RADOX dušo želė "Soothe" su švelniu vanilės ir imbiero aromatu

Švelnus vanilės aromatas ir gaivios imbiero natos suteikia Radox dušo kremui itin malonų aromatą ir švelnų, minkštą, tarsi saldžiausias sapnas, dušo procedūrą.

Tai šypsena, tai bučinys, tai gurkšnis vyno.... 
Tai VASARA...

Su Mindauginėmis mielosios. Ar turite savo šeimos, draugų, artimųjų rate nors vieną Mindaugą? Nepamirškite jo pasveikinti, čia beveik tas pats, kaip su Joninėmis, bene kiekvienoje giminėje rasite bent vieną, Mindaugo vardu karūnuotąjį artimąjį....

Na o šiandien, apie šiuo metu naudojamą dušo želę su itin švelniu aromatu.


Produktas: RADOX dušo želė "Soothe" su švelniu vanilės ir imbiero aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, nuprausti kūną
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus, švelnus kvapas
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,02 EUR  (6,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centro Maxima kosmetikos skyriuje

Ką žada gamintojas: Ar yra tokių dienų, kai norite truputėlio papildomos priežiūros savo kūno odai? Tuomet kodėl neišbandžius Radox Soothe dušo kremo, praturtinto dieviškai švelnia vanilės apsauga su šiltu aromatu, kuris apgaubs jausmus ir suteiks nepaprastą komforto jausmą odai.


Produkto pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko. Kaip ir visos šios kompanijos dušo želė pakuotės siaurėja į viršų ir baigiasi vienu užapvalintu šonu. Ant produkto galima rasti visą reikiamą informaciją. Man itin patinka žaismingi ir gana paprasti pakuočių papuošimai: pagrindiniai ingredientai, šiuo atveju vanilė ir imbieras, užlietais vandens srove. Tiesa, šiuo atveju ta srovė gelsva, tačiau skaidrios spalvos vanduo ant geltonos produkto spalvos paprasčiausiai nesimatytų. Paprasta, informatyvu ir gražu.

Po apačioje esančiu plastiko dangteliu, kuris atsikemša ir esant reikalui galima atidaryti. Man itin patinka, kad dozavimo anga yra apsaugota papildomu elastingo plastiko (arba plėvelės) sluoksniu, kuris patikimai apsaugo nuo netikėto priemonės išsiliejimo. Galima produktą purtyti, bet kol nepaspaudžiama, priemonė neišteka iš produkto indelio.


Kvapas. Be abejonės, esu kelis kartus minėjusi, kad Radox priemonių kvapai yra man itin malonūs. Ši dušo želė turi malonų, saldų vanilės aromatą, kuris suteikia priemonei ypatingo lengvumo aromatą. Kažkur skambant vanilei iš toli jaučiasi ir imbiero, tiesa, sakyčiau gaivaus imbiero aromatas. Abiejų kvapų harmonija sukuria lengvą, švelnų, jaukų, šiltą priemonės aromatą. Dažnai vanilės aromatas priemonėse būna itin saldus ir daugumai būna sunkoka jį pakęsti, šiuo atveju vanilė švelni, papildyta imbiero aromatu, nėra pernelyg saldi.



Konsistencija. Dušo želė gelsvos spalvos kreminės konsistencijos. Priemonė nėra itin tiršta, sakyčiau vidutinio tirštumo.




Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sine Adipe Lac, Vanilla Planifolia Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Lactate, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Limonene, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 16035.


Poveikis. Dušo želė gerai putoja ir itin švelniai prausia kūno odą. Nors sudėtyje yra odą sausinantis ingredientas, tačiau odos sausumo efekto nepajutau. Lengvas, saldus vanilės aromatas suteikia minkšto lengvumo mintims (jei taip galima pasakyti), nuteikia maloniai. Vanilės ir gaivaus imbiero aromatas nukelia į pačius maloniausius prisiminimus mėgaujantis dušo procedūra.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- patogi pakuotė;
- geras putojimas;
- švelnus odos prausimas;
- sudėtyje nėra žalingų ingredientų;
- itin malonus, švelnus vanilės aromatas.

TRŪKUMAI:
- vidutinio saugumo sudėtis.




Ačiū, kad skaitote,

Smagių Mindauginių,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai