ALDO VANDINI "Deep Cleansing" giliai valanti veido kaukė su jūros purvu ir magniu

Aldo Vandini kosmetika, kūno priežiūros gaminiai man labai patinka: jie ne tik maloniai kvepia, tačiau ir pasižymi geru efektu. Šį kartą išbandau valomąją veido kaukę, kurią ilgokai delsiau išbandyti, bijodama pernelyg stipraus valomojo efekto.

Aš niekad nemačiau besišypsančio žmogaus, kurio veidas būtų negražus...

Veido odos priežiūra pati aktualiausia man tampa rudens metu: oda, dar pavargusi nuo kaitrios saulės spindulių, tačiau staigiai šąlant orams ir esant itin vėjuotam orui odos priežiūros rutiną nori nenori reikia keisti... Šį kartą noriu papasakoti apie veido kaukę, kurios efektas tiko ir patiko mano veido odai.


Produktas: ALDO VANDINI "Deep Cleansing" veido kaukė su jūros purvu ir magniu
Gamintojas: "Mann & Schröder GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: giliai valyti veido odą, šalinti negyvas odos ląsteles ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: vienam kartui dozės kiekis per didelis
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina*: 2,17 EUR (7,49 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Giliai valo veido odą. Jūros purvas, kuriame gausu mineralų, padeda švelniai pašalinti negyvas odos ląsteles. Magnis drėkina odą, palaiko reikiamą drėgmės kiekį. Kaukė intensyviai valo odą, gerina kraujotaką. Rezultatas: gaivesnė ir stangresnė veido oda. Saugoti paakių ir lūpų sritį.
Naudojimas: palaikyti 5-10 minučių, nuplauti šiltu vandeniu. Saugoti nuo vaikų.


Vienkartinė kaukės pakuotė supakuota dvejomis atskiromis naudojimo dozėmis, ir tai yra nepaprastai patogu: viena kauke turiu bent du padengimus ant veido.

Plastikinis kaukės maišelis švelniai rudos spalvos viršumi, papuoštas kriauklės paveikslėliu, kuris labai logiškas vertinant tai, kad pagrindinis kaukės ingredientas yra jūrinės kilmės, tai yra, jūros purvas. Ant kitos dozės tik kaukės pavadinimas vokiečių kalba ir trumpas vertimas, nusakantis, kad kaukė yra skirta giliai valyti veido odą.


O jau kitoje kaukės pakuotės pusėje pateikta visa likusi reikalinga informacija, nurodanti platesnį aprašymą, naudojimo būdą, sudėtį, gamintoją ir kitas informacinio pobūdžio detales.


Kvapas. Kaukės kvapas primena jūros kvapą ir kiek kvepia dumbliais ir šiek tiek sūrumu, tačiau kartu jaučiamas ir sunkiai nusakomas malonus kosmetinių priemonių aromatas.

Konsistencija. Tai molinio pagrindo kaukė, tad visiškai normalu, jog ji labai tirštos konsistencijos. Spalva pilka su žalsvu atspalviu. Sudėtyje esantys jūros dumbliai matomi kaip nedideli smulkūs gabaliukai kaukės sudėtyje. Tad masė nėra visiškai vienalytė, tačiau skirstosi labai patogiai.


Sudėtis: Aqua (Water), Kaolin, Maris Limus Extract, Pentylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Panthenol, Citric Acid, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Algae Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Decyl Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol Denat., Alcohol, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Kaip ir minėjau, produktas labai lengvai pasiskirsto ant veido odos, nepaisant to, kad masė kiek nevienalytė. Ir ant veido dengiasi gerokai tolygiau nei bet kuri prieš tai mano naudota molinio pagrindo kaukė.

Deja, tačiau kartu turiu pastebėti, kad vienkartinės dozės mano veido odai yra gerokai per daug. Galbūt kaip variantą, veido kaukės likučius būtų galima palikti sekančiam kartui, bet aš pastebiu, jog jau atidarytą pakuotę labai sunku apsaugoti nuo aplinkos poveikio... Dažniausiai sekančiam kartui palikta kaukė apdžiūva ir nebėra tinkama naudoti kitam kartui. Kaip ir praeitą kartą, turiu pastebėti, kad daug patogiau būtų jei tas pats kaukės kiekis būtų supakuotas į 3 atskirus maišelius.


Veido kaukės jau po maždaug 5-8 minučių stiprokai apdžiūva ant veido odos. Ją nuplauti kiek sudėtingiau nei kremines kaukes, tačiau tikrai įmanoma. Aš naudojuosi merginų patarimu jas nuplauti tiesiog silikonine kempinėle. Tačiau plaunant pirštais, atskiros kaukės dalelės (dumbliai) dar pamasažuoja veido odą ir pašalina daugiau nešvarumų nuo jos (nors galbūt taip pasirodė tik naudojant šią kaukę).


Po produkto naudojimo pastebėjau, kad mano oda tapo nepaprastai skaisti ir švari. Kaukė jai suteikė švelnumo, minkštumo ir lygumo, kartu labai lengvai drėkinančio efekto. Tiesa, tikriausiai didžiausią įspūdį paliko tai, kaip švelniai ir maloniai kaukė veikia veido odą.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ 2 vienkartinės kaukės dozės;
+ ant pakuotės pateikta visa reikalinga informacija;
+ malonus kosmetikos priemonių ir jūros kvapas;
+ itin tiršta, tačiau lengvai pasiskirstanti priemonės konsistencija;
+ daug odai naudingų ir saugių ingredientų;
+ atskiros kaukės dalelės prausiant veidą papildomai pamasažuoja veido odą ir paskatina veido odos kraujotaką;
+ oda tampa nepaprastai švari ir skaisti;
+ oda tampa minkšta švelni ir lygi;
+ be valomojo efekto, odai suteikiamas papildomas drėkinimas;
+ veido kaukė itin švelniai valo odą.

TRŪKUMAI:
- vienkartinių dozių kiekis vienam kartui per didelis;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (2) ir žalingų (3) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus pirmadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 * nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai