VIVI Chocolate Face Peeling - šokoladinis veido pylingas/ šveitiklis

Jau kuris laikas bandau, testuoju ir naudoju lietuvišką VIVI kompanijos šokoladinį veido šveitiklį, kažkodėl lietuviškai pylingu (ar tai tikrai teisingas pavadinimas?) vadinamą. Kviečiu paskaityti naują įrašą apie kompanijos gaminį.

"Jūs esate toks, kokiu pasirinkote būti šiandien. O ne tuo, kuo pasirinkote būti praeityje"
Wayne W. Dyer

Šiandien penktadienis ir dar 13-ta. Kažkodėl visi tiki prietarais, neva diena bus sunki, niekas nesiseks, viskas grius ir kris iš rankų... Nežinau, aš tuo netikiu, tikiu, kad saviįtaigos metodai daug protingesni ir veiksmingesni, nei tikėti visokiais prietarais (nors į stalą pabeldžiu vis ką netaip pasakiusi, matomai iš įpročio). Aš asmeniškai tikiu, kad kaip nusiteikiame iš ryto, tokia diena mūsų ir laukia...

O 13-tas numeris čia visiškai nieko nereiškia... Mane dažnai gyvenime lydėjo būtent šis skaičius, ir ne visuomet galėjau jo išvengti, tačiau tvirtai tikiu, nes skaičius, o mūsų pačių mintys lemia dieną, mėnesį ar metus... mes patys užprogramuojame save nelaimėms arba sėkmingai dienai. Aš renkuosi gerą dieną, o kuo tikite jūs?


Produktas: VIVI Chocolate Face Peeling - šokoladinis veido pylingas/ šveitiklis
Gamintojas: UAB "Gangas". Pagaminta Alytus, Lietuva
Paskirtis: nušveisti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelnus šveitimas
Labiausiai nepatiko: nėra itin patogus naudoti
Tūris: 50 g
Kaina*: 8,45 EUR (29,18 Lt)/ 6,50 EUR (22,44 Lt)
Kur galima įsigyti: Vivi parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šokoladinis veido pylingas skirtas veido odos valymui ir maitinimui. Šveičia ir maitina odą, suteikia jai švarios, švelnios ir skaisčios odos efektą. Smulki šveičiamoji masė nepažeidžia odos barjero.


Gana sunki veido šveitiklio pakuotė pagaminta iš tamsaus stiklo. Indelis užsuktas juodos spalvos plastikiniu dangteliu. Iš tiesų pakuotė atrodo subtiliai ir dailiai. Apskritai, iš stiklo pagamintos pakuotės naudojamos geresnės kokybės produktams, tiesa, dažniau ir brangesniems.  Man patinka minimalus pakuotės dizainas: įvairaus šrifto baltos spalvos užrašai tamsaus stiklo fone.

Ant nedidelės produkto pakuotės telpa visa reikalinga informacija. Gamintojai nepamiršo nurodyti sudėtines dalis, naudojimo būdą, produkto paskirtį, kiekį ir gamintoją.


Kvapas. Iš šokoladiniu pavadinto produkto tikėjausi aiškiai šokoladinio kvapo: pieniško ar juodo, nelabai svarbu, tačiau gardaus šokolado aromato. Deja, turiu pripažinti, kad produktas man visiškai neprimena šokolado, greičiau labai karčios, nesaldintos kakavos miltelių kvapus.


Konsistencija. Veido šveitiklis - pylingas yra parduodamas sausų miltelių pavidalu. Produktas, tepant ant drėgno veido pakeičia konsistenciją ir tampa košele. Turiu pasakyti, kad šveitiklis yra gana švelnus ir neturi daug grubių ar aštrių dalelių.


Sudėtis: Ceratonia Siliqua, Hordeum Vulgare Extract, Olea Europea Kernel Powder, Ascorbic Acid.


Poveikis. Kad išgauti šveitiklio konsistenciją ir naudoti produktą, aš jį tepu ant drėgno veido ir masažuoju odą sukamaisiais judesiais. Šveitiklis yra itin malonus ir labai švelnus, neprimena jokio kito šveitiklio, kurį naudojau anksčiau. Žinoma, esant reikalui šveitiklio šiurkštumą galima sustiprinti/ suaktyvinti kiek stipriau pirštus spaudžiant prie veido odos.

Taip šveitiklis ant veido odos atrodo naudojimo metu

Tepant ant veido šveitiklis tampa lengva košele ir iš tamsiai rudos spalvos, jis tampa purvinai rudas. Būtent toks vandenukas nubėga ir nuprausiant produktą vandeniu. Mane iš tiesų erzina tai, kad nešvarus (tiksliau su produktu sumaišytas), rudas vanduo nubėga per rankas masažuojant veidą pirštais ar nuprausiant vandeniu. Todėl niekaip nepripratau naudoti produkto prie kriauklės: man patogiau jį pasiimti su savimi į dušą ir naudoti ten. O duše jau nesvarbu, kur nubėga rudas vandenukas, svarbu ne į chalato rankoves. Tiesa, kad nesugadinčiau viso indelio su sausu gaminiu, aš reikiamą kiekį šveitiklio įsidedu į kaukės maišymo indelį - nes netyčia sugadinus (sudrėkinus anksčiau nei reikia) tokį kiekį produkto, man visai negaila, nei sugadinus visą indelį.


Dar būtinai noriu paminėti, kad produkto vienam kartui reikia visiškai nedaug, tad net neįsivaizduoju, kada sugebėsiu sunaudoti bent pusę produkto pakuotės. Pylingas naudojasi itin skalsiai ir taupiai.

Po itin švelnaus veido šveitimo, mano oda tampa švelnesnė, lygesnė. Šveičiamosios dalelės odą padaro švaresne, pašalina negyvas odos ląsteles, tad veidas tampa skaistesnis, šviesesnis. Visa oda tarsi atsinaujina ir tampa vizualiai gražesnė.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ daili, minimalistinio dizaino pakuotė;
+ tamsaus stiklo indelis;
+ ant pakuotės pateikta visa reikalinga informacija;
+ visiškai saugi ir naudinga veido odai šveitiklio sudėtis;
+ šveitiklis itin švelnus, tačiau intensyvumą galima reguliuoti stipriau ar silpniau masažuojant;
+ produktas itin skalsiai naudojasi - reikia visai mažo kiekio vienam kartui;
+ veido oda po šveitimo tampa lygesnė ir švelnesnė;
+ šveičiamosios dalelės pašalina negyvas odos ląsteles, oda tampa švaresnė ir skaistesnė;
+ veido oda tarsi atnaujinama ir vizualiai atrodo daug geriau.

TRŪKUMAI:
- kiek aukštesnė kaina, nei rinkoje parduodamų veido šveitiklių;
- kartus, kakavos miltelių kvapas;
- miltelių pavidalo šveitiklio konsistencija nėra tokia patogi naudoti, kaip kreminiai šveitikliai;
- masažuojant drėgną produktą ant veido, dalis jo nuteka į alkūnes ar drabužių rankoves: man patogiau produktą naudoti duše.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu kakava kvepiančio, malonumų pilno savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai