SAMPLE SIZE. L'OCCITANE paakių kremas ir kaukė "Immortelle" - eye care & mask duo brightening correction

Šiandien pristatau jau paskutinį paakių srities kremo mėginį, kuris kartu yra ir paakių srities kaukė. Šį kartą tai L'Occitane produktas su nemirtingomis gėlėmis - šlamučiais.

Išbandydama nedidelius paakių srities mėginius susidūriau su problema: jų užtenka tikrai trumpam ir pastebėti efektą būna labai sunku, tačiau šį kartą mano nuomonė gerokai tvirtesnė, nežinau, ar todėl, kad mėginio pakako ilgesniam laikui, ar todėl, kad jo efektas iš tiesų ženkliau matomas. Visgi, tai produktas (vertinant tik iš paakių srities mėginių), kuris man patiko ir tiko labiausiai.



Ką žada gamintojas: Šlamučiai – gėlės, kurios net ir nuskintos niekada nevysta. Organiniai šlamučiai praturtinti aktyviomis molekulėmis, kurios aktyviai kovoja su senėjimo požymiais.
Bellis perennis (saulutės) – laukinės ramunėlės, kurios pasižymi odą skaistinamosiomis savybėmis.
Paakių kremas ir kaukė – akivaizdūs rezultatai**, trejopa nauda*.
◆ Tolygi paakių srities oda: akivaizdžii sumažėja raukšlės, oda tampa stangresnė.
◆ Spindinti paakių srities oda: dėka bellis perennis (saulučių) ekstrakto, paakių oda tampa skaisti, švytinti.
◆ Gaivi ir pailsėjusi oda: dėka aktyviai veikiančio  kofeino, sumažėja patinimai ir tamsūs ratilai (atsiradę nuo streso, amžiaus, nuovargio). Paakių sritis atrodo gaivi, pailsėjusi, švytinti, atjaunėjusi.

Naudojimas: tepkite tirpstančios ir gaivios kreminės tekstūros kremą ryte ir vakare. Masažuokite švelniu antgaliu paakių sritį, paskirstikite nedidelį kiekį kremo. Naudojant kaip kaukę, tepkite plonu sluoksniu, palaikykite 10 minučių, nuvalykite perteklių. Neskalaukite.
* In vitro testai su ingredientais
** In vivo testai: 8 savaites tyrime dalyvavo 48 savanorės.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Cococaprylate/ Caprate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Helichrysum Italicum Extract*, Tropaeolum Majus Extract, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Xanthan Gum, Caffeine, Maltodextrin, Polysorbate 20, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Polymethacrylate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol.
* Ingredientai iš organinių ūkių


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilno gaminio kiekis: 15 ml
Kaina: 36,00 EUR (124,30 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Paakių kremo ir kaukės kvapas lengvas, neintensyvus ir vos užuodžiamas. Manau, kad jaučiu žolelių ar vaistažolių aromatą, tačiau kaip minėjau, jis silpnas ir praktiškai nesijaučia, o ir dingsta itin greitai.

Priemonės konsistencija želinė, gelvos spalvos, ir turiu pripažinti, tik padengus ant odos ji dar kurį laiką išlieka lipni, iki tol, kol pilnai neįsigeria į odą. Manyčiau taip nutinka tada, kai priemonės padengiu šiek tiek daugiau. Galbūt likučius reiktų nuvalyti, tačiau aš leidžiu priemonei pilnai susigerti į odą.


Kadangi naudoju mėginio dydžio gaminį, tai prarandu ir pusę gaminio žavesio, kadangi produktas supakuotas su metaliniu dozatoriumi, kuris papildomai masažuoja ir vėsina odą dengiant produktą tiesiai iš pakuotės.

Apskritai gaminį naudojau kaip paakių kremą, nes iš tiesų, turint nedidelį kiekį man gaila dalį produkto nuvalyti lauk ir išmesti su vatos padeliu. Visgi, kai padengiu produkto daugiau, aš leidžiu jam ilgiau gertis į odą ir matau ryškesnį ir geresnį priemonės poveikį odai.


Naudojant gaminį nepastebėjau, jog jis mažintų paakių srities raukšleles ar itin stipriai stangrintų odą. Tačiau šiandien vertinant visus sunaudotus mėginius, galiu pasakyti, kad šis mano mėgstamiausias iš visų bandytų mėginio dydžio paakių kremų: jo reikia mažesnio kiekio, man patinka želinė konsistencija ir atrodo, kad produkto efektas geresnis. Paakių kremas atgaivina odą aplink akis, ji atrodo gaivesnė ir pailsėjusi. Jaučiu, kad priemonė neblogai drėkina odą ir aprūpina ją būtinomis medžiagomis: ji iš tiesų atrodo geriau nei prieš mėginio naudojimą. Na o visiems kitiems pažadams įvertinti reiktų priemonę naudoti bent 2-3 savaites, kad tinkamai būtų galima įvertinti teikiamą efektą.


REZIUMĖ. Tai labiausiai man patinkantis paakių srities kremas iš visų, pastaruoju metu naudotų šios kategorijos mėginių. Priemonė gerai gaivina ir drėkina odą, ji atrodo skaistesnė, gaivesnė ir gražesnė. Žinoma, visiems priemonės pažadams įvertinti reiktų priemonę naudoti ilgesnį laiką. Mane šiek tiek nuvylė tai, kad priemonė, padengus ant akių srities gana ilgai išlieka lipni, tad mieliau kremą naudoju vakare, prieš miegą, leisdama jai pilnai susigerti. Vertinant priemonės sudėtines dalis reikia pabrėžti, kad joje tikrai daug naudingų odai produktų ir natūralių ingredientų, nors neišvengta ir vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų. Visgi, lyginant su kitomis priemonėmis, šios sudėtis ženkliai geresnė.





Ačiū, kad skaitote,

Gražaus rudens lygiadienio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai