Lapkričio mėnesio kosmetinės naujienos #15/15

Šiandien, be ilgų įžangų tradiciškai pristatau jums visus paskutinio rudens mėnesio pirkinius. Trumpai apie tai, kas naujo atsirado mano kosmetikos lentynose...


Kaip keista, kai namie nėra interneto, galima nuveikti krūvas darbų, kurie jau senai buvo suplanuoti, tačiau kuriems vis pritrūkdavo laiko... Šiandien interneto visiškai nebuvo ir gal dėl siaučiančių audrų Klaipėdoje jau buvau praradusi viltį parašyti šį įrašą paskutinę lapkričio dieną, kaip įprasta. Visgi, internetas sutvarkytas ir aš skubu dalintis tuo, ką įsigijau per lapkričio mėnesį.

Kūno priežiūra


Jau kuris laikas vis žvalgiausi į natūralaus akmens dezodorantus ir niekaip neapsisprendžiau, ar verta bandyti? Šiuo metu tikrai nemažai kompanijų turi būtent tokius dezodorantus - akmenukus, bet aš išsirinkau bandyti lietuvių gamintojų - Biok Laboratorijos gaminį, kuriai priklauso ir žinomi lietuviški Margarita, Rasa ir Aras kosmetikos linijų ženklai.
Pirkau: Drogas
Kaina: 5,79 EUR (19,99 Lt)

Po labai sėkmingų bandymų su VIVI Espreso rankų kremu su kavos aromatu, aš panorau išbandyti daugiau gaminių su kavos aromatu. Aš nežinau, ar man patiks kavos kvapas ant mano odos ir kiek ilgai jis laikys ant odos, tačiau manau man patiks tiek aromatas, tiek efektas.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: pilna kaina 11,58 EUR (40,00 Lt)

Veido priežiūra I.

Maxima grožio mugės metu įsigijau vos kelis gaminius, kurių vienas būtent šis valomasis vandenukas, tinkantis veidui ir akims. Pastaruoju metu MIXA kosmetika susilaukia iš tiesų daug liaupsių ir pagiriamųjų žodžių, todėl noriu išbandyti pati. Visgi, vienas dalykas man tikrai nepatiko iš karto: visų kompanijos priemonių pakuotės negražios, nepatrauklios ir atrodo iš tiesų pigiai.
Pirkau: Maxima
Kaina: 4,49 EUR (15,50 Lt)

Nors mano veido oda nėra sausa, bet žiemos metu man reikalingas intensyvesnis maitinimas: rytais veido odą aš maitinu, o vakarais drėkinu. Vasaros metu viską darau atvirkščiai. Šiuo metu mano kosmetinėje nėra nė vieno riebesnio kremo, todėl nusprendžiau įsigyti, intensyvesnei veido odos priežiūrai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 7,24 EUR (24,99 Lt)

Visi mano paakių kremai ir mėginiai jau spėjo baigtis. Šiam sezonui labai norėjau ko nors riebesnio, natūralesnio ir sveikesnio. Nusprendžiau įsigyti Uoga uoga kosmetikos paakiams. Apie šį kremą girdėjau ir gerų ir blogų atsiliepimų. Pati išbandžiau vos kelis kartus ir man visai patiko, tiesa, tvirtesnė nuomonė bus atskirame įraše.
Pirkau: Uoga Uoga salelėje
Kaina: 5,50 EUR (18,99 Lt)

Veido priežiūra II.


Kaukė skirta atnaujinti veido odos ląstelių regeneracijos procesus.
Pirkau: ebay.com
Kaina: 2 x $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Veido kaukė skirta išvalyti odą ir apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Kadangi mano turima kempinėlė jau naudojama gerokai ilgiau, nei rekomenduojama, nusprendžiau įsigyti naują. Tiesa, man labai nepatiko, kad ši, nebuvo supakuota į originalią pakuotę. Tiesiog įdėta į plastikinį maišelį kempinėlės kokybė didelio pasitikėjimo nekelia.
Pirkau: pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $0,99 arba 0,89 EUR (3,07 Lt)

Veido kaukė skirta šviesinti ir skaistinti veido odą bei intensyviai ją drėkinti.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Pirkdama kaukę kiek nerimavau, kad jos pagrindu bus naudojama gyvulinės kilmės placenta, tačiau džiaugiuosi, kad tai augalinės kilmės - sojos placenta. Kaukė gaivina odą, lygina raukšles, drėkina odą.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)

Dekoratyvinė kosmetika


Dar vienas gaminys, apie kurį prisiklausiau ir prisiskaičiau tiek daug, kad paprasčiausiai panorau išbandyti pati. Spalva man labai patinka, o rezultatas ir visa kita kol kas dar laukia ilgesnių ir nuodugnesnių bandymų.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 6,37 EUR (21,99 Lt)

Mano šiuo metu naudojamas L'Occitane lūpų balzamas visiškai negydo ir nesirūpina mano lūpomis taip, kaip joms reikia šaltuoju sezonu, tad keliaudama pirkti paakių kremo, šios kosmetikos salelėje susigundžiau ir lūpų balzamu. Kvapas tiesiog nepaprastai malonus, na o efektui man reikia dar kiek laiko.
Pirkau: Uoga Uoga salelėje
Kaina: 3,50 EUR (12,08 Lt)

Kitos smulkmenos 



Jau kuris laikas galvoju kad metas kiek profesionaliau pasirūpinti savo makiažo šepetėliais, todėl tam įsigijau kelias svarbias smulkmenas, tarp jų ir specialų skystį šepetėliams plauti.
Pirkau: pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $11,59 (su nuolaida, įprastai kainuoja $16,55) arba 10,41 EUR (35,94 Lt)/ 15,14 EUR (52,28 Lt)

Manau, kad būtinai atnaujinsiu makiažo valymo rutiną su šiais įrankiais, kai tik išbandysiu ir įsitikinsiu, kiek patogesnis ir greitesnis toks valymas.
Pirkau: ebay.com, pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $1,42 arba 0,95 EUR (3,28 Lt)


Kaip atrodo surinktas stovas galite pamatyti šone esančioje nuotraukoje. Žinoma, įsigijus nuo jo dar reikėjo nulupti visą krūvą popierinės lipnios juostelės, kuri buvo skirta apsaugoti juodą blizgų pagrindą nuo susibraižymo siuntimo metu.
Aš ilgai galvojau, ar toks įrankis yra reikalingas? Iki kol pastebėjau, jog mano horizontaliai džiovinami mažesni šepetėliai ėmė nusilankstyti ir šereliai, nuo džiovinimo metu patiriamo spaudimo linksta į vieną ar kitą pusę. Todėl bus iš  tiesų smagu pabandyti džiovinti šepetėlius aukštyn kojomis be sąlyčio su horizontaliu paviršiumi.

Šį įrankį gamina daugybę skirtingų firmų, skiriasi pagrindo spalvos, surinkimo būdas ir pagrindas. Bet labiausiai skiriasi angos, skirtos šepetėliams prilaikyti: pasirinkimas nuo apvalių iki kvadratinių ar šešiakampių (kaip mano angų). Skiriasi ir dydžiai: galima rinktis ir tik mažomis angomis arba tik didelėmis angomis. Man patrauklesnė ir funkcionalesnė atrodė tiek mažų, tiek didelių angų turintis džiovinimo įrankis - stovas.
Pirkau: ebay.com, pardavėjo nuoroda ČIA
Kaina: $ 10,78 arba 9,47 EUR (32,70 Lt)

16. Mini plaukų ir pūkų surinkikliai nuo rūbų, 2 vnt.
Labai mažai susijęs su kosmetika pirkinys, tačiau man nepatinka, kai mano katino plaukai lieka ant mano mėgstamų drabužių. Ir man ypač nepatinka, kai apsirengusi ir išėjusi į darbą negaliu jų paprasčiausiai nurinkti, todėl įsigijau mini valiklius - surinkėjus nuo rūbų, kurių vieną galiu įsimesti į savo rankinę. O ir lipnaus popieriaus raštai labai mieli akiai... Žinoma, būtų patogiau jei tokie pūkų rinkikliai būtų su dėklu, kad neliptų prie viso rankinės turinio, tačiau jau dabar metu vieną jų į rankinę ir nešiosiu jį plastikinėje pakuotėje, kurioje jis parduodamas.
Pirkau: H&M parduotuvėje
Kaina: 1,99 EUR (6,87 Lt)

Rankų priežiūra


Kadangi man labai nepasisekė su gana brangia L'Occitane valomąja rankų želė, kuri sugedo labai greitai, reikėjo kažko naujo mano rankinėje. Tiesiog užmačiau tokią Maximoje ir daug negalvojusi įsigijau - tiesiog bandysiu.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,99 EUR (6,87 Lt)

Tai tikriausiai pats pirmasis VIVI kompanijos rankų kremas. Lapkritį kompanija klientams siuntė žinutes su pasiūlymu gauti dovaną. Aš keliavau į VIVI tik atsiimti lojalumo kortelės ir pagalvojau, o kodėl nepasiimti dovanėlės? Pasirinkimo nebuvo, tačiau šio kremo aš anksčiau nebuvau bandžiusi, tad mielai priėmiau dovanėlę.
Pirkau: VIVI kosmetikos salelėje (arba ČIA)
Kaina: gavau nemokamai, tačiau pilna kaina 10,00 EUR (34,53 Lt)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tad tai ir yra viskas, ką pirkau ir kas naujo nugulė mano kosmetinėje per lapkritį. Iš viso išleidau: 74,82 EUR (258,34 Lt). Nei daug nei mažai. Žinoma, dauguma pirkinių buvo didesni ir brangesni, ypatingai kremai veidui, dezodorantas... Norėjau išleisti kiek mažiau, tačiau pirkiniais galutiniame variante aš patenkinta.
O ką naujo per pastarąjį mėnesį nusipirkote jūs?




Ačiū, kad skaitote,

Gražios paskutinės rudens dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai