SCHOLL "Odour Control. Foot Spray" pėdų dezodorantas - antiperspirantas, naikinantis nemalonius kvapus

Šiandien apie mano mėgstamą pėdų dezodorantą iš Scholl, kuris ne tik naikina nemalonius pėdų kvapus, bet ir padeda pėdų odai išlikti sausai.

"Pasitikėjimas savimi yra patraukliausia žmonių savybė, kurią žmogus gali turėti. Kaip kas nors gali matyti kažką puikaus jumyse, jei tu negali to matyti savyje?"
Citata, autorius nežinomas

Vasarą, kai išties karšta, mano pėdos linkusios prakaituoti, ypatingai, jei tokią dieną renkuosi aukštakulnius batelius arba stipriau pėdas apglėbiančias basutes... Prakaituodamos pėdos  tampa drėgnos ir ima nemaloniai slydinėti bateliuose. O kartu su pėdų drėgnumu, gana greitai gali atsirasti nemalonus kojų kvapas. Pasitikėjimo savimi tai neprideda, jau nekalbant apie patogumą. Kovai su nemaloniais pojūčiais renkuosi patikimą ir laiko patikrintą Scholl pėdų dezodorantą.


Produktas: SCHOLL "Odour Control. Foot Spray" pėdų dezodorantas
Gamintojas: "SSL International". Pagaminta Manchester, Jungtinė Karalystė
Paskirtis: panaikinti nemalonius pėdų kvapus
Tinkamas tipas: prakaituojančioms pėdoms
Labiausiai patiko: puikus efektas
Labiausiai nepatiko: vidutinio saugumo sudėtis
Tūris: 150 ml
Kaina*: apie 6,02 EUR (20,79 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurovaistinė, Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Scholl Odour Control yra vienintelis specialus kojų priežiūros produktas su Neutra-Activ - unikalia neutralizuojančia sistema. Moksliškai įrodytas didesnis efektyvumas gydant kojų kvapus, negu tradiciniai purškikliai, kurie paprastai tik užmaskuoja kvapus. Reguliariai naudojamas purškiklis apsaugo prieš atsinaujinančius pėdų kvapus ir išlaiko pėdas gaivias.
  • Formulė apsaugo nuo kvapų ir drėgmės;
  • Antiperspirantas išlaiko pėdas sausas;
  • Antibakteriniai ir antigrybeliniai ingredientai sunaikina kvapą skleidžiančias bakterijas ir grybelius.
Naudojimas: gerai supurtykite, purškite tolygiai, 15 cm atstumu nuo pėdos.


Klasikinė, metalo pakuotė skirta areozoliniams purškikliams papuošta tradicinėmis Scholl kompanijos spalvomis: geltona ir mėlyna. Daug užrašų ant pakuotės ir nedidelis pėdų paveiksliukas nurodo priemonės paskirtį.

Po plastikiniu dangteliu yra tradicinis purškiklis, kuris leidžia tolygiai paskirstyti priemonę ant pėdų odos.


Kvapas. Dezodoranto kvapas malonus, gaivus, lengvas. Nėra pernelyg intensyvus, tačiau itin ilgai išlaiko gaivų aromatą ant pėdų.

Konsistencija. Priemonė areozolinė, purškiama pasidengia smulkiomis dalelėmis, saugančiomis nuo pėdų suprakaitavimo.


Sudėtis: Butane, Isobutane, Cyclomethicone, Propane, Aluminium Chlorohydrate, Disteardimonium Hectorite, Parfum, Propylene Carbonate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Caroxaldehyde, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tolygiai užpurškus priemonės ant pėdų reiktų palaukti, kol ji pilnai išdžius. Nudžiuvusi priemonė sudaro plonytį sluoksnį ant pėdos ir neleidžia jai prakaituoti, kartu apsaugodama nuo nemalonaus pėdų kvapo.

Žinoma, visada reiktų įvertinti, kad priemonė yra dezodorantas - antiperspirantas, todėl kartu su nemalonių kvapų naikinimu bei pėdų drėgnumo stabdymu jis neleidžia odai prakaituoti ir tai nėra visai gerai. Tačiau tomis retomis Lietuvoje, karštomis vasaros dienomis, papildoma apsauga kartais tiesiog būtina.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- patogi pakuotė;
- malonus, lengvas, gaivus aromatas;
- apsaugo nuo pėdų prakaitavimo;
- apsaugo nuo nemalonaus pėdų kvapo ir juos neutralizuoja.

TRŪKUMAI:
- vidutinio  saugumo sudėtis su 2 žalingais ingredientais.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai