SAMPLE SIZE. L'OCCITANE purinamasis plaukų šampūnas ir kondicionierius "Volumizing"

Dar viena diena ir dar vienas plaukų produkto mėginys. Šįkart apie L'occitane purinamąjį plaukų šampūną, kurį nelabai veržiausi išbandyti, todėl jam pasirinkau savaitgalį, kai nereikės būti darbe, ir rodytis sunkiai suvaldomais plaukais...

"Magiška akimirka: distiliavimo metu garai švelniai glosto augalus, o šie atskleidžia visas savo paslaptis ir dovanoja mums eterinius aliejus. L‘OCCITANE eteriniams aliejams suteikia gyvybės...
Tai ilgas ir sunkus procesas. Norint išgauti 1 litrą kokybiško eterinio aliejaus, gali prireikti net kelių tonų augalų. Turintis daug veikliųjų medžiagų net ir mažas eterinio aliejaus lašelis yra labai veiksmingas ir vertingas. Norint išgauti vieną ar kitą reikalingą eterinį aliejų, augalus būtina atidžiai atrinkti. Skirtingi eteriniai aliejai turi savitą kvapą, tad gali padėti sukurti nuotaiką ar emociją. Aromatologija kviečia jus žaisti ir eksperimentuoti. Daugelis L‘OCCITANE produktų papildyti eteriniais aliejais, tarp jų ir plaukų priežiūros produktai, kurie buvo pradėti kurti 1976 metais. Tyrinėjant ir tobulinant produktų formules, sujungus vienus ar kitus eterinius aliejus, produktai tapo dar efektyvesni. Aromatologijos linija naudoja skirtingus penkių eterinių aliejų derinius, kurie yra skirti įvairiems plaukų tipams. L‘OCCITANE patirtis aromatologijos srityje yra didžiulė!"
Aprašymas kabutėse iš ČIA


Ką žada gamintojas:
Šampūnas: Praturtintas 5 energizuojančiais aliejais (kiečių, saldžiųjų apelsinų, rozmarinų, mėtų, pušų) ir grūdų ekstraktu, suteikiančiu plaukams gyvybingumo, šis šampūnas sustiprina gležnus ir gyvybingumą praradusius plaukus, suteikia jiems purumo nuo pat šaknų. Sustiprinti ir tonusą atgavę plaukai tampa storesni, švelnesni ir tvirtesni.
Naudojimas: įtrinkite plaukus šampūnu nuo šaknų iki galiukų, po to juos kruopščiai nuskalaukite.

Kondicionierius: Purinamasis plaukų kondicionierius, kurio sudėtyje nėra silikonų, suteikia plaukams purumo ir spindesio. Plaukai tampa minkšti ir švelnūs.
Sudėtyje nėra parabenų, sintetinių kvapiklių, dažiklių, gyvūninės kilmės ingredientų, BHA, triklosanų.

Pilno dydžio pakuotės: 500 ml šampūnas su pompa ir 250 ml kondicionierius
Nuotraukos skolintos iš ČIA

Sudėtis:

Šampūno: Aqua/ Water**, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-2, Artemisia Vulgaris Extract**, Mentha Arvensis Leaf Oil**, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil**, Abies Sibirica Oil**, Tilia Tomentosa Extract**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil**Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil**, Hydrolyzed Rice Protein**, Glycerin**, Glycerin Oleate**Coco-Glucoside**Hydrogenated Palm Glycerides Citrate**, Citric AcidPEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, PhenoxyethanolMethylisothiazolinone, Sorbic AcidSodium Benzoate, ChlorphenesinPotassium Sorbate, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kondicionieriaus: Aqua/ Water**, Glycerin**Cetyl Alcohol**, Distearoylethyl Dimonium Chloride**, Hydroxypropyl Starch PhosphateArtemisia Vulgaris Extract**, Mentha Arvensis Leaf Oil**, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil**, Abies Sibirica Oil**, Tilia Tomentosa Extract**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract**Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil**Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil**Hydrolyzed Rice Protein**, Panthenol**, Citric Acid, Dicapryl CarbonateCetearyl Alcohol, Polyquaternium-37, Polyquaternium-7Pentasodium Pentetate, Isopropyl AlcoholPhenoxyethanolSodium BenzoateMethylisothiazolinone, Sorbic AcidPotassium SorbateChlorphenesinTocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum/ FragranceLimonene, Linalool, Citral, Geraniol.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: kiekvieno po 6 ml. Pilnų gaminių kiekius galima pasirinkti: po 75ml; 250 ml; 300 ml; 500 ml
Kaina: priklausomai nuo kiekio, kiekvienas po:
  • 75 ml - 5,50 EUR (18,99 Lt);
  • 250 ml ir 300 ml - 17,09 EUR (59,01 Lt);
  • 500 ml - 27,22 EUR (93,99 Lt)- kondicionierius; 22,88 EUR (79,00 Lt) - šampūnas.
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus kvapas identiškas: užuodžiu tikrą mėtos aromatą, na tą, lietuvišką, iš kurio mama virdavo kvapnią arbatą.. Ir dar kiek sunkesnius aromatus, rozmarinus ir pušis. Nors kitų eterinių aliejų: apelsinų ir kiečių kvapų neužuodžiu, tačiau šampūnas ir kondicionierius savo sudėtyje turi penkis skirtingus eterinius aliejus iš augalų: kiečių, saldžiųjų apelsinų, rozmarinų, mėtų, pušų. Visgi, be abejonės, pirmuoju smuiku aromate griežia mėta.



Kaip praktiškai nuolat, naudojant šampūno ir kondicionieriaus mėginius, man pritrūko kondicionieriaus, rinkčiausi gerokai didesnį produkto kiekį geram savo sausų ir dažytų plaukų kondicionavimui.


Šampūnas suputojo gana neblogai, tiesa ne taip stipriai, kaip įprastiniai plaukų šampūnai. Bet produkto pilnai pakako galvos plovimui.



Purinamasis plaukų šampūnas stipriai pastorino plaukus, liečiant savo plaukučius ties sprandu, jų atrodė daugiau ir gerokai storesni...Tačiau plaukas stebuklingai nepastorėjo, šampūnas ir kondicionierius papūtė plaukus. Deja, to papūtimo viršugalvyje, prie plaukų šaknų, galėjo būti ir daugiau... Be to, manęs visiškai netenkino išsipūtę plaukų galiukai...

Na o pats plaukas: jis išliko vidutinio švelnumo, galbūt kiek šiurkštesnis nei įprastai... O labiausiai nepatiko tai, kad plaukai siaubingai veliasi: tik iššukuoju, ir vėl susivėlę, tiesiog sunkiai suvaldomi.


REZIUMĖ. 
Dėl purinamojo plaukų efekto šampūnas ir kondicionierius tiks ploniems plaukams storinti, o visiems kitiems plaukų tipams abejoju, ar produktas tinkamas. Ploni plaukučiai atrodys storesni ir liečiant plaukus juos bus galima apčiuopti kaip storesnius... Plaukų vėlimąsi tikriausiai priskirčiau kondicionieriaus kiekio,  mano plaukams trūkumui.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai