SALLY HANSEN "Diamond Strength Instant Nail Hardener" nagų stipriklis lūžinėjantiems nagams ir nagų lako pagrindas

Sally Hansen nagų priežiūros priemonės puikiai žinomos dėl puikios produktų kokybės. Šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie naujai išbandytą "Diamond Strenght" deimanto stiprumą nagams žadantį nagų stipriklį.

"Būkite tas, kas esate, sakykite tai, ką jaučiate. Nes tiems, kurie prieštarauja, tai nerūpi, o tie, kuriems rūpi - neprieštarauja"
Dr. Seuss

Mano nagai sluoksniuojasi, ko pasekoje dažniausiai paprasčiausiai nulūžta, tačiau jie anaiptol nėra ploni, atvirkščiai, greičiau stori. Aš labai dažnai keičiu nagų stiprinimo priemones, bandydama atrasti geriausią, o kartais tiesiog vedama smalsumo išbandyti naujai atrastą ar sudominusią nagų priežiūros priemonę.

Jau kuris laikas naudoju ir tikrai mėgaujuosi Sally Hansen nagų priežiūros produktais, kurie ne tik turi itin platų pasirinkimą įvairioms nagų problemoms spręsti, tačiau ir pasižymi itin gera kokybe. Šį kartą išbandžiau dar prieš tai nenaudotą Diamond Strengh nagų stipriklį, kurį galima naudoti ir kaip nagų lako pagrindą spalvotam lakui.


Produktas: SALLY HANSEN "Diamond Strength" instant nail hardener - nagų stipriklis lūžinėjantiems nagams, tinkantis naudoti kaip nagų lako pagrindas spalvotam lakui
Gamintojas: "Coty US LLC". Pagaminta New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: stiprinti lūžinėjančius nagus
Tinkamas tipas: lūžinėjantiems nagams
Labiausiai patiko: itin ilgai išlaiko nagų laką
Labiausiai nepatiko: neapsaugo nuo nagų sluoksniavimosi
Tūris: 13,3 ml
Kaina*: 10,70 EUR  (36,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas, www.pigu.lt

Ką žada gamintojas: 
Jūs turite minkštus, trapius nagus kurie lūžinėja, sluoksniuojasi ir lupinėjasi. Lūžinėjantys nagai neužaugs.
Jūs norite ilgesnių, stipresnių, tvirtesnių ir sveikesnių nagų ir greitai.
Kaip tai veikia. Tikros deimantų dalelės, lūžinėjantiems nagams skirtoje formulėje, iš karto nagams suteikia tvirtą apsauginį sluoksnį. Užrakina viduje drėgmę, puoselėja nagus ir skatina sveiką nagų augimą.
Efektas. Pasteimai stipresni, tvirtesni, sveikiau atrodantys nagai per 5-7 dienas.

Pilna pakuotė su išorine kartonine pakuote

Produkto išorinė pakuotė supakuota kartoninėje dėžutėje, pro kurią matosi vidinis produkto buteliukas. Aš jau nepamenu, kokia buvo mano kartoninės pakuotės išvaizda, jei neklystu, ji buvo blizgi ir sidabrinė, o ne balta, tačiau garantuoti negaliu. Ją išmečiau per dėžučių tuštėjimo metą namuose.

Sally Hansen nagų priežiūros buteliukų pakuotės yra visiškai identiškos formos: šiek tiek plokščias, aptakus buteliukas, idealiai tinkantis rankų formai. Itin patogus laikyti rankose, atsukti, dirbti su šepetėliu. Man asmeniškai pakuotės formos labai patinka.

Pats nagų priemonės šeptėtėlis tradicinės formos, vidutinio dydžio, gal labiau plonas. Šepetėlis yra ant gana ilgo kotelio, tad patogumas dirbant savaime suprantamas.


Ar jums įdomus nagų priežiūros priemonių kvapas? Kuo daugiau rašau apie nagų priežiūros priemones, tuo aiškiau suvokiu, kad aprašyti kvapą visiškai nebūtina: jis nuolat būna aštrus, sunkus. Tvarkantis nagus kvapas pasklinda po visus namus, o ir specialiai įkvėpti tokio kvapo ne tik kad negalima, bet ir yra žalinga. Todėl visai atvejais, rašant apie nagų priemonės, nebeminėsiu kvapo, išskyrus tuos atvejus, kai priemonės kvepės šokoladu, vanile ar braškėmis.... 😆


Konsistencija. Priemonė skaidri, gana skysta. Man patinka, kai bazinė nagų priemonė yra skystesnė - taip priemonės ne tik lengviau tolygiai paskirstyti, tačiau tai dažniausiai garantuoja, kad įpusėjus buteliuką, priemonė nesutirštės iki tokio lygio, kad bus sudėtinga ją gražiai padengti. Dažniausiai visas Sally Hansen nagų priežiūros priemonės sugebu pabaigti iki galo su praktiškai tokio paties tirštumo konsistencija, kokia buvo tik atidarius buteliuką. Žinoma, reikia išskirti tuos atvejus, kai priemonę kur nors užmetu ir nenaudoju ilgesnį laiką.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Alcohol Denat, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Triphenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Acetate Isobutyrate, Ethyl Cyanoacrylate, Diamond Powder, Dimethyl Polysiloxane, Etocrylene, Isopropyl Titanium Triisostearate, [May Contain: D&C Violet No. 2].


Poveikis. Diamond Strengh priemonę įsigijau kaip stipriklį, savo kartas nuo karto besisluoksniuojantiems nagams. Vienam gydymo kursui reiktų 7 dienas kasdien iš naujo lakuoti nagus priemone, nedengiant spalvoto nagų lako. Kelis kartus buvau pakartojusi tokį kursą su šia priemone ir tikrai pastebėjau sveikiau atrodančius, stipresnius savo nagučius, kurie po kurso itin greitai ataugo. O naudojant ilgesnį laiką, žiemą sugebėjau užsiauginti va tokius nagus (pažiūrėti galite ČIA ir ČIA).


Visgi, kad toks efektas būtų pasiektas, priemonę reikia naudoti praktiškai nuolat, galbūt darant neilgas pertraukas pabaigus buteliuką, nes efektas tikrai nėra ilgai trunkantis. Man asmeniškai kliūva tai, kad priemonė tikrai negydo besisluoksniuojančių nagų: tai priemonė visam nago stiprinimui, o ne apsaugojimui nuo sluoksniavimosi...


Tačiau turiu pagirti tai, kad stipriklį galiu naudoti kaip nagų lako pagrindą, ir ant jo dengti man įprastą spalvotą nagų laką. Bandydama įvairius nagų lako pagrindus pastebėjau, kad spalvotas nagų lakas su Diamond Strengh išlaiko 1-2 dienas ilgiau nei su įprastu nagų lako pagrindu. Tad vertinant kitu aspektu: kaip nagų lako pagrindą, priemonės efektui neturiu ko net prikišti.

Tad tuo atveju, jei jūsų nagai ploni, tačiau nesisluoksniuoja, priemonė turėtų jums tikrai patikti.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- itin patogi buteliuko forma;
- ilgas, vidutinio dydžio šepetėlis, kuriuo itin patogu dirbti;
- skysta konsistencija, kuri tokia išlieka ilgą laiką;
- nagai tampa stipresni, tvirtesni;
- nagai vizualiai atrodo daug geriau;
- itin gerai išlaiko spalvotą nagų laką.

TRŪKUMAI:
- kad efektas būtų matomas, reikia naudoti nuolat;
- neapsaugo nuo besisluoksniuojančių nagų;
- kiek aukštesnė priemonės kaina.




Ačiū, kad skaitote,

Stiprių, gražių nagų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai