L'OCCITANE La Collection de Grasse "Iris Bleu & Iris Blanc" rankų kremas su vilkdalgių aromatu

Pastaruoju metu aš kaip išprotėjusi itin dažnai naudoju L'Occitane kompanijos kosmetiką ir gaminius. Nemažai jų gavau pirkdama grožio dėžutes, tad noriu pristatyti sekantį produktą iš mano pastaruoju metu bandytų gaminių. L'Occitane vilkdalgių aromato rankų kremas su švelniu, gaiviu gėlių aromatu.

"Jaustis bejėgiu ir nieko nedaryti, tai lyg būti alkanu, bet rinktis tiesiog nevalgyti"
Naoshad Pochkhanawala

Šiandien pasiėmiau savo vairuotojo pažymėjimą: Valio, pagaliau pilnateisė vairuotoja, tik nežinau kiek ilgai, nes mano augantis pilvukas jau ima trukdyti žvilgtelėti per petį vairuojant ir darosi sudėtinga pasisukti, o saugos diržas jau senokai tapo nepatogus ir nemalonus mano pilvukui...

Kalbant apie pilvuką: šiandien pietums nusprendėme apsilankyti "Čili" picerijoje ar šiaip, kažkurioje Cili tinklo restorane ir skaniai pavalgyti. Tačiau mano ir mano kolegės apsilankymas tapo tikra katastrofa: labai norėjome picų, todėl užsisakius pagal dailius meniu paveikslėlius nekantriai laukėme savo skaniųjų pietukų. Tačiau kai jas atnešė... dievaži, picos prašėsi būti apverkiamos ir palaidojamos, o ne suvalgomos: ingredientų praktiškai nebuvo ant picos, tarp kelių gabalėlių mėsos ir kitų priedų begėdiškai švietė picos pagrindas, lengvai padengtas sūrio sluoksniu... O kur tos gražios picos, kurios buvo pavaizduotos meniu? Jokio sotumo jausmo suvalgius tokias kūdas picas net būti negalėjo, nepaisant to, kad mes abi gana lieknos moteriškės... Todėl papildomai užsisakėme užkandžių... Tačiau visas aptarnavimas buvo toks lėtas ir vangus, kad atpjauti paprasčiausio pyrago gabalėlį padavėjoms užtruko apie 40 minučių! Paklausus apie mūsų maistą, man buvo atšauta: dienos pietūs seka pirma! Tai ar logiška, kad aš, deserto turiu laukti labai ilgai, kol bus aptarnauti visi, kurie ateina dienos pietų? O tokių restorane buvo vos keletas. Apskritai, kas, dirbdamas aptarnavimo sferoje taip kalba su klientais? Būtų pakakę patikrinti, kada bus patiekti mūsų užkandžiai (ar bent jau apsimesti, kad tikrini, jei jau virtuvė pjauna grybą). Žodžiu restorane praleidome 120 minučių, tai yra 2 valandas, atėjusios tik papietauti darbo pertraukos metu! Man tai pasirodė visai nelogiška, o ir vangios padavėjos, aptarnaujančios kelis žmonės, meniu neatitinkantys, tačiau vistiek nepigūs patiekalai verčia mane braukti "Čili restoranų tinklą" iš mano lankomų kavinių ir maitinimo įstaigų sąrašo. Ir mano pilvukas šiandien visai nepatenkintas pietų maistu - pakeliui teko sukti į parduotuvę nusipirkti papildomo maisto...



Produktas: L'OCCITANE La Collection de Grasse "Iris Bleu & Iris Blanc" rankų kremas su vilkdalgių aromatu
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti ir pakvėpinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: šaltuoju metų laiku kremas nesuteiks pakankamo odos maitinimo
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7,50 EUR (25,90 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Papildytas taukmedžių sviestu, šis rankų kremas maitina ir apsaugo. Mėlynojo ir baltojo iriso natos pakvėpina odą aksominiu, subtiliu aromatu.
Naudojimas: tepkite rankas ir švelniai masažuokite.


Nedidelė, plastikinė kremo pakuotė tūbelės formos, su violetinės spalvos intarpais. Pakuotė puikiai atspindi La Collection de Grasse linijų dizainą: paprastai elegantiškas ir skoningas, neperkrautas, netgi galima būtų įvardyti, kaip šiek tiek minimalistinį dizainą. Kremo tipas arba kvapas gali būti lengvai identifikuojamas ne tik pagal spalvinius akcentus, tačiau ir pagal dviejų pagrindinių ingredientų pavadinimus, nurodytus ant pakuotės.

Tradiciškai, kaip ir visi L'Occitane rankų kremai, pakuotė užsukta šešiakampiu mažyčiu dangteliu, kuris šiuo atveju yra švelniai violetinės ar alyvinės spalvos. Po dangteliu besislepianti dozavimo anga tinkamo dydžio ir naudodama gaminį neturiu apskritai jokių problemų.


Kvapas. Kremo aromatas labai labai malonus: toks lengvas lengvutis ir gėlinių natų, tačiau gana stiprus ir išlieka gana ilgai. Man atrodo, kad jis panašus į bandytus šios kolekcijos kvepalus, tačiau aš nelabai pamenu, kaip tiek kvepalai kvepėjo. Man atrodo, kad kreme užuodžiu gėlių žiedus, vilkdagius, o galiausiai, jau kremui kiek įsigėrus, užuodžiu ir prislopintos medienos natas. tačiau visgi, tai iš tiesų gėlių žiedų aromatas.


Konsistencija. Kremo konsistencija labai lengva, tačiau nevandeninga, nenutekanti. Ji gana tvirtai laikosi ant rankos, o pasiskirsto lengvai ir dėka tokios lengvos konsistencijos, įsigeria greitai.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Glycerin**, Coco-Caprylate/ Caprate, Cetearyl Alcohol**, Butyspermum Parkii (Shea) Butter**, Octyldodecyl Myristate, Polymethyl Methacrylate, Iris Pallida Root Extract**, Iris Florentina Root Extract**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil**, Xanthan Gum**, Caprylyl Glycol, Ceteareth-33**, Cetyl Alcohol**, Polysorbate 60**, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dimethicone, Tocopherol**, Parfum/ Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Rankų kremas lengvai pasiskirsto ant rankų odos ir dėl lengvos konsistencijos labai greitai susigeria į rankų odą. Rankų oda praktiškai iš karto tampa lygesnė, skaistesnė ir drėgnesnė. Dėl maitinamojo efekto, aš visgi labai abejoju, galbūt šiltuoju metų laiku tokio maitinimo pilnai pakaktų, tačiau orams pamažu atšąlant, aš pastebiu, kad mano odai jau po truputį norisi riebesnės konsistencijos kremų.


Tad visgi, mano nuomone, įvertinus kvapą ir konsistenciją: tai tobulas, tiesiog tobulas rankų kremas šiltuoju metų laiku, man asmeniškai vasaros metu. Tačiau žiemą ir rudenį man reikalingas riebesnis ir labiau maitinantis kremas. Nors, jei jūsų rankų oda nereikalauja intensyvios priežiūros, galite kremą drąsiai naudoti bet kuriuo metų laiku.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelio dydžio pakuotė idealiai tinka nešiotis rankinėje;
+ švarus, elegantiškas, skoningas pakuotės dizainas;
+ patogi naudoti pakuotė: minkštas plastikas ir tinkamo dydžio dozavimo anga;
+ labai malonus, ilgai išliekantis gėlių žiedų aromatas;
+ lengva konsistencija;
+ greitai susigeria į rankų odą;
+ odai suteikiamas lygumo, šviesumo ir skaistumo efektas;
+ oda drėkinama.

TRŪKUMAI:
- kiek aukštesnė kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (9) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnių emocijų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai