Korėjietiška: MALIE SYSTEM "Aloe" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su alaviju

Korėjietiškos veido kaukės man labai patinka: jos suteikia to, ko itin reikia mano sausai veido odai: daug drėgmės. Tiesa, išbandau jau antrą tokio tipo veido kaukę, ir suprantu, kad ji labai panaši į prieš tai bandytą sraigių veido kaukę ne tik išvaizda, tačiau ir savo efektu.

"Duokite žmogui kaukę, ir jis parodys savo tikrąjį veidą"
Oscar Wilde

Per trumpą laiką aš jau spėjau pamėgti korėjietiškas veido kaukes, kurios suteikia itin stiprų veido odos drėkinimą. Uždėjus medvilninės paklotėlį, sudrėkintą veikliosiomis medžiagomis, produktas maloniai vėsina ir ramina sudirgusią veido odą ir suteikia malonumą, nesiterliojant su kreminėmis ar molinėmis veido kaukėmis.


Produktas: MALIE SYSTEM "Aloe" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su alaviju
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, padėti atsistatyti odos ląstelėms
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač pavargusiai po saulės vonių odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: medvilninė kaukė netiko veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Alavijas nuo seno buvo naudojamas liaudies medicinoje. Alavijas visada buvo naudojamas nudegimams gydyti, pagerinti kraujo cirkuliaciją, padėti ląstelėms atsistatyti ir paspartinti žalingų medžiagų šalinimą iš odos. Alavijas nuo seno žinomas, kaip stiprus antioksidantas.


Plastikinė, vienkartinė veido kaukės pakuotė papuošta serumo buteliuku ir alavijo augalo paveikslėliu. Pakuotės plastikas blizgus, todėl tikrai sunku nufotografuoti pakuotės tikrąją spalvą. Nors tai korėjietiškas produktas, tačiau ant jo yra ir užrašai anglų kalba, kas leidžia išsiversti produkto aprašymą bei perskaityti sudėtį ir suprasti ko reiktų tikėtis iš alavijo veido kaukės.

Viduje yra medvilnės paklotėlis, iškirptas veido formos (padarytos akys, nosies sritis ir lūpų anga) ir giliai prisotintas produktu. Tiesą sakant, prieš naudojant kaukę tiesiog būtina nugręžti jos perteklių.


Kvapas. Veido kaukė maloniai kvepia gaiva ir švara. Pats aromatas primena alavijo kvapą, tačiau jis aiškiai sintetinis, sustiprintas aromatinėmis medžiagomis.

Konsistencija. Kaukės paklotėlis pagamintas iš medvilnės, prisotintos slidžios konsistencijos gana skystu (tačiau ne vandens skystumo) produktu.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukę pirmiausia nugręžiau, pašalindama skysto produkto perteklių ir tuomet ją uždėjau ant veido, kiek įmanoma derindama prie veido formos. Tačiau korėjietiška veido kaukės forma visiškai netinka kitokios formos europietėms: akių sritis per siaura, nosis per plati, lūpos anga per trumpa, o pati kaukė pernelyg plati mano veido formai.

Kaukę ant veido kaukės laikiau 30 minučių. Per tą laiką drėgnas medvilnės paklotėlis maloniai vėsino mano veido odą ir ją gaivino, iš tiesų tokia kaukė puikiai tiktų veido odai nuraminti po nudegimo saulėje ar po kitokio odos suirzimo, žinoma, ant pažeistos odos tokią kaukę dėti nepatartina.

Pašalinus veido kaukę, mano veido oda tapo gerokai drėgnesnė, šviesesnė ir skaistesnė. Produktas išvalė paviršines veido poras, tačiau maloniausias efektas yra labai intensyvus odos drėkinimas, todėl Malie veido kaukes renkuosi kai man reikalingas itin stiprus veido odos drėkinimas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ vienkartinė pakuotė, tad netikus galiu tiesiog pakeisti kita;
+ nedidelė kaina;
+ patrauklus akiai pakuotės dizainas;
+ malonus švaros, gaivos ir alavijų aromatas;
+ kaukė maloniai vėsina odą, tad tiks nuraminti po saulės vonių;
+ itin stiprus drėkinamasis efektas;
+ oda tampa švaresnė ir skaistesnė;
+ išvalo paviršinį odos sluoksnį.

TRŪKUMAI:
- kaukės forma netinka europiečių veido formai;
- slidi, ne itin maloni kaukės konsistencija (kurios visada per daug);
- sudėtyje neišvengta vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios ateinančios dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai