CHRISTOPHE ROBIN "Masque regenerant" atstatomoji plaukų kaukė su opuncijos kaktusų sėklų aliejumi

Christophe Robin plaukų kaukė savo sudėtyje turi retų ir brangių opuncijos kaktuso sėklų aliejų, kurie dėl unikalių kaktusų augimo sąlygų rūpinasi nualintais ir drėgmę praradusiais plaukais.

"Nesu kaktusų ekspertė, tačiau atpažįstu spyglius, kai matau kaktusą"
Citata, autorius nežinomas

Christophe Robin plaukų priežiūros priemonės man buvo visai negirdėti produktai, kol su pirmąja grožio dėžute negavau nedidelės plaukų kaukės su kaktusų sėklų aliejumi. Pasidarė smalsu... Pasirodo linija buvo sukurta plaukų stilisto, siekiant pasirūpinti pažeistais, nualintais plaukais. Bandom!


Produktas: CHRISTOPHE ROBIN "Masque regenerant" atstatomoji plaukų kaukė su opuncijos kaktusų sėklų aliejumi - regenerating mask with rape prickly pear seed oil)
Gamintojas: "Dist by Colourist Christophe Robin". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: atstatyti ir apsaugoti plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: geras drėkinimas ir maitinimas
Labiausiai nepatiko: trūko efektyvumo
Tūris: 50 ml
Kaina*: 250 ml kaina £50,00 arba 70,55 EUR (243,60 Lt)
Kur galima įsigyti: www.lookfantastic.com

Ką žada gamintojas: Tinkamas visiems plaukų tipams, įskaitant ir pažeistus plaukus. The Christophe Robin atstatomoji kaukė yra praturtinta tyru opuncijos kaktusų sėklų aliejumi, kuris yra vienas rečiausių ir brangiausių pasaulio aliejų, su vitaminu E. Konscentracija du kartus viršija Argano aliejų savo atstatomuoju ir minkštinamuoju poveikiu.

Unikalus natūralių ingredientų derinys teikia giliai veikiantį ir ilgai išliekantį poveikį plaukams: nuo šaknų iki pačių galiukų. Per 2 minutes plaukau tampa prabanūs ir glotnūs. Kartu apsaugoma spalva ir didinamas blizgesys.

Priemonės formulė be silikonų, parabenų, SLS ir dažiklių.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA
Mano, mažoji produkto pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko. Iš tiesų tai gana tradicinė gaminio pakuotė, kurio puošybai naudojamos juoda, auksinė ir raudona spalvos. Pakuotė atrodo truputį profesionaliai, bet skirta kasdieniam, naudojimui.

Užsukta juodos spalvos dangteliu ji atrodo gana patraukliai ir dailiai mano vonioje.


Kvapas. Produkto kvapas ypatingas ir patyrinėjus sudėtį, matoma, jog jam gamintojai skyrė išskirtinį dėmesį: sudėtyje daug kvapą maskuojančių, aromatą suteikiančių ir išsaugančių ingredientų. Intensyvus ir stiprus priemonės kvapas dar ilgokai po galvos plovimo išlieka ant plaukų, todėl jautrioms kvapams merginoms jis gali būti pernelyg intensyvus.

Ruošdama šį įrašą aptikau, jog kai kurioms šis kvapas išskirtinai malonus, kitoms - itin atstumiantis, tad tikriausiai arba patiks, arba nekęsite.

O pats aromatas yra labai saldus, kiek pašvelnintas gaiviomis natomis ir pasunkintas samanų ekstraktu. Kažkiek primena kvepalus ir tai nebūtinai gali būti jūsų mėgiami kvepalai. Tikriausiai reiktų atsiminti, kad produkcija buvo kurta vyriškos lyties stilisto, ir ne paslaptis, - vyrai turi kiek kitokį suvokimą apie malonų aromatą. Man asmeniškai kvapas vis dar naudojant produktą, atrodo keistas, ir toks jis man atrodo kas kartą, tepant plaukus plaukų kauke.


Konsistencija. Produktas iš tiesų itin tirštas ir masė kiek nevienalytė, tačiau skirstosi ant plaukų gana lengvai, ypatingai jei naudojamas kiek didesnis kaukės kiekis.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Inula Crithmoide Leaf/Flower Extract, Opuntia Ficus Indica Seed Oil, Beheyl/ Stearyl Aminopropanediol Esters, Opuntia Ficus Indica Fruit Extract, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Caramel, Tocopherol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Linalool, Geraniol.


Poveikis. Plaukų kaukė gana lengvai skirstoma ant plaukų ir yra tinkama naudoti per visą plaukų ilgį, kaip teigia priemonių kūrėjas. Tiesą sakant nebūčiau tuo tokia užtikrinta, nes pastebėjau, kad mano plaukus priemonė nusveria žemyn, tiksliau tik plaukus viršugalvyje. Jie po kaukės naudojimo tampa prigludę prie pat šaknų ir tai nėra efektas, kurio aš norėčiau iš plaukų priemonių...


Pats plaukas iš tiesų tampa itin švelnus, minkštas, glotnesnis ir paklusnesnis tvarkymui, tačiau maži nauji plaukeliai skraido visomis kryptimis, ir tai rodo, kad plaukams suteikiamas nepakankamas glotninimo efektas. Apskritai, kol liečiu rankomis plaukai jaučiasi nepaprastai gerai, bet kai pažiūriu į veidrodį - vizualiai vaizdas nėra idealus. Žinau geresnių plaukų kaukių, labiau tinkančių mano plaukams....


Dėl vieno dalyko ginčytis tikrai negalėčiau: naudojant kaukę mano plaukai itin gerai maitinami ir gavo papildomos drėgmės, kurią suteikia reta plaukų priežiūros priemonė. Tačiau man pritrūko stipresnio ir efektyvesnio poveikio.Tikėjausi kažko wauwww... o rezultatas buvo tik gerai... Juolab jei kalbėsime ir apie kainą - kaina beprotiškai aukšta, o to stebuklingo rezultato taip ir pritrūko...


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
- be parabenų, silikonų ir SLS priedų;
- patogi pakuotė;
- itin tiršta konsistencija - produkto užteks ilgiau;
- švelnesnių ir minkštesnių plaukų efektas;
- glotnesni ir paklusnesni plaukai;
- itin stiprus maitinimas;
- itin stiprus drėkinimas.

TRŪKUMAI:
- labai brangus produktas;
- vidutinio saugumo sudėtis;
- keistas kvapas: arba patiks arba nekęsite;
- sveria plaukus žemyn/ šaknys tampa itin prigludusios;
- vizualiai trūksta plaukų priežiūros, tuo tarpu liečiant atrodo viskas gerai (niekaip nesuprantu kas negerai su produktu).




Ačiū, kad skaitote,

Gražių plaukų dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai