GREEN PHARMACY "Foot Care" pėdų šveitiklis su Sibiro eglės eteriniu aliejumi ir abrikosų kauliukų aliejumi

Sibiro eglės eterinis aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, stambus abrazyvas ir nedidelė kaina - visa tai puikiai apibūdina Green Pharmacy pėdų šveitiklį.

"Aš įsitikinęs, kad gyvenimas prasideda vėl iš naujo, kartu su vasara"
F. Scott Fitzgerald

Pėdų šveitiklis yra vienas tų dalykų, kurie visiškai nebūtini kosmetikos lentynoje. Pradėjau, kaip visai ne grožio tinklaraštininkė... Reikia, reikia, pirkit ir naudokit, kuo daugiau tuo geriau.. cha-cha 😆

O iš tiesų pėdų švetiklį lengvai galima pakeisti kitais produktais, pavyzdžiui, pemza. Tačiau man asmeniškai pemza nelabai maloni jautriai pėdų odai, todėl aš mieliau renkuosi šveitiklius ir šį kartą išbandau naują šveitiklį mano lentynoje, iš lenkų kompanijos Green Pharmacy.


Produktas: GREEN PHARMACY "Foot Care" pėdų šveitiklis su Sibiro eglės eteriniu aliejumi ir abrikosų kauliukų aliejumi
Gamintojas: "Elfa Pharm Polska" Sp. Pagaminta Krokuvoje, Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles nuo pėdų
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 100 ml
Kaina*: 0,95 EUR (3,28 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Sudėtis papildyta Sibiro eglės eteriniu aliejumi ir abrikosų kauliukų aliejumi. Masažo metu, dėka šveičiamosiomis savybėmis pasižyminčių abrikosų branduolių dalelių, oda po šveitimo lieka švelni ir lygi. Šveitiklis padeda pašalinti negyvas epidermio ląsteles, nuospaudas, skatina odos atkūrimą, suteikia odai glotnumo ir gaivumo. Paruošia pėdas kitų priemonių naudojimui. Padeda pašalinti pėdų nuovargį, maloniai jas vėsina.
Naudojimas: tepkite ant drėgnos pėdų odos, pamasažuokite 3-4 minutes. Nuplaukite šiltu vandeniu. Palepinkite pėdas kremu. Šveitiklį naudokite 2-3 kartus per savaitę.


Paprasta, minkšto plastiko produkto pakuotė averse puošta žalios, rudos ir švelniai geltonos spalvos spalviniais sprendimais. Žaliame pakuotės fone išpaišyti abrikosų vaisiai ir spygliuočių šakelės; keletas pavadinimų anglų ir lenkų kalbomis bei pėdų simbolis, neleidžiantis suabejoti, kam skirtas produktas.

Tūbelės nugarėlė baltos spalvos su visa reikalinga informacija tomis pačiomis kalbomis, tiesa, ant anglų kalbos užklijuota lietuviška etiketė, tačiau sudėtinės priemonės dalys matosi gerai.


Ant pakuotės, apačioje, užsuktas baltos spalvos plastiko dangtelis, po kuriuo yra dozavimui skirta anga. Čia noriu pagirti gamintojus: atsukus, ant angos buvo užklijuota apsauginė folijos juostelė. Vadinasi mano produkto, nuo jo pagaminimo, iki naudojimo momento, niekas nelietė ir neatidarinėjo.

Dozavimo anga maža, bet dėl produkto konsistencijos bei minkšto plastiko yra patogi ir tinkama šiam gaminiui.


Kvapas. Priemonės aromatas labai savotiškas: šveitiklis kvepia senu eglių mišku ir naujai prasikalusiais spygliuočių ūgliukais, žolelių augmenija, abrikosais ir dar kažkuo sunkiu. Man kvapas įdomus, tačiau negalėčiau jo apibūdinti, kaip atstumiančiu, nemaloniu, ar labai maloniu, dievišku ar panašiai. Tai kvapas, prie kurio tikriausiai reiktų įprasti. Ir arba patiks, arba jo nekęsite. Man atrodo normalus, miško ir žolelių kvapas. Tačiau žalumos kvapų nemėgstančioms, gali būti sudėtinga pakęsti.


Konsistencija. Produktas baltos spalvos su stambiomis aštriomis abrazyvo dalelėmis. Baltos spalvos masė, supanti šveičiamąsias daleles minkšta, kreminė, primenanti minkštą kremą. Rudos dalelės gana stambios.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Prunus Armeniaca Seed Powder, Glycerin, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glyceryl Stearate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Abies Alba Leaf Oil, Camphor, Menthol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Parfum, DMDM-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Paties geriausio šveitiklio svarbiausias aspektas yra šveičiamosios dalelės, esančios produkto sudėtyje. Priklausomai nuo jų kiekio, šiurkštumo, bus aiškus priemonės veiksmingumas. Kūno, rankų ar kojų šveitiklis gali būti kad ir paties maloniausio aromato, gražiausios pakuotės, patraukliausios kainos..., tačiau, jei neteisingai sužaista šveičiamųjų dalelių santykiu, jis vistiek bus niekam tikęs produktas.

Bandydama produktą pirmus kelis kartus į rankas įspaudavau nedidelį kiekį, ir kaip man įprasta - duše šveisdavau savo pėdas. Tačiau tik uždėjus ant pėdų dalis produkto tekštelėjo ant dušo kabinos grindų ir nutekėjo kartu su vandeniu lauk. Sekančius kartus, tiek pat produkto pėdai pasirodė per mažai: baltas kreminis priemonės pagrindas labai greitai dingsta, ir lieka tik keli šveičiamieji grūdeliai. Jei norima kokio nors efekto priemonės reikia daugokai...


Balta kreminė masė produkte sušvelnina šveičiamųjų dalelių aštrumą ant pėdų, tačiau kadangi ji greitai dingsta, labai trumpam gelbėja. Aš tik prisipylusi dvigubą produkto kiekį, dėl per mažai esančių grūdelių, sugebu normaliai nušveisti pėdų odą. O tai man nelabai patinka: reiškia priemonė greit baigsis, jos reikės daugiau...

Apskritai kaip šveitiklis, Green Pharmacy produktas atlieka savo funkciją: pašalina negyvas odos ląsteles, pėdos tampa švelnesnės. Net ir žinodama, kad priemonės reikia daug, negaliu neįvertinti, kad kainos ir kokybės santykis visai geras. Tik jei nuspręsite bandyti, nusiteikite, kad priemonė pas jus neužsilaikys ir greitai baigsis.



REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- papildomai apsaugota pakuotė;
- žema kaina;
- atlieka funkciją.

TRŪKUMAI: 
- nesaugi sudėtis;
- įdomus, nevisiems patiksiantis žolelių, miško kvapas;
- konsistencijoje per daug kreminio pagrindo;
- per mažai šveičiamųjų dalelių;
- šveitimo procesui reikalingas didesnis priemonės kiekis.




Ačiū, kad skaitote,

Šilto vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai