SAMPLE SIZE. GARNIER "Pure Active 3in1" Wash-Scrub-Mask gelinis prausiklis, šveitiklis ir kaukė viename

Nors turiu sausą veido odą, kurią kartais pavyksta suvaldyti ir normalizuoti, tačiau net ir tokią veido odą reikia valyti ir šveisti.

Kadangi kažkokiu būdu mano namuose atsidūrė Garnier Pure Active 3in1 šveitiklio-kaukės-prausiklio mėginys, tad nusprendžiau vyro (kurio oda riebi) nekankinti ir pati išbandyti, kaip veikia šis produktas.


Ką žada gamintojas: Valiklis „trys viename“ išlaiko veido odą švarią 7 dienas. Jis šalina odos trūkumus ir užtikrina ilgalaikį rezultatą. Vienas gaminys atlieka tris funkcijas – veikia kaip valiklis, šveitiklis ir kaukė.
3...2...1... Dar niekada nebuvo taip paprasta prižiūrėti savo odą. Nuvalyta oda išlieka švari net 7 dienas. Veiksmingumo paslaptis – ypatinga sudėtis: cinkas giliai valo odą ir šalina jos trūkumus, pemza atkemša poras ir šalina inkštirus, baltasis molis vienodina odos spalvą ir daro ją tobulai matinę.
Naudojimas:
Kaip gelinį prausiklį: naudoti kasdien, įmasažuoti drėgną veido odą ir nuplauti vandeniu.
Kaip šveitiklį: naudoti pagal poreikį. Kruopščiai įmasažuoti į veidą sukamaisiais judesiais, ypatingą dėmesį skirti T sričiai, ir nuplauti vandeniu.
Kaip kaukę: naudoti 2 ar 3 kartus per savaitę. Užtepti ant veido, palaukti 3 minutes ir kruopščiai nuplauti. Saugotis nuo patekimo į akis.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Glycerin, Butylene Glycol, Zea Mays Starch/ Corn Starch, CI 77891/ Titanium Oxide, Decyl Glucoside, Polyethylene, Sodium Laureth Sulfate, Chondrus Crispus (Carrageenan), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Benzyl Salicylate, CI 42090/ Blue 1 Lake, Eucalyptus Globulus Extract/ Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Limonene, Linalool, Menthol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Pumice, Salicylic Acid, Smithsonite/ Smithsonite Extract, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Xantan Gum, Zinc Gluconate, Parfum/ Fragrance.


Kiekis: mėginio kiekis 4 ml. Pilno gaminio kiekis 150 ml
Kaina: 5,15 EUR (17,78 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse


Mano potyriai. Tik atidariusi pakuotę, pirmiausia pastebėjau, kad produktas, lyginant su kitomis molio kaukėmis, yra vidutinio tirštumo. Sudėtyje nemažai mėlynos spalvos dalelių, kurios šveičia ir papildomai valo odą.


Šveitiklio - kaukės - prausiklio kvapas man asmeniškai ne itin malonus, kiek jaučiasi gaivumas, vos vos saldumas ir dar kažkas gana sunkaus. Nors kvapas išlieka trumpai ir labai greitai dingsta.


Kadangi turėjau dvi mėginio pakuotes, vieną jų išbandžiau kaip kaukę, kitą, kaip prausiklį-šveitiklį. Rašau per brūkšnelį, kadangi jokio skirtumo tarp aprašytos prausimo ir šveitimo funkcijos šiame produkte aš nematau: iš esmės viskas tas pats, padengimas, masažavimas ir nuprausimas, tad manau produktas turi greičiau 2 nei 3 skirtingas  funkcijas.


Naudojant produktą skirtingu būdu, skyrėsi tik poveikio stiprumas. O iš esmės, produktas gana gerai išvalo veido poras: oda jaučiasi labai labai švari ir gerokai skaistesnė. Be to, produktas visiškai pašalina visus veido riebalus, vadinasi, veidas tampa matiškesnis, lygesnis ir dailesnis.


REZIUMĖ. Tai tikrai neblogas produktas, kuris išvalo veido poras, pašalina riebalus nuo veido ir suteikia odai matiškumo. Nors priemonės kvapas nėra itin malonus, tačiau po naudojimo, ant jo kuris laikas dar jaučiasi mėtinė gaiva, o pats kvapas išlieka itin trumpai. Galbūt gaila, kad gamintojai produkto sudėtyje neišvengė vidutinio saugumo (10) ir žalingų (3) ingredientų. Tačiau nepaisant to, jei turėčiau mišrią ar riebią odą, tikrai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,

Skanių sapnų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai