SAMPLE SIZE. L'OCCITANE „Arlesienne“ grožio pienelis kūnui

"Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija. Ji gracinga ir elegantiška, atskleidžianti subtilų Provanso grožį. Ji laisva ir paslaptinga, unikali, turinti šarmo ir spalvų. Visur, kur tik ji pasisuka, palieka patrauklios, nepasiekiamos moters pėdsaką. L‘Occitane atskleidžia Arlésienne moterį trijų Provanso gėlių puokšte: rožė pabrėžia jos eleganciją, aksominė kvapnioji našlaitė šnabžda jos paslaptingumą, šafranas – atskleidžia ugninį temperamentą."

Tad laikas išbandyti paslaptingą, elegantišką ir patrauklų Arlesienne kūno pienelį su nuostabiu aromatų deriniu...


Ką žada gamintojas: Šis grožio pienelis, praturtintas taukmedžių sviestu, drėkina ir odai suteikia aksomo švelnumo. Lengva fluidinė tekstūra, kuri greitai ir lengvai tirpsta ant odos, pakvėpina odą kibirkščiuojančiu ir paslaptingu aromatu, atskleidžia subtilią Arlésienne gėlių puokštę: rožę, kvapniąją našlaitę ir šafraną.
Papildytas rožių ekstraktu iš Graso, kvapniąja našlaite ir šafranu iš Provanso. Arlésienne moteris – tai trijų gėlių melodija.
Naudojimas: tepkite pienelį ryte ir vakare ant švarios, sausos odos.

Pilno dydžio 250 ml pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**Butyspermum Parkii (Shea) Butter**Glycerin**Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**Coco-Caprylate/ Caprate, Parfum/ Fragrance, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate, Octyldodecyl Myristate, Crocus Sativus Flower Extract**, Viola Odorata Extract**, Rosa Centifolia Flower Extract**, Viola Odorata Leaf Extract**, Sorbitol**Cetyl Alcohol**Ceteareth-33**, Polysorbate 60**, Silica**Xanthan Gum**Sorbitan Isostearate, Caprylyl Glycol, PEG-100 Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate CopolymerSodium Gluconate, EthylhexylglycerinSodium Benzoate, Potassium Sorbate, ChlorphenesinTocopherol**, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Coumarin, Linalool, Geraniol**, CI 77491/ Iron Oxides**, CI 77492/ Iron Oxides**.
** Natūralios kilmės ingredientai



Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilno gaminio kiekis: 250 ml

Kaina: 250 ml kainuoja 23,00 EUR (79,41 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia turiu pastebėti, kad kūno pienelio konsistencija yra itin skysta, tokia visa tekanti. Niekad nieko panašaus anksčiau naudoti neteko, tačiau galbūt dėl šios priežasties tų pačių 6 ml man pakako visam kūnui - priemone padengiau gerokai didesnį plotą nei prieš tai naudotuose pieneliuose su tokiu pačiu tūriu.


Man labai patinka Arlesienne priemonių aromatas - trys skirtingos gėlės kartu sukuria kvapnią ir uoslei malonią darną, beveik tokią pat, kaip ir šios linijos tualetinio vandens. Galbūt skiriasi tik tai, kad pienelyje jaučiausi lengvas, tarsi gaivaus muilo aromatas. Net neįsivaizduoju, kodėl mano uoslė taip reaguoja į kvapą.


Kūno pienelis greitai įsigeria į kūno odą, suteikdamas jai drėgmės ir nepaprastai malonaus švelnumo. Po pienelio naudojimo kūno odą nepaprastai malonu liesti....


REZIUMĖ.

Kūno pienelis yra nepaprastai skystas, galbūt dėl šios priežasties jo reikia mažiau ir padengiamas didesnis kūno plotas. Priemonė itin greitai įsigeria į odą, suteikia jai drėgmės, vizualiai oda atrodo dailiau ir tampa itin švelni. O nuo odos sklinda malonus rožių, našlaičių ir šafrano aromatas.




Ačiū kad skaitote,

Kvapnių, maloniausių sapnų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai