BELKOSMEX "DOMAŠNIJ KOSMETOLOG" veido ampulės - koncentratas "Jaunystė" atnaujinantis odos ląsteles ir suvienodinantis odos spalvą "Cell Renewal + Skin Tone Smoothing" su vitaminais A, E, C

Pamenate, jau kelis kartus tikrai minėjau, kad ypatingai susirūpinau savo veido oda? Šiandien beveik baigiu naudoti praeitą mėnesį įsigytas veido ampules, skirtas paskaistinti, suvienodinti odos spalvą ir paskatinti odos ląstelių atsinaujinimo procesus.

"Negalima nieko pakeisti, kad sensti... Tačiau neprivalai tapti sena"
Citata, autorius nežinomas

Prieš kelis mėnesius pastebėjau, jog veido oda ėmė senti greičiau, nei įprastai... Stresas, miego trūkumas, užterštas miesto oras, kondicionuojamos patalpos, gryno oro trūkumas daro savo. Žinoma, prie viso to prisideda ir amžius... Nė viena nejaunėjame ir laikas negailestingai žymi kiekvienos dienos valandas ir rūpesčius veide...

Pirmiausia aš patebėjau nedideles raukšleles akių srityje: žinoma, save guodžiu, jog tai šypsenos ženklai, o va papilkėjusios, pavargusios veido odos pateisinti nebėra kaip. Praeitą mėnesį savo odai gaivinti, skaitinti ir kiek stangrinti išsirinkau veidui skirtas ampules iš Belkosmex. Tiesą pasakius daug nesitikėjau, tačiau pradėjau sąžiningai naudoti ampules veido odai.


Produktas: BELKOSMEX "DOMAŠNIJ KOSMETOLOG" veido ampulės - koncentratas "Jaunystė "Cell renewal + Skin tone smoothing"
Gamintojas: "Belkosmex". Pagaminta Minsk, Baltarusijoje
Paskirtis: skatinti veido odos ląstelių atsinaujinimą, vienodinti odos spalvą, gerinti odos tonusą
Tinkamas tipas: visiems, rekomenduočiau pirmiems senėjimo požymiams mažinti
Labiausiai patiko: greit matomas efektas
Labiausiai nepatiko: itin stipri priemonė
Tūris: 6 x 1,5 ml (9 ml)
Kaina*: 3,91 EUR (13,50 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Koncentruotas gaminys atkuria odos ląsteles, suvienodina veido odos spalvą, lygina raukšles. Aktyvios veikliosios medžiagos padeda kovoti su odos senėjimu: raukšlėmis, tonuso praradimu ir pilka odos spalva. Aprūpina odą jaunystės vitaminais A, E, C, suteikia jai gyvybingumo. Vitaminas A kovoja su odos senėjimu ir raukšlėmis. Jis svarbus baltymų sintezei, dalyvauja susidarant kolagenui, skatina odos ląstelių atkūrimą. Suteikia odai elastingumo, šilko švelnumo ir gaivaus švytėjimo. Vitaminas E apsaugo odą nuo neigiamų laisvųjų radikalų poveikio. Vitaminas C skatina kolageno ir elastino sintezę, skastina veido odą. Aprūpinta vitaminais oda tampa glotnesnė, atrodo pailsėjusi. Raukšlės tampa lygesnės, gerėja odos tonusas ir spalva.
Naudojimas: Gaminį tinka naudoti kiekvieną dieną. Tepti ant švariai nuvalytos veido ir kaklo odos. Švelniai pamasažuoti. Siekiant geresnių rezultatų serumą naudokite  kiekvieną dieną, rytą ir vakarąą, visą mėnesį. Viena ampulė skirta vienam kartui. Tik išoriniam naudojimui.


Ampulės supakuotos į popierinę, išorinę baltos spalvos pakuotę, kuri primarginta įvairiausiais, rusų, anglų kalbų žodžiais, besiskiriančiais ne tik kalba, bet ir šriftu, spalvomis, stilistika. Ant kartoninės pakuotės įvairove pasižymi ne tik kalbų ir šriftų įvairove, tačiau ir spalviniais intarpais ir spalvinės gamos sprendimais. Žodžiu, išorės dizainas tik šiaip sau, bet galbūt čia tik man taip?

Kartono pakuotėje iškirptos dvi ovalo formos skylės, pro kurias galima matyti vidinę serumo - koncentrato pakuotę, ir netgi ją paliesti.


Koncentratas - serumas supakuotas į 6 ampules, kiekviena po 1,5 ml. Ampulės pagamintos iš plastiko, rudos spalvos, kuris tikriausiai turėtų sukelti aliuziją į stiklines ampules. Deja, man nesukelia, arba sukelia tik iš pradžių, kol tik užmetu greitą žvilgsnį, nes gana aiškiai matau, kad plastikas nėra labai kokybiškas...


Ampulių viršuje yra punktyrinė linija, kurią palenkus pirmyn ir atgal, galiukas plastiko nusilaužia. Iš tiesų, čia buvo pirmoji problema: naudojant priemonę, niekaip nesuprasdavau, kodėl visos ampulės riebaluotos iš šlapios.


Aptikrinai kiekvieną ampulę, ji atrodė uždaryta ir nepažeista.. Tačiau vos vos paspaudus, pastebėjau, kad punktyrinė linija praleidžia produktą, net neatidarius ampulės. Vadinasi, mano gaminys jau gavo oro ir galėjo pradėti gesti dar iki tol, kol pasiekė mano kosmetinę...


Ampulėje esantis skystis dozuojamas per nedidelę ir patogią angą.


Atidaryta ampulė, palenkus į apačią neleidžia skysčiui bėgti lauk, tačiau paspaudus platesnę jos korpuso dalį, skystis lengvai teka lauk.


Sunku nusakyti produkto kvapą, jis toks silpnas, kad aš jį sunkiai užuodžiu, tad manau nesuklysiu sakydama, jog priemonė yra bekvapė.

Konsistencija. Kiekvienoje ampulėje esantis skystis yra skaidrios spalvos. Jo konsistencija truputį aliejinė, jaučiasi aliejaus slidumas, bet apskritai, koncentratas labai skystas, todėl spaudžiant iš ampulės reiktų itin atsargiai dozuoti produktą.


Sudėtis: Cyclomethicone, Dimethicone, Propylheptyl Caprylate, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate (E), Ascorbyl Tetraisopalmitate (C), Retinyl Palmitate (A), Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Koncentratą labai patogu paskirstyti ant veido, jis susigeria tiesiog akimirsniu, nesuteikdamas veidui nemalonaus, aliejuoto pojūčio ir nepalikdamas ant odos nemalonios riebios plėvelės. Tad manau tiks visiems odos tipams. Po padengimo, aš dar mėgstu pamasažuoti veido taškus, kurie parodyti ant pakuotes - manau, kad jų masažas suteikia papildomo efekto. Tikrai žinau, kad masažuojant smilkinius, teigiamai veikiama suglebusi ar raukšlėta paakių oda.


Nors gamintojas sako, kad viena ampulė skirta vienam kartui, tačiau man vienos ampulės yra gerokai per daug: net gausiai tepant veidą produktu man lieka pusę ampulės.


Tad likučius užklijuoju vandeniui atspariu pleistriuku, užspaudžiu segtuku ir palieku iki sekančio naudojimo - iki kito vakaro, nes priemonę naudoju vieną kartą dienoje, vakare.


Priemonės efektą po pirmojo naudojimo buvo sunku pamatyti. Pastebėjau, kad veido oda tapo lygesnės spalvos. Jai iš karto suteikiamas lygumo ir šilko švelnumo efektas.


Tik sunaudojusi pusę pakuotės ėmiau pastebėti kitus serumo teikiamus privalumus. Mano odos spalva kasdien tolygėjo ir gražėjo, dingo nesveikas, pilkas odos atspalvis. Apskritai veidas atrodė gerokai gyvybingesnis. Atsirado vizualiai pastebimas veido tonusas, stangresnė veido, kaktos ir skruostų oda. Nors lietuviškoje etiketėje teigiama, kad priemonė mažina raukšles, tačiau negalėčiau to tvirtinti. Galbūt priemonė padaro raukšleles mažiau pastebimas, tačiau jų sumažėjimo nepastebėjau. Beje, ant originalios pakuotės, gamintojas to ir nežada. Apskritai, efektas mano odai stulbinantis: per 12 dienų mano veido oda atrodo jaunesnė, sveikesnė, gyvybingesnė, skaistesnė. Man patiko, kaip greitai serumas veikia.


Tiesa, gamintojas rekomenduoja, kad koncentratą reiktų naudoti 30 dienų iš eilės, kad pasiekti geriausius rezultatus. Šiuo atveju manyčiau, jog gamintojai visiškai neapgalvojo pakuotės: pavyzdžiui, galėjo produkto supilstyti po 0,5 ml ir vienoje pakuotėje padaryti reikalingą ampulių kiekį vienam gydymo - naudojimo ciklui.



Visgi, kad ir kaip gražiai viskas skambėtų, privalau įspėti: priemonė yra tikrai stipraus poveikio. Vieną kartą, siekdama geresnių rezultatų, panaudojau priemonę ryte ir vakare. Be vietoj to, kad būtų geriau, mano oda, ypatingai skruostai, paraudo ir tarsi išmušė raudonos spalvos dėmelėmis - spuogeliais ar alerginiais spuogeliais. Kartais, po veido padengimo priemone, jaučiu šiokį tokį odos sudirgimą, bet tas sudirgimas, toks nežymus, atrodo tuoj tuoj niežės, išbers arba išmes dėmėmis, bet neišberia, neišmeta, neniežti. Priemonė tikrai stipri! Todėl rekomenduoju koncentratą naudoti tik vyresnio amžiaus moterims, jokiu būdu nepatariu naudoti dažnai ir daug. O jei nusprendėte išbandyti - pradėkite mažais žingsneliais - nepaisant veiksmingumo, priemonė gali dirginti.



REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- nedidelė priemonės kaina;
- oda tampa vienodos spalvos;
- suteikia skaistumo;
- tampa švelnesnė ir lygesnė;
- dingsta pilkas odos atspalvis;
- oda sustangrėja, pagerinamas jos tonusas;
- veidas vizualiai tampa gražesnis, jaunesnis, gyvybingesnis;
- nestiprus produkto kvapas;
- greitas koncentrato poveikis - efekto nereikia ilgai laukti.

TRUKUMAI:
- pakuotėje nėra pakankamai produkto rekomenduojamam 30 dienų ciklui;
- ampulės, net ir neatidarytos, nėra sandarios;
- vienoje ampulėje yra per didelis produkto kiekis;
- priemonė yra itin intensyvaus poveikio, todėl reiktų atsargiai naudoti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. miela autore, na kur jus ant pakuotės radote bent vieną žodį baltarusiškai? :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atleiskite, tikriausiai būsiu suklydusi. Dėkoju už pastebėjimą ir skubu taisyti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą