SAMPLE SIZE. L'OCCITANE Aromachologie relaxing body cream - atpalaiduojamasis kūno kremas

Šį vakarą mano vonioje sklinda atpalaiduojantis L'Occitane kūno kremo aromatas iš Aromatologijos serijos.

Atsipalaiduoti šiuo metu man būtina: kiek įtemptas laikas po atostogų darbe, vairavimo pamokos ir artėjantys egzaminai, generaliniai tvarkymai namie ir tinklaraštis. Šiuo metu noriu nuveikti itin daug, tačiau vakarais užpuolantis nuovargis paeiliui skatina atsisakyti vienos ar kitos veiklos... O dienomis, kai grįžtu po vairavimo pamokų nesinori apskritai nieko, tik kristi į lovą ir miegoti... Visgi, įtemptas mintis atpalaiduoti sunku, todėl džiaugiuosi galimybe išbandyti L'Occitane atpalaiduojantį kūno kremą.

Ką žada gamintojas: Šis malonios tekstūros drėkinamasis kūno kremas, praturtintas saldžiųjų migdolų aliejumi iš Provanso ir atpalaiduojančiais eteriniais aliejais (levandų, bergamotės, mandarinų, saldžiųjų apelsinų ir snapučių) , suteikia odai švelnumo, glotnumo, o subtilus, 100% natūralus aromatas padeda atsipalaiduoti. Naudojimas: po prausimosi tepkite kremą ant švarios ir sausos odos.
L‘OCCITANE eteriniams aliejams suteikia gyvybės. Distiliavimo procesai, kurie atskleidžia didžiulę augalų naudą bei efektyvumą, buvo pradėti Provanse prieš daugelį metų, kuomet L‘Occitane įkūrėjas Olivier Baussan išgavo rozmarinų ir levandų eterinį aliejų. Nauja aromatologijos linija kūnui, praturtinta eteriniais aliejais, ramina ir atpalaiduoja. L‘OCCITANE turi didelę patirtį aromatologijos srityje!
Naudojimas:
1. Po dušo nedidelį kiekį kremo pašildykite tarp delnų
2. Masažuokite lėtai, sukamaisiais judesiais. Pradėkite nuo kulkšnių
3. Skirkite dėmesį ir ilgiau masažuokite vietas, kurias norite stiprinti ir stangrinti (šlaunis, pilvą).

Pilno dydžio 200 ml pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**, Glycerin**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**Caprylic/ Capric Trigglyceride, Octyldodecanol, Coco-Caprylate/ Caprate**, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Myristyl Alcohol**Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil**, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil**, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract**, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil**, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil**, Pelargonium Graveolens Flower Oil**, Cera Alba/ Beeswax**, Myristyl Glucoside**, Cetearyl Glucoside**, Tapioca Starch**, Xanthan Gum**, Sodium Stearoyl Glutamate**, EthylhexylglycerinPhenoxyethanol, Chlorphenesin, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum/ Fragrance**Limonene**, Linalool**Geraniol**, Benzyl Alcohol, Citral**, Citronellol**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilno gaminio kiekis: 200 ml
Kaina: 200 ml kainuoja 35,00 EUR (120,85 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Pirmiausia aromatas - aš stipriausiai užuodžiu pelargonijų kvapą ir kažką panašaus į pušų ar kažkokių žolelių aromatus bei levandas. Deja, pelargonijų kvapas man nėra labai malonus, tad ir kūno kremo aromatu aš nusivyliau, nors asmeniškai tikėjausi, jog pelargonijos bus kiek prislopintas ir labiau jausis citrusiniai vaisiai, tačiau... deja...


Kūno kremas greitai įsigeria į odą, žinoma, ne taip greitai, kaip kūno pienelis, tačiau lyginant su kitais kremais, jis įsigeria greitai. Odai kremas suteikia švelnumo, drėgmės ir lygumo.


REZIUMĖ.
Kūno kremas greitai įsigeria į odą, suteikia jai švelnumo, lygumo ir drėgmės. Gaila, kad aromate vyrauja pelargonijų aromatas, kuris patinka tikrai mažai kam. Kiek erzinantis kvapas visiškai nepadeda atsipalaiduoti.... Tiesa, kremo sudėtyje neišvengta ir vidutinio saugumo bei pavojingų ingredientų.

Tad iš tiesų visai džiaugiuosi šį mėnesį nepirkusi L'occitane staigmenų dėžutės, kurios pagrindą sudarė aromatologijos linijos ir arbatmedžio produktai. Tikriausiai nuojauta manęs neapgavo ir įsigijusi, - būčiau visiškai nepatenkinta siūlomais kvapais.




Ačiū kad skaitote,

Ramybės kupino vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai