SAMPLE SIZE. L'OCCITANE šlamučių valomasis veido aliejus "Immortelle"

Pirkdama L'Occcitane staigmenų dėžutes gavau nemažai skirtingų kompanijos mėginių. Iš esmės, man labai patinka mėginiai, tai tarsi papildoma galimybė atrasti patinkančius gaminius, išbandyti jau galimai nusižiūrėtus pirkimui produktus ir sužinoti, ar jie tinka ir patinka.

L'Occcitane en provence šlamučių valomojo veido aliejaus įsigyti net neketinau. Tiesą pasakius, net nemačiau šio produkto nei parduotuvių lentynose, nei  internetinėje parduotuvėje, nors jis tikrai ten buvo... paprasčiausiai galvodama apie L'Occcitane pirmame plane visada būna rankų kremai, dušo želė ir kūno kremai, paskui kvepalai, tada šampūnai, veido kremai... O kiti gaminiai lieka nepastebėti, ir, kaip supratau šiandien, visai be reikalo...


Ką žada gamintojas: Šis šilko švelnumo valomasis veido aliejus pašalina net ir intensyvų makiažą, nuvalo vandeniui atsparų tušą, per dieną ant odos nusėdusias dulkes ir kitus nešvarumus. Praturtintas šlamučių eteriniu aliejumi, kuris pasižymi prieš senėjimą veikiančiomis savybėmis, šis valomasis aliejus puoselės jūsų veido odą. Oda taps švari ir skaisti. Puikiai tinka visiems odos tipams, neužkemša porų. 
Naudojimas: rankomis masažuokite sausą veidą, akis. Vėliau sudrėkinkite vandeniu ir masažuokite kol aliejus virs švelniomis putomis. Nuskalaukite gaiviu vandeniu.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis:  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Isopropyl Isostearate, Caprylic/ Capric Triglyceride**, Coco-Caprylate/ Caprate, DI-PPG-2 Myreth-10 Adipate**, Helichrysum Italicum Flower Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil**, Pentaerythrityl Tetra-DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum/ Fragrance, Tocopherol**.

** Natūralios kilmės ingredientai
* Inredientai iš organinių - natūralių ūkių


Kiekis: mėginyje 2 ml. Pilno dydžio pakuotė 200 ml
Kaina: pilno produkto kaina 22,00 EUR (75,96 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuveje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia, kas mane nustebino yra priemonės naudojimas. Ant sausos veido odos reikia trinti aliejų sukamaisiais judesiais, pirmiausią veidą, tada ir akis. Iš karto, masažuojant aliejų į odą matosi, koks jis efektyvus: pakelia tušą nuo akių, vandeniui atsparią akių pavedimo priemonę, makiažo likučius ir visus nešvarumus. Žinoma, masažuojant ant sausos odos visas veidas išsiterlioja juodo tušo lukučiais...

Toliau veido odą rekomenduojama sudrėkinti, ir masažuoti, kol atsiras putos. Dariau taip ir tų putų man praktiškai nebuvo, jos buvo smulkios ir nedidelės. Galiausiai veidą reikia nuplauti vandeniu. Ir... čia aš buvau maloniausiai nustebinta, nes niekur, apskritai niekur neliko jokio makiažo, veido oda tapo nepaprastai švari, švelni ir spindinti. Tokios švaros pasigendu daugumoje makiažo valiklių.


Man nepaprastai patiko tai, kaip valiklis atliko savo darbą: nepriekaištingi rezultatai ir labai lengva naudoti. Jis švelnus tiek veidui, tiek akių sričiai. Tiesa, nepaminėjau kvapo, jis toks aliejaus ir kažkokio natūralaus augalo mišinys, tačiau labiau aliejinis, todėl tikrai ne visiems gali patikti.


REZIUMĖ. 

Nepaprastai švelnus ir malonus aliejinis valiklis efektyviai nuvalo veido odą: ji tampa itin švari, švelni ir skaistesnė. Valiklį paprasta, greita ir patogu naudoti. Žinoma, kaip makiažo valiklio, jo kaina gali kiek "kandžiotis", tačiau man itin patiko poveikis, todėl būtinai apsvarstysiu galimybę jį įsigyti. Ką, ten, žinodama save, manau tikrai įsigysiu šį šlamučių valomąjį veido aliejų.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai