RIMMEL blakstienų tušas "Scandaleyes. Rockin' Curves"

Rimmel kompanijos produkcija man patinka. Atsistojusi galėčiau ploti lūpų dažams ir nagų lakams bei mano mėgstamai maskavimo priemonei. O va akių kosmetika vertinama prieštaringai. Laikas įsitikinti tuo pačiai su Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves blakstienų tušu.

"Geriau išeisiu nuoga, nei nedažytomis blakstienomis"
Citata, autorius nežinomas

Baigiau vieną tušą ir keliauju prie kito. O kaip kitaip? Be blakstienų tušo tikriausiai jau sunkiai įsivaizduojame kasdienybę, kasdienį makiažą. Aš be blakstienų tušo jaučiuosi tarsi nuoga, pernelyg atvira, pernelyg lengvai skaitoma aplinkiniams. Galbūt tai skamba ir kvailokai... Aš tikrai galiu pasirodyti mieste ar jums, ar bet kam kitam be blakstienų tušo, tačiau man trūks to mažučio pasitikėjimo, kurį suteikia stebuklinga juoda lazdelė....

Geriau nuoga, nei be blakstienų tušo? Ne tikrai ne, geriau apsirengusi ir su bent vienu sluoksniu juodo blakstienų tušo...


Produktas: RIMMEL blakstienų tušas "Scandaleyes. Rockin' Curves", juodas
Gamintojas: "Rimmel London". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: mažai riečia
Tūris: 12 ml
Kaina*: 7,09 EUR (24,48 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, www.pigu.lt



Ką žada gamintojas: Rimmel kompanijos pirmas skeltos širdies formas šepetėlis sukuria papildomas dideles, riestas blakstienas. Išmaniai sukurtas šepetėlis užriečia blakstienas ir sukuria didelią apimtį. Plonas šepetėlio galiukas pasiekia sunkiai prieinamas vidinių kampučių blakstienas, o stora šepetėlio bazė suteikia apimties ir riestumo. Kiekviena blakstiena pastorinama ir užriečiama.

Scandal'eyes Rocking Curves blakstienų tušas:
  • skeltos širdies formos šepetėlis;
  • užriestos, didelės apimties blakstienos;
  • plonas šepetėlio galiukas pasiekti vidinius akių kampučius;
  • jokių gumulėlių.


Gana trumpa, bet stora tušo pakuotė tradiciškai pagaminta iš plastiko. Ant pagrindo uždėta plastiko plėvelė su raudonai juodais gyvatės odos imitacijos raštais. Tiesa, ten, kur nėra užrašų, gyvatės raštas iškilus, tarsi tikra 3D gyvatės oda. Super! Pakuotė man itin patinka.

Labai smagus ir pats pavadinimo užrašas - didėjantis "Scandaleyes" užrašas ir tarsi ant pergamento ar juostelės užrašytas "Rockin' Curves". Pakuotė iš tiesų traukia akį ir yra maloni liesti.


Kaip tradiciškai, praktiškai ant visų Rimmel kompanijos produktų (lūpų dažų ir tušų), ant dangtelio įspaustas karūnos simbolis, tiksliau ne simbolis, o visa karūna.


Atsukus raudonos spalvos dangtelį atveriama plati anga šepetėliui su viduje paslėptu dozatoriumi, nuimančiu tušo perteklių. Viduje dozatorius nedidelis ir ant šepetėlio palieka tušo tiek, kiek reikia, išskyrus patį galiuką, kurį visad nuvalau į angos kraštus. Tačiau nenuvalytas tušo galiukas yra apskritai visų blakstienų tušų problema, todėl tai jokiu būdu nėra minusas. O didelė anga išties patogi didžiuliam šepetėliui - kai šepetėlis dedamas atgal į korpusą, tušo likučiai tokiu būdu nenutepa angos kraštų ir užsukimo srėgių.


Tušo šepetėlis didžiulis, todėl tikriausiai sunkiai tiks toms, kurios turi mažas akis ir itin trumpas blakstienas. Žinoma, tai tik mano prielaida 😉 Gamintojas teigia, kad šepetėlis yra skeltos širdies formos, tačiau šepetėlio forma sunkiai įsipaišo į pusę širdies... Sakyčiau šepetėlis lenktas ir siaurėjantis link pagrindo, sudarytas iš nailono šepetėlių. Įkeliu gana daug šepetėlio nuotraukų, jis išties įdomus ir verta jį apžiūrėti iš visų pusių 😉

Su dideliu šepetėliu paprastai būna labai lengva nusterlioti odą aplink akis, tačiau kadangi šepetėlis yra siaurėjantis, man prireikė 2-3 kartų pasidažyti, kai visiškai pripratau prie formos ir galiu be jokio odos ištepimo nusidažyti net trumpiausias blakstienas be jokio odos ištepimo. Manau tokiam patogumui įtakos turi mažytis siauras galiukas, kuris padeda pasiekti pačius akių kampučius.


Jei prieš kelis metus manęs kas būtų paklausęs kaip vertinu nailono šepetėlius, būčiau vienareikšmiškai atsakiusi, kad man nepatinka, tiesiog negaliu pakęsti. Tuo metu rinkausi tušus tik su silikono šepetėliais. Tačiau kuo daugiau skirtingų tušų išbandau,tuo aiškiau suprantu, kad tiek nailono, tiek silikono šepetėliai turi savų privalumų ir savų trūkumų. Silikoniniai dailiau atskiria blakstienas, o nailono šepetėliai suteikia daugiau apimties. Žinoma, skirtumų yra daugiau, tačiau šį kartą ne apie tai...


Kvapas. Tušo kvapas visiškai toks, kaip daugumos tušų, galbūt vos vos švelnesnis.

Konsistencija. Tušo konsistencija kiek tirštesnė nei aš paprastai rinkčiausi. Kaip pirkau tušą, nebuvo jo testerio, todėl negalėjau patikrinti, kokio tirštumo priemonė yra. Tikriausiai su laiku konsistencija gali tapti dar kiek tirštesnė, tačiau pats produktas, nepaisant kiek tirštesnės masės itin lengvai pasiskirsto ant blakstienų, nors prieš dažydamasi buvau nusiteikusi skeptiškiau.


Sudėtis: Aqua/Water/Eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PVP, Cera Alba/Beeswax, Propylene Glycol, Tribehenin, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Talc, Acrylates/Carbamate Copolymer, Ascorbyl Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Serica Powder/Silk Powder, Retinyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Collagen, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sodium Sulfate, Ceramide 2, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol.
May Contain/+/-: Carmine (CI 75470), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007).


Poveikis. Blakstienų tušas, nepaisant kiek tirštesnės konsistencijos labai lengvai skirtosi ant blakstienų, iš tiesų pasidažyti, net ir su didžiuliu šepetėliu yra labai paprasta. Įkėliau didžiulį nuotraukų iš arti koliažą, kuriame puikiai matosi net trumputės padažytos blakstienos.


Visgi, aš pratusi prie tušų, kurie suteikia wouw blakstienų efektą, o šio efektas man pasirodė labai įprastas, paprasto tušo poveikis. Visų pirma pažadėtas rietimas - man jo buvo gerokai per mažai, dievaž, praktiškai kiekvienas tušas geba taip pariesti mano blakstienas. Lygiai taip pat apimtis - kur ta žadėtoji didžiulė apimtis? Taip, tušas padažo labai natūraliai, apskritai, blakstienos atrodo taip natūraliai, kaip bene mano pačios blakstienos, jis puikiai atskiria kiekvieną blakstieną ir padažo visas, net ir trumpiausias, tačiau man pritrūko to scandaleyes (skandalingojo) rocin' curves efekto, kurį žadėjo gamintojas.


Tušas, nepakitęs ant blakstienų išlieka visą dieną, būtent to minimaliai tikiuosi iš bet kokio blakstienų tušo, kad galėčiau jį įvertinti bent jau aštuoniais balais. Per dieną tušas netepa odos aplink akis, netrupa ir nesudaro gumulėlių po akimis, laiko tiesiog puikiai. Kaip visada, galutinį įspūdį dar paminėsiu tuštučių - pabaigtukų įrašuose, kai tušas pasibaigs, ir žinosiu, kiek ilgai tušas nebyrėjo, ar nesutirštėjo, ar nesuprastėjo jo laikymo laikotarpis. O vertinant su dabartine patirtimi, tai tikrai neblogas, natūralų efektą suteikiantis tušas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- patraukli, maloni liesti ir žiūrėti pakuotė;
- įdomus, patogus šepetėlis;
- didelė anga su mažu aplikatoriumi;
- silpnesnis, nei kitų tušų kvapas;
- greitai džiūva;
- lengvai paskirstomas;
- padažomos net mažiausios blakstienos;
- natūralus efektas;
- atskiria kiekvieną blakstieną;
- išlieka visą dieną;
- netepa odos aplink akis;
- nesudaro gumulėlių;
- netrupa;
- lengvai nusivalo.

TRŪKUMAI:
- tirštesnė konsistencija;
- vidutinio saugumo sudėtis su žalingu ingredientu;
- trūko rietimo efekto;
- trūko didesnės apimties efekto.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu skandalingai gražių blakstienų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai