycerinCentaurea Cyanus ExtractBetaineXanthan GumXanthan Gum, Citric acid, Glyceryl CaprylatePhenethyl Alcohol.

Iš tiesų produkto sudėtis labai saugi: joje naudingi ir saugūs ingredientai, nėra parabenų, kvapų ir kitų stiprių cheminių medžiagų. Ir nė vieno žalingo/ pavojingo ingrediento! Ką ten žalingo, nėra net vidutinio saugumo ingredientų!


Poveikis. Kremukas labai malonus naudoti: vos lašelis priemonės į odą susigeria labai greitai, praktiškai akimirksniu. Kremas labai gerai drėkina ir maitina paakių odą. Ji atrodo sveikesnė, gražesnė. Tiesa, raukšlelių nemažina, nors gamintojas to ir nežada, - drėkinamoji priemonė greičiau prevencija prieš naujų raukšlių atsiradimą.


Tačiau su pažadu šviesinti paakių sritį jau sunkiau. Baiginėjant priemonės pakuotę, pastebėjau, kad galbūt šiek tiek, labai neženkliai mano tamsūs paakiai tapo šviesesni. Tačiau abejoju, ar nežymiam pašviesėjimui įtakos negalėjo padaryti mano grožio arbata ir per laiką pasikeitusios priemonės ar šis paakių kremas?


REZIUMĖ.
Tai paprastas, tačiau jokiu būdu ne prastas paakių srities kremas, kuris drėkina ir maitina odą. Smagu, kad paakių kremo sudėtis visiškai saugi naudoti. Nors kremas žada šviesinti paakių sritį, tačiau šiuo pažadu aš suabejojau, nes arba šviesinimas nežymus, arba tokio poveikio kremas iš viso nedaro paakių odai.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai