SAMPLE SIZE. EARTHLY BODY MARRAKESH (MKS Eco) plaukų aliejus „Original“ argan & hemp oil therapy hair styling elixir - su argano ir kanapių aliejais

Tęsiu plaukų priežiūros produktų mėginių išbandymą, ir pabaigus visus šampūnus ir kondicionierius, tai yra paskutinis plaukų priežiūros produkto mėginys mano mėginių ir mažų dydžių dėžutėje. Ar jums patiko trumpos, mėginio dydžio nuomonės?

Marrakesh aliejukus puikiai žinau ir esu bandžiusi, tik ne Original, tačiau kažkurį saldau kvapo (Marrakesh Kahm Daily Smoothing Treatment), skirtą plaukų galiukams. Man labai patinka priemonių kvapai... O ir plaukams teikiamas efektas geras.



Ką žada gamintojas: Plaukų galiukus maitinantis ir drėkinantis aliejukas su argano ir kanapių aliejais. Greitai susigeria, giliai drėkina plauką, tuojau pat suteikia spindesio, kondicionuoja ir saugo. Puikiai tinka tiesinimui, stabdo galiukų išsišakojimą. Dozatorius kaskart pateiks reikiamą kiekį aliejaus. Plaukai taps gražesni, sveikesni ir žvilgantys. Argano ir kanapių aliejai formuoja šukuoseną, drėkina ir maitina plaukus.
Naudojimas: Nedidelį kiekį užtepkite ant drėgnų ar sausų plaukų ar galiukų ir modeliuokite šukuoseną pagal poreikį.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyl trimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (hemp) Seed Oil, Parfum, Hexyl Cinnamaldehyde, Benzyl Benzoate, Linalool, Coumarin, Limonene.


Kiekis: mėginio kiekis 2,6 ml. Pilnas gaminio kiekis 60 ml
Kaina: pilno gaminio kaina 17,50 EUR (60,42 Lt)


Mano potyriai. Originalaus aliejuko plaukams kvapas labai malonus: lygiai toks pat saldus, kaip ir kitų šios kompanijos aliejų, tačiau kartu turi gana sunkų dūminį aromatą, nors jaučiama ir priemonės gaivumo aromatas. Galėčiau uostyti ir uostyti... Nors kvapas ant plaukų išlieka tik apie pusę dienos.


Mėginio man pakako keliems padengimams, tačiau neskaičiavau keliems, gal 3-4 kartams. Vadinasi aliejuko reikia labai nedaug. Jis skalsus: lašelio priemonės pakanka ne tik plaukų galiukams, tačiau ir plaukui per beveik visą jo ilgį (vengiant plaukų šaknų).


Aliejukas gana lengvas, neapsunkino plauko, tačiau dailiai suglostė mano besipučiančius plaukų galiukus ir tokius juos išlaikė visą dieną. Plaukučiai atrodo drėgnesni ir kiek labiau pamaitinti. Žinoma, spręsti pagal mėginį apie gaminio efektyvumą yra sunkoka, tačiau man patiko aliejaus suteikiamas švelnumas ir glotnumas.


REZIUMĖ.
Priemonės kvapas tiesiog dieviškai malonus. Aliejuko plaukams teikiamas efektas man labai patiko ir padėjo suvaldyti besipučiančius plaukus. Glotnesni, švelnūs, drėgnesni ir sveikiau atrodantys plaukai - šis mėginys padarė būtent tai, ko man reikia besipučiantiems, sausiems ir nualintiems mano plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai