GARNIER Nordic Moisture Match lengvas švelninamasis veido kremas normaliai ir mišriai odai su mėlynojo lotoso ir Sidabrinio klevo ekstraktais

Garnier Nordic Moisture kremą nusprendžiau įsigyti susigundžiusi reklama: "įsigeria akimirksniu"... tuo metu įsigijau rožinę ir mėlyną kremo pakuotes. Apie rožinę, skirtą sausai odai jau pasakojau (ČIA), o šį kartą metas pakalbėti apie mėlynąją.

Netikiu tuo, ką man sakai... tikiu tuo, ką tu darai...

Jau naudodama rožinę kremo pakuotę nusivyliau labai ilgu susigėrimu ir itin tiršta konsistencija, tad ir iš mėlynojo kremo daug nesitikėjau. Ir netgi su nedideliais lūkesčiais, aš nusivyliau... Plačiau, kviečiu paskaityti naujame įraše.


Produktas: GARNIER Nordic Moisture Match lengvas švelninamasis veido kremas normaliai ir mišriai odai
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti veido odą
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai veido odai
Labiausiai patiko: odos drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: ilgai geriasi į odą
Tūris: 50 ml
Kaina*: 5,79 EUR  (19,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse: praktiškai visur

Ką žada gamintojas: Atraskite naujovišką odos drėkinimo būdą - 24 val. veikiančius kasdienius drėkiklius specialiai pritaikytus kiekvienam odos tipui.
Ypatinga tekstūra švelnus lyg šilkas, greitai susigeria, neriebaluoja.
Ypatinga sudėtis. Dėl sudėtyje esančio švelninamosiomis savybėmis garsėjančio riešutinių lotosų ekstrakto oda akimirksniu atsigauna ir atrodo nuostabiai gaivi. Tinka jautriai odai.
Įrodytas poveikis*. akimirksniu padidina odos drėgmę 38 proc. Per parą drėkina odą 24 val. be pertraukos. Per mėnesį atkuria natūralų odos drėkinimo mechanizmą.


Kremas supakuotas kvadrato formos balto kartono dėžutėje. Išorinė pakuotė puošta mėlynos spalvos intarpais ir ornamentais ir papildomai apsaugota plastikine skaidria plėvele, ir man tai patinka - mano kremo iki manęs niekas nelietė ir nenaudojo.

Vidinė produkto pakuotė - rožinės spalvos, plastikinis indelis, užsukamas baltos spalvos dangteliu. Plastiko pakuotė siaurėjanti į viršų, visi jos kampai ir šonai užapvalinti, tad man asmeniškai ją patogu paimti į rankas, atsukti ir užsukti. Pakuotė paprasta, tačiau kartu skoninga, maloni akiai.


Kvapas. Kremo kvapas malonus: gaivus, šiek tiek primena vandens ir jaučiasi vos užuodžiamas gėlių žiedų aromatas. Pirmuosius kelis kartus aplikuojant kremą kvapu mėgavausi, jis man tikrai patiko. Tačiau jis iš tiesų labai intensyvus ir gana ilgai išlieka ant odos, taip erzindamas uoslę. Aš nesu jautri kvapams, greičiau atvirkščiai - man patinka intensyvesni aromatai, tačiau kai veido kremo kvapas užuodžiamas ilgai ir aiškiai, tai jau nenormalu. Manau, kad kvapo intensyvumas tikrai netiktų jautresnėms kvapams merginoms.


Konsistencija. Mėlynos spalvos kremas? Taip, tai mėlynos spalvos kremas ir aš nelabai suvokiu, kam reikalinga dažyti veido priežiūros produktą? Kad būtų patraukliau akims?
Kremas vidutinio tirštumo, tačiau kiek vandeningos konsistencijos, ant veido odos skirstosi lengvai.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Isononyl Isononanoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, PEG-8 Stearate, Synthetic Wax, Acer Saccharinum Extract/ Sugar Marple Extract, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloydimethyl Taurate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol,  CI 42090/ Blue 1, CI 60730/ Ex. Violet 2, Citronellol, Dimethicone, Dimethiconol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Mannose, Nelumno Nucifera Flower Extract, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Prunus Persica Kernel Oil/ Peach Kernel Oil, Silica (nano)/ Silica, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Hydroxide, Triethanolamine, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Nors veido kremas lengvai skirstosi ant odos, tačiau (vertinant, kad konsistencija vidutinio tirštumo), į veido odą geriasi ilgokai. Ilgiau, nei aš pageidaučiau... Įprastai makiažo pagrindą noriu tepti jau po 5 minučių nuo kremo padengimo, tačiau su šiuo kremu tai neįmanoma, nes veido oda vis dar blizga nuo kremo, tad ruošiantis ryte laiko sąnaudos padidėja dėl šio kremo kaltės. Ir visiškai nesvaru, kiek kremo tepčiau: daug ar mažai....  Net ir nesidažant savaitgalį, po valandos ar kelių vis dar jaučiama riebi plonytė plėvelė ant mano veido odos...


Manau, kad kremas visiškai netiko mano veido odos poreikiams: jis apskritai nieko nedaro mano odai, išskyrus labai lengvą, vos jaučiamą veido odos drėkinimą. Tačiau mano veidas netampa matiškesnis, švelninamojo poveikio nepajutau, o ir gaivumo iš šio kremo maža... Žodžiu aš išties nusivylusi... tačiau galbūt jis tiesiog netiko mano odai? Nors bandau jau antrą Norgic Moisture kremo pakuotę (apie rožinę ČIA), tačiau pastebiu, kad populiariausias ir labiausiai gundęs pažadas susigerti akimirksniu, yra šnipštas, lyginant su tikruoju kremo poveikiu odai. Deja...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ saugi gaminio pakuotė (apsaugota iki galutinio vartotojo rankų);
+ patogus ir akiai malonus dizainas;
+ lengvai skirstosi ant odos;
+ lengvai drėkina odą.

TRŪKUMAI:
- pernelyg aštrus, perdėtai intensyvus kremo kvapas (kuris ir išlieka pernelyg ilgai);
- mėlynos spalvos kremas (kam dažyti veido priežiūros produktus?);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (4) ingredientų;
- labai ilgai geriasi į odą;
- palieka riebią plėvelę ant odos;
- jokio efekto veido odai (išskyrus lengvą odos drėkinimą).




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai