ESSENCE 3D akių šešėliai: "06 irresistible brazilian sun" ir "07 irresistible fullmoon flash"

Šiandien noriu papasakoti apie Essence 3D dvispalvius akių šešėlius su ryškiu geltonos ir žalios bei beveik klasikiniu šviesios ir pilkos spalvų deriniais.

"Stilius yra labai asmeniška. Jis neturi nieko bendro su mada. 
Mados greitai ateina ir praeina, o stilius yra amžinas"
Ralph Lauren

Man patinka dauguma Essence šešėlių dėl tikrai gero kainos ir kokybės santykio. Pastaruoju metu rinka tiesiog pilna matinių ir nude atspalvių akių šešėlių, o man kartais taip norisi ko nors ryškaus ir spalvoto, šiek tiek blizgaus. Juk akis galima puošti taip, kaip norime ir jokios mados nesvarbu. Kai pagalvoju, tikriausiai atvirkščiai, labiausiai žaviuosi tomis moterimis, kurios turi savo stilių, nepaiso mados vėjų, žino, kas joms tinka ir patinka - tai pats žaviausias moters unikalumo požymis...

Produktas: ESSENCE 3D akių šešėliai: "06 irresistible brazilian sun" ir "07 irresistible fullmoon flash"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: blizgus efektas
Labiausiai nepatiko: trūksta pigmentacijos
Tūris: kiekvienas po 2,8 g
Kaina*: kiekvienas po 3,09 EUR  (10,67 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: tobula tekstūra: dar švelnesni, dar lengviau maišomi dviejų spalvų akių šešėliai sukurs stulbinantį 3D efektą tavo akims. nuo satino iki metalo ir žėrinčių atspalvių. unikali drėgna tekstūra ir 3D spalvų duetas garantuos nepriekaištingą rezultatą.


Man visai patinka itin paprastos Essence akių šešėlių pakuotės, pagamintos iš skaidraus plastiko, su metaliniu lizdu, skirtu produktui  sudėti. Aplink lizdą - pakuotės centrą, yra metalo imitacijos plastikas. Pakuotė turi ir paprastą pavadinimo užrašą. Tad iš esmės, nieko įmantraus.


Produktas uždengtas išgaubto, skaidraus plastiko dangteliu. Iš esmės visos Essence pakuotės nusitrina, nusidėvi itin greitai, ypatingai, jei produktą nešiojamasi kartu. Tačiau aš mieliau renkuosi produktus, kur daugiau investuota į kokybę, negu į pakuotės dizainą.

Ant pakuotės nugarėlės esanti etiketė informuoja apie produktą, jo paskirtį, kiekį, gamintoją... Deja, kaip ir daugumos šios kompanijos produktų, sudėtinių dalių ant pakuotės rasti neįmanoma. Norint patikrinti produkto ingredientus teks jų ieškoti internetinėje kompanijos svetainėje, arba, jei labiau pasiseks, dairytis popierinio bukleto su sudėtimi prie stendo parduotuvėje.


Kvapas. Abu akių šešėlių produktai turi silpną kvapą, kuris tikriausiai atsirado susimaišius sudėtinėms dalims, nes akių šešėliai nebuvo papildomai kvėpinti kvapiosiomis medžiagomis. Kvapas itin silpnas, ir pasidažius yra visiškai nejaučiamas.

Konsistencija. Šešėliai savo sudėtyje turi blizgių dalelių. Tiesą sakant visos spalvos yra gana intensyviai blizgios. Tačiau kalbant apie pigmentaciją, šiuo atveju man pritrūko geresnės, intensyvesnės pigmentacijos, nes pakuotėse produktas atrodo ryškus ir intensyvus, o padengus ant odos reikia ilgai vargti, kol išgaunamas šioks toks ryškumas.


Sudėtis: 
"06 irresistible brazilian sun":
MICA, TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, C12-13 ALKYL LACTATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, COBALT TITANIUM OXIDE, ALUMINA, TIN OXIDE, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL,
MAY CONTAIN: CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"07 irresistible fullmoon flash": 
I: MICA, TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, C12-13 ALKYL LACTATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, COBALT TITANIUM OXIDE, ALUMINA, TIN OXIDE, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE).
II: MICA, TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, C12-13 ALKYL LACTATE, SILICA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, COBALT TITANIUM OXIDE, ALUMINA, TIN OXIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pakuotėje esančios spalvos atrodo ryškios ir intensyvios, tačiau deja deja, spalvos ant odos dengiasi sunkiai ir reikia daugiau sluoksnių išgauti ryškumą. Apskritai, produktas su blizgučiais linkęs kiek nubirti po akimis ant skruostų, o ir pats produktas, paimant jo šepetėliu, sukuria daugiau laisvų dalelių nei man įprasta. Tad aš net nebandžiau akių produkto dengti be šešėlių pagrindo, nes paprasčiausiai nesimatytų spalvų ir produktas visiškai nesilaikytų ant vokų.

Spalvų suliejimas nėra itin sudėtingas, tačiau tikrai nėra lengvas - norint padūmavusio makiažo teks kiek labiau pavargti suliejant spalvas.

ATSPALVIS: "07 - irresistible fullmoon flash"
"Irresistible fullmoon flash" akių šešėliai sudaryti iš švelniai kreminės ir šviesiai pilkų spalvų. Deja, ant voko spalvos sunkokai matomos, nes būdamos šviesios, kiek užgožia viena kitą.

Tiesa, niekur neminėjau, kad man tikrai patinka, kaip išradingai ir dailiai spalvos 'sudėtos' į pakuotes: bangos efektas ir iškilus raštas iš tiesų atrodo dailiai.

"Irresistible brasilian sun" atspalvis man pasirodė ryški, spalvinga ir energijos kupina spalva, kuri bus itin ryški. Visgi, dėl prastos pigmentacijos spalvos nėra tokios intensyvios, kaip produkto pakuotėje.

ATSPALVIS: "06 - irresistible brazilian sun"
Puikiai suprantu, kad blizgūs šešėliai, dėl savo konsistencijos laiko trumpiau nei matiniai. Šiek akių šešėliai išlaiko itin trumpai: net ir naudojant akių šešėlių pagrindą, po 6 valandų šešėlių spalva jau buvo gerokai pablukusi, nors į raukšleles nesukrito. Spėju, kad be akių šešėlių pagrindo spalva išliktų 1-2,5 valandas, ir tai yra apmaudžiai trumpai...

P.S. spalvos gali būti naudojamos tiek sausos, tiek drėgnos. Aš rinkausi sausą variantą.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
- žema kaina;
- blizgus efektas;
- spalvos dailiai ir patraukliai sudėtos pakuotėje;
- bekvapiai;
- tinkami sausam ir šlapiam naudojimui.

TRŪKUMAI:
- prasta pigmentacija;
- sunkesnis spalvų suliejimas;
- trūksta spalvų intensyvumo;
- trumpas išlaikymas;
- dengiant šiek tiek byra po akimis;
- neinformatyvi pakuotė;
- vidutinio saugumo sudėtis;
- būtinai reikalingas akių šešėlių pagrindas.




Ačiū, kad skaitote,

Spalvingos dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Dabar perkant Happy zurnala galima gauti siuos seselius. Kadangi zurnalas kainuoja 2 eurus, tai tikrai apsimoka gauti tuos seselius.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad parašėte Diana ;)
      Tokios žinios visuomet aktualios ne tik man, bet ir kitoms merginoms ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą