ESSENCE "I love trends" nagų lakai THE PASTELS: "01 so lucky", "03 i'm so fluffy ir THE NUDES: "05 pure soul", "07 hope for love"

O šiandien, tokiu gražiu oru, noriu jums parodyti nuostabiai gaivias, vasariškas nagų lakų spalvas iš dviejų, skirtingų Essence kompanijos linijų. Pristatau kelis The Nudes ir kelis The Pastels nagų atspalvius.

Vasara.
Plaukai tampa šviesesni.
Oda tampa tamsesnė.
Vanduo šiltesnis.
Gėrimai šaltesni.
Muzika garsesnė.
Naktys ilgesnės.
Gyvenimas geresnis.

Vasara, tai metas, kai norisi ne tik atidengti pavasarį išpuoselėtą kūną, būti nubučiuotai saulės spindulių, mėgautis maudynėmis, tačiau ir daugiau puoštis... Vasarą aš visada dabinu nagus ryškiomis, akį rėžiančiomis spalvomis... Šią vasarą praktiškai visi kosmetikos gamintojai nagus siūlo puošti pastelinėmis spalvomis ir dabinti nagus nude atspalvio spalvomis, tad šiandien bandau Essence kompanijos variantą: pasakoju ir rodau kelis nude ir kelis pastelinius atspalvius...


Produktas: ESSENCE "I love trends" nagų lakas:
  • "The Pastels":
               - 01 so lucky;
               - 03 i'm so fluffy
  • "The Nudes":
              - 05 pure soul;
              - 07 hope for love

Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje (the pastels) ir Liuksemburge (the nudes)
Paskirtis: nagams, dekoratyvinė
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gražios spalvos
Labiausiai nepatiko: kai kuriuos atspalvius kiek sunkiau tolygiai padengti
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: 1,99 EUR  (6,87 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: 
The pastels: gaivioji pastelė! lengvi pasteliniai atspalviai tobulai tinka pavasario sezonui. naujuosius I ♥ TRENDS nagų lakus galima rinktis iš  minkštų atspalvių: matiniai arba blizgaus efekto. spalvų pasirinkimas išties platus: rausva, koralinė, žalsva, melsva ir kiti atspalviai puikiai padengia nagą ir ilgai išsilaiko.

The Nudes: vien tik nude spalva... neabejojama, kad visų nude spalvos gerbėjų širdys šį sezoną plaka greičiau! naujieji I ♥ TRENDS nagų lakai perteikia vien tik nude spalvas. nuo lengvos smėlinės iki minkšto abrikoso ar rožių spalvų iki rusvų tonų – pasirinkimas išties platus. ilgai išliekanti formulė dar ir lepina tavo nagus.


Nagų lakų pakuotės identiškos - cilindro formos, skaidraus stiklo buteliukai, užsukti juodos spalvos dangteliais. The nudes ir The pastels nagų lakus vieną nuo kito skiria tik ant dangtelio užklijuotas lipdukas, nusakantis, kuris nagų lakas yra. Iš ties, buteliukai gražiai elegantiški ir labai primena seserinės kompanijos Catrice nagų lakų buteliukų dizainą.

Nagų lako šepetėlis geros kokybės, vidutinio dydžio. Šereliai nukirpti tiesiai, pats šepetėlis vidutinio ilgio, o va šereliai, kiek iggesni, nei kitų Essence nagų lakų šepetėliai.


Nagų lako kvapas stiprus, acetoninis, lygiai toks pat, kaip ir kitų nagų lakų kvapų, visiškai niekuo nesiskiria.

Konsistencija. Nagų lakų konsistencija nėra nei labai tiršta, nei labai bėganti, tiesiog vidutinio tirštumo priemonė, kurią patogu paskirstyti ant nagų.


Sudėtis:
THE PASTELS
03 i'm so fluffly: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, POLYPROPYLENE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, BENZOPHENONE-1, SILICA, STEARALKONIUM BENTONITE, PHOSPHORIC ACID, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

01 so lucky: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, POLYPROPYLENE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, BENZOPHENONE-1, MICA, SILICA, STEARALKONIUM BENTONITE, TIN OXIDE, PHOSPHORIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

THE PASTELS: 03 i'm so fluffy ir 01 so lucky


THE NUDES

05 pure soul: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SILICA, MICA, ALUMINUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

07 hope for love: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

THE NUDES: 07 hope for love ir 05 pure soul

Poveikis. Nors The pastels ir the nudes nagų lakams pakanka ir vieno sluoksnio spalvos, tačiau aš visur naudojau du sluoksniu, nes taip išgavau intensyvesnę, gražesnę ir ryškesnę spalvą. Apskritai, šių nagų pigmentacija nežymiai prastesnė nei kitų Essence nagų lakų, ypač tai akivaizdu ant šviesios 05 pure soul spalvos, kurios vieno sluoksnio nepakako. Po kiekviena spalva naudojau nagų lako pagrindą, o ant viršaus netepiau viršutinio nagų lako, aš jų nemėgstu.


THE PASTELS nagų lakas 03 i'm so fluffy yra oranžinio, prislopinto atspalvio ir suteikia nagams beveik matinį nagų atspalvį. Šiai priemonei naudojau du sluoksnius, nors pilnai būtų pakakę ir vieno sluoksnio. Tai mėgstamiausias iš visų atspalvių, toks gaiviai vasariškas. Ir išdžiuvus lakui, galutinis rezultatas ir nago efektas man labai patiko...

THE PASTELS: 03 i'm so fluffy

THE PASTELS nagų lakas 01 so lucky yra švelniai žalio, mėtinio atspalvio, prislopintos pastelinės spalvos. Kai laką padengiu ant nago, dar neišdžiuvęs jis turi blizgų atspalvį, o visiškai išdžiuvęs nagams suteikia matinį atspalvį su tokiu keistu, sunkiai apibūdinamu efektu, tokiu pačiu kaip ir 03 numerio nagų lako. Patiko labai, apskritai pasteliniai man patiko labiau nei nude atspalviai. Gaivus, gaivus pavasarinis lakas...

THE PASTELS: 01 so lucky


THE NUDES nagų lakas 05 pure soul beveik baltos spalvos, su vos vos matomu rausvumo - gelvumo atspalviu. Suteikia blizgų efektą. Iš tiesų atrodo gražiai, bet su šiuo nagų laku vargau daugiausiai - tolygiai jį padengti sunkoka ir jam būtini du sluoksniai, išgauti gražią tolygią spalvą. Apskritai, galbūt todėl, kad atspalvis labai šviesus, jis sunkokai tolygiai dengėsi...


THE NUDES: 05 pure soul


THE NUDES nagų lakas 07 hope for love prislopintos rožinės spalvos nagų lakas man pasirodė labiau tinkamas vėlyvai vasarai, ankstyvam rudeniui. Turiu tokios pačios spalvos marškinius - palaidinę, kurią renkuosi tik rudens pradžiai, tiesiog spalvinė gama karštam orui man atrodo nelabai tinkama. Spalva labai graži ir man patinka, nagams suteikia blizgų efektą.

Su šia spalvos padengimu vargau daugiau nei su pasteliniais atspalviais, tačiau gerokai mažiau nei su nude 05 pure soul.

THE NUDES: 07 hope for love

Man pasirodė, kad pasteliniai atspalviai dengiasi lengviau ir tolygiau nei nude atspalviai. Pasteliniai atspalviai suteikia matinį atspalvį, kuris man asmeniškai patiko labiau, nei blizgūs nude atspalviai.

Nude nagų lakai ant mano nagų išsilaikė 3-4 dienas, nors jau trečią dieną kampučiai ėmė po truputį nuskilinėti, o va, pasteliniai išlaikė ilgiau, 4-6 dienas (skilinėti pradėjo ketvirtą dieną). Mano simpatijos šį kartą atitenka The pastels nagų lakams, su įdomesniu efektu ir ilgesniu išlaikymu ant nagų.


REZIUMĖ.
Nuostabių pavasariškų - vasariškų nagų lakų atspalvių kokybe aš patenkinta. Galbūt mane šiek tiek nuvylė the nudes atspalvių sunkokas tolygus padengimas ir trumpesnis išlaikymas, tačiau dėl dailios spalvos, tai smulkmenos, paprasčiausiai tiesiog persilakuoju nagus.




Ačiū, kad skaitote,

Spalvotos dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Turiu 07 hope for love - tikrai graži spalva, bent man dengėsi be problemų :) Tiesa, ant viršaus naudojau ir essence the gel nail polish top coat - jis tikrai prailgina lako laikymosi trukmę, beje, naudoju šį laką ir su kitų firmų spalvotais nagų lakais, ne tik su Essence ir tiesą sakant, nebeįsivaizduoju nagų lakavimo be šio top coat :)
    03 i'm so fluffy - taip pat labai graži vasariška spalva :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau man natūraliai kilo daugiau problemų dengiant nude spalvas negu pastels. Su pastels labai lengvai ir gražiai dengiasi, o va nude, jau reikia kiek pasistengti. O šiaip abijų kolekcijų spalvos labai gražios ir didesnių problemų nėra :)
      Bandysiu ir aš top coat, tik nežinau ar patiks, labai nemėgstu viršutinių lakų :)

      Panaikinti
  2. Turiu 07 hope for love - tikrai graži spalva, bent man dengėsi be problemų :) Tiesa, ant viršaus naudojau ir essence the gel nail polish top coat - jis tikrai prailgina lako laikymosi trukmę, beje, naudoju šį laką ir su kitų firmų spalvotais nagų lakais, ne tik su Essence ir tiesą sakant, nebeįsivaizduoju nagų lakavimo be šio top coat :)
    03 i'm so fluffy - taip pat labai graži vasariška spalva :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. sveikutė !
    šis klausimas nebus susijęs su tavo šituo įrašu , jis šioks toks kitoks.
    esu pradedančioji su tinklaraščiu ir norėjau paklausti , kaip sukurti tą liniją , kad galima būtų paspausti "apie mane" "kontaktai" ir kažkas tokio , ko man reiktų. Ir dar vienas klausimėlis kai sukūri puslapį kur jį turėtų rodyti ir kaip tuom naudotis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Parašyk man el paštu: geleta.kosmetine@gmail.com bus patogiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą