#12/15 Liepos mėnesio baigti produktai - Empties

Tradiciškai noriu pristatyti tai, ką išnaudojau per šaltą ir lietingą liepos mėnesį. Iš tiesų, praktiškai viskas, ką baigiau man patiko: beveik visi gaminiai tuštučių sąraše šį kartą mėgstami ir pasiteisinę.



Kūno priežiūra

1. RUDY rožių kvapo vonios putos - dušo želė, apie 1000 ml
Man nelabai patiko. Kaip dušo želė produktas labai sunkiai putoja. Kaip vonios putos veikia visai gerai. odos nesausina, bet man greitai įgriso produkto kvapas. Manau rožių aromato mėgėjoms labai patiktų.
Vietoj jos - vonios putų kol kas neturiu, reikia palaukti vėsesnio oro, tačiau turiu Loccitane vonios kubelių
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotina, arba kartotina bet kito kvapo

Visai patiko. Manau itin karštai vasaros dienai būtų super, tačiau, kol orai nelepina, įsigyti negundo.
Vietoj jos - kiti turimi mėginių pavyzdžiai
VERDIKTAS: kartotina

Malonus ir švelnus dušo želė aromatas vėsesnėms dienoms buvo tikra palaima mintims. Apskritai man labai patinka Radox kompanijos dušo želė dėl savo malonių kvapų. Nekantrauju išbandyti naują aromatą.
VERDIKTAS: kartotina

Dieviškas kvapas ir itin lengva maloni konsistencija. Pienelis idealus, o aromatas mano skoniui... Labai, labai patinka.
Vietoj jo - kiti turimi kūno losjonų ir kremų pavydžiai
VERDIKTAS: tikrai kartotinas

Lengva konsistencija ir keturių rožių aromatas mano nuomone vasariškas pienelis kūnui. Rekomenduoju rožių kvapų mylėtojoms.
Vietoj jo - kiti turimi kūno priežiūros mėginiai
VERDIKTAS: kartotina

Myliu šitą Dove kūno pienelį dėl neįkyraus kvapo, malonios konsistencijos ir gero odos drėkinimo.
Vietoj jo - turimi kūno priežiūros mėginiai
VERDIKTAS: kartotinas

Rankų ir kojų priežiūra

7. Daugiafunkcinė nagų poliravimo dildė, 1 vnt.
Kartą per mėnesį nagų plokštelės paviršių nupoliruoju keturių pusių dilde, taip išlygindama nagi paviršių ir sutikdama jam blizgesio.
Vietoj jos - tokia pati dildė
VERDIKTAS: kartotina

8. Stambaus grubumo violetinė dildė, 1 vnt.


9. Vidutinio grubumo ilga rožinė dildė, 2 vnt.

Dildės iš didžiulio rinkinio. Nors dildės nusidėvi gana greitai, tačiau toks jausmas, kad rinkinį naudosiu dar keletą metų.
Vietoj jų - kitos rinkinio dildės
VERDIKTAS: kartotinos, dar turiu nemažą krūvelę

Mano rankinės mini kremukas su vanilės aromatu. Paprastai nesu didžiulė vanilės kvapo mėgėja, bet šis aromatas man patiko, o kremas rankoms suteikė drėgmės ir maitinimo.
Vietoj jo rankinėje atsidurs L'Occitane rožių kvapo rankų kremas
VERDIKTAS: kartotinas

Nors šveitiklis ir yra pigus bei atlieka savo funkciją, tačiau man šveičiamųjų dalelių buvo per mažai ir šveitiklis tikrai greitai baigėsi. Be to, daugiau kreminės konsistencijos produktą buvo kiek sunkiau nei įprastai naudoti dėl to, kad nuo pėdų pirmiausia reikėjo dingti kreminiam produktui ir tik tada buvo galima šveisti su šveitiklio grūdeliais. Šiaip kainos ir kokybės santykis neblogas.
VERDIKTAS: galbūt kartotinas

Man patinka jog dezodorantas iš tiesų naikina nemalonius kvapus ir išlaiko pėdas sausas ilgą laiką.
Vietoj jo - kol kas nenusipirkau nieko
VERDIKTAS: kartotinas

Veido priežiūra

Švara, gaiva ir drėgmė. Manau taip geriausia apibūdinti šios kaukės poveikį. Nors gamintojas teigia, kad  produktas netinka sausai odai, tačiau mano odai kaukė tiko tiesio idealiai.
Vietoj jos - bet kuri šiuo metu turima vienkartinė veido kaukė
VERDIKTAS: kartotina

Korėjietiška veido kaukė suteikia drėkinimo ir švelnumo veido odai. Vasarą itin malonu tokią, produktu prisotintą medvilnę užsidėti ant veido odos.
Vietoj jos - bet kuri mano turima veido kaukė
VERDIKTAS: kartotina

Sunaudojau 2 iš 4 paakių srities kaukių ir susidariau nuomonę, kad tai greitosios pagalbos produktas, kai reikia sumažinti paburkusius paakius ir sumažinti tamsius ratilus po akimis.
Vietoj jos - tos pačios kaukės kitos 2 porcijos
VERDIKTAS: galbūt kartotina

Kažkas stebuklingo: raukšlės dingsta beveik iš karto, o oda tampa lygesnė, stangresnė ir gražesnė. Tik ta nelemtai aukšta kaina....
VERDIKTAS: kol kas tikrai neplanuoju kartoti dėl aukštos kainos

Man patiko, netgi labai. Kremo konsistencija lengvutė ir itin tinkama vasaros orui. Kremas drėkina, suvienodina spalvą, suteikia spindesio. Tiesa, tai nėra intensyvus kremas, todėl stipraus ar iš karto matomo rezultato tikėtis nereiktų.
VERDIKTAS: kartotinas

Kremas geras, tirštos konsistencijos. Produktas gerai maitina, drėkina ir švelnina odą, tačiau dėl ilgo gėrimosi į veido odą jis labiau tinkamas šaltam orui: rudeniui ir žiemai.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Paprastas, malonus veido prausiklis, kuris gerai nuplauna makiažo likučius ir švelniai pašalina nešvarumus. Kartu suteikdamas veido odai energijos ir gaivos.
VERDIKTAS: kartotinas

Visai neblogai gaivino veido odą, tačiau tonikas netinkamas naudoti aplink akis. Vertinant produkto kainą ir kiekį turiu konstatuoti, kad priemonė nebloga: nedirgina ir neerzina odos. Tačiau mano poreikiams tonikas kiek per prastos kokybės.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Kiti 

Kažkoks vienas didelis nesusipratimas - kempinėlės netinkamos naudoti veidui nes yra per kietos. Labai nusivyliau šiuo pirkiniu.
VERDIKTAS: jokiu būdu nekartotinas

Nepaisant to, kad kaukė iš tiesų brangi ir turėtų būti gera, bet ji paprasčiausiai nelabai atitiko mano plaukų poreikius. Man šiek tiek pritrūko glotninamojo efekto, o visa kita tikrai gerai.
VERDIKTAS: nekartotina, netinka mano plaukų tipui

Patiko, tikrai gerai stiprino blakstienas ir jos ėmė augti gerokai greičiau. Tiesa, tam reikėjo kantrybės, nes pirmas akivaizdus efektas buvo matomas po 1,5 - 2 mėnesių kasdienio naudojimo. Deja, bet turiu aliejų mesti lauk, nes dugne susikaupė koks milijonas nešvarumų arba tušo likučių. Jie gali pradėti gadinti aliejų, kol galiausiai mano akys sudirgs, ar dar blogiau, atsiras infekcija.
Vietoj jo - kol kas nieko
VERDIKTAS: kartotinas




Ačiū kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai