LIRENE Healthy Skin+ "Dry and Very Dry Skin" valomasis pienelis sausai ir labai sausai veido odai

Prieš kelias dienas pasakojau jums apie veido kremą iš Lirene sausai ir labai sausai odai. Šiandien pristatau kosmetinį pienelį skirtą akių ir veido makiažui pašalinti ir nešvarumams nuvalyti.

"Turi priešų? Gerai. Tai reiškia, kad kažkada gyvenime dėl kažko pasipriešinai ir už kažką kovojai"
Winston Churchill

Aš visada nemėgau kosmetinių pienelių. Visų pirma, dar paauglystėje, nežinojau, kaip tiksliai juos naudoti. Na ir kas, kad mano oda visad buvo sausa, na ir kas, kad jai rekomenduojamas būtent toks valymo būdas? Man daug patogiau buvo veidą nuprausti prausikliu, o likučius nuvalyti akių makiažo valikliu... Netgi vėliau, kai išsiaiškinau, kaip tokį produktą naudoti, man nepatiko, kosmetinių pienelių ant veido paliekamas riebumas arba plėvelė. Ir aš vėlgi jų nuolat vengiau...
O šiandien vieną tokį produktą išbandau, ir pristatau jums.


Produktas: LIRENE "Healthy Skin +" Dry and very dry skin  - valomasis pienelis sausai ir labai sausai odai
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cossmetic Laoratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: nuvalyti nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: sausai veido odai
Labiausiai patiko: švelnus makiažo valymas
Labiausiai nepatiko: ilga makiažo valymo procedūra
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,63 EUR (15,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt;


Ką žada gamintojas: Efektas: efektyviai nuvalyti odos nešvarumai ir makiažas, sudrėkinta, be tempimo pojūčio oda.

Naudojimas: nuvalykite nešvarumus ir makiažą nuo veido odos ir akių su vatos diskeliu sudrėkintu pieneliu.
97% in-vivo testą atlikusių moterų teigė, jog makiažas buvo nuvalytas tinkamai, oda buvo  tinkamai sudrėkinta ir tapo švelnesnė. Sudėtyje esantys aktyvieji ingredientai: alantoinas nuramina, lygina ir regeneruoja odą; lipidai ir keramidai skatina ląstelių atsinaujinimą, atkuria natūralų odos lipidų sluoksnį.


Didelė, baltos spalvos plastikinė produkto pakuotė papuošta oranžinio lapelio simboliu. Lygiai taip pat papuoštas tos pačios linijos veido kremas skirtas sausai ir labai sausai odai. Nieko įmantraus: paprasta, neperkrauta, estetiškai gana švari pakuotė, platėjanti į viršų.

Ant buteliuko užspaustas didelis, balto plastiko dangtelis, kurio dalis atsikemša. Po ja slepiasi nedidelė anga produktui paskirstyti. Sakyčiau patogi: nei pernelyg maža, nei pernelyg didelė. Dangtelį labai paprasta atidaryti dėl dešinėje pusėje esančios įduos, tiesiog klik ir atdaroma vienu pirštu.

Apskritai pakuotė tiek patogi paimti į rankas, tiek paprasta lengvai atidaryti. Pakuotė sandari, net uždaryta ir paspausta neatsidaro ir produktas neprateka.


Kvapas. Kūno pienelio kvapas labai malonus uoslei, primena lengvą gėlių, švaros ir gaivos kvapą. Iš ties sunkoka apibūdinti, bet kvepia lygiai taip pat kaip ir sausai odai skirtos linijos veido kremas.


Konsistencija. Produkto konsistencija labai primena kitus kosmetinius pienelius: vidutinio tirštumo skystas, baltas produktas. Šiek tiek tirštesnis nei kiti pieneliai, tačiau lengvai slysta ant veido odos.


Sudėtis: Aqua (Water)Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ceteareth-20, Glycerin, Caprylic/ Capriv Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Lanolin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Imperata Cylindrica Root Extract, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-8, Tribehenin, Carbomer, Sodium Lauroyl Lactylate, PEG-10 Rapeseed Sterol, Ceramide 2, Ceramide 3, Ceramide 6-II, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Palmitoyl Oligopeptide, Ceramide 1,  Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance).


Poveikis. Pirmiausia noriu prisipažinti, kad tikrai nesu kosmetinių pienelių mėgėja, paprasčiausiai toks produktas man nepatinka. Nors puikiai žinau, jog sausai odai valyti reikalingas būtent kosmetinis pienelis, tačiau kiek jų esu pirkusi, man niekad nepatiko jų naudojimo būdas. Atrodo, jog produktas nešvariai ir nepakankamai geria nuvalo odą ir palieka daug makiažo likučių. Todėl net jei naudodavau kosmetinį pienelį, likučius visada papildomai nuplaudavau likučius su veido prausikliu ir dažniausiai dar nuvalydavau su toniku. Bet baigusi buteliuką vis pagalvodavau, jog taip tikriausiai neturėtų būti, ir kam tada man pienelis apskritai reikalingas?


Šį kartą pirmus kelis kartus dariau lygiai taip pat: naudojau pienelį makiažui nuvalyti, tada prausiklį likučiams nuplauti, ir galiausiai dar nuvalydavau toniku. Tačiau galiausiai nusprendžiau tiesiog pabandyti viską daryti teisingai.

Tad makiažo valiklius dėjau į šoną ir viskas kuo valiau veidą buvo šis kosmetinis pienelis. Jis labai labai švelniai valo makiažo likučius, tačiau nuvalyti visą veidą užtrunka gerokai ilgiau nei su tiesiog makiažo valikliu. Tiesa, šį kosmetinį pienelį galima naudoti tiek veidui, tiek akių sričiai. Ties akimis ir užtrukdavau daugiausiai laiko, o rytais atsikeldavau su tamsiais paakiais...


Keista, bet suveikė vienas mažytis pokytis. Vietoj 3-5 mažų apvalių vatos diskelių veidą ėmiau valyti vienu dideliu vatos diskeliu, skirdama daugiau dėmesio akims ir kruopščiau valydama.

Iš tiesų, makiažo valiklis labai švelnus, o gamintojas dar teigia, jog jis drėkina veido odą. Odos drėkinimo nepastebėjau, tačiau ji nebuvo nė kiek sausinama. Kosmetinio pienelio likučiai po valymo per kurį laiką susigeria į veido odą, tačiau gana lėtai, sakyčiau beveik taip pat lėtai, kaip ir šios linijos kremas. Tačiau būtent tas likučių susigėrimas į odą mane neramina. Ar tai saugu? Ar mano oda sugeria švarią priemonę, be nešvarumų ir kosmetikos likučių? Tikriausiai tai mane labiausiai neramina...


Nuotraukoje makiažo valymas pridėjus priemone sudrėkintą vatos diskelį ir palaikius 10 sekundžių. Paskutinėje nuotraukoje - vatos diskelis po 10 sekundžių per ranką perbrauktas 1 kartą.


REZIUMĖ.
Man gana sudėtinga kalbėti apie kosmetinį pienelį, nes sąmoninai jų ilgą laiką vengiu, tačiau Lirene labai švelniai valė veido odą ir sakyčiau gana gerai. Priemonės sudėtis, neskaitant 2 žalingų ingredientų, gana gera, kvapas malonus. Manau visi kiti nepatogumai, susiję su pienelio naudojimu yra tiesiog mano asmeniškumai. O pats Lirene kosmetinis pienelis yra geras produktas.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai