VIVI "Espresso" kavos aromato rankų kremas

Ar kada nors bandėte rankas lepinti kavos kvapo rankų priemonėmis? O galbūt tokius tonizuojančius aromatus išbandėte ant kūno? Aš, prisipažinsiu, niekad anksčiau nebandžiau kosmetikos su kavos aromatais, ir tikriausiai be reikalo. Nieko nėra geriau nei dar viena kavos dozė iš ryto ir ilgai lydintis espresso kavos aromatas...

"Kava turėtų būti juoda kaip velnias; stipri kaip mirtis ir saldi kaip meilė"
Turkų liaudies patarlė

Šaltais ir tingiais rytais sunku prisiversti keltis iš šiltos lovos ir keliauti į darbus... Ant stalo garuojančio kavos puodelio aromatas kiek prablaško ir prabudina rytais. O pastaruoju metu man visiškai pabusti, susikaupti ir tapti žvalesne padeda antra kavos dozė, tiesa, naudojama ne išgeriant, o tepant ant rankų... Keli lašai stiprios kavos aromato priemonės ant rankų, rankinė ant peties ir aš jau pasiruošusi užkariauti naują dieną...



Produktas: VIVI "Espresso" kavos aromato rankų kremas
Gamintojas: UAB "Gangas". Pagaminta Alytus, Lietuva
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: itin malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: kremo susigėrimui reikia laiko
Tūris: 120 g
Kaina*: 10,00 EUR (34,53 Lt)/ 13,00 EUR (44,89 Lt)
Kur galima įsigyti: Vivi parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Kremas skirtas rankų odos drėkinimui, apsaugai nuo išsausėjimo ir šerpetojimo, pigmentacijos ir raukšlių susidarymo prevencijai, odos elastingumo išsaugojimui. Kokosų, palmių, sojų ir saulėgrąžų aliejai pasižymi vitaminų bei mikro- ir makroelementų, o taip pat ir riebiųjų rūgščių gausa. Aliejai minkština bei drėkina odą, stiprina odos barjerinį sluoksnį. Daugelis aliejuose esančių vitaminų ir mikroelementų veikia kaip antioksidantai. Antioksidantinį poveikį sustiprina vanilės, siauralapio gauromečio, dirvinių asiūklių, alijošiaus ir žaliosios arbatos ekstraktai. Šie augalai taip pat žinomi dėl odą raminančių, drėkinančių, regeneracinius procesus stiprinančių savybių. Drėkinamąsias kremo savybes papildo natūralus natrio laktatas ir betainas, žinomas ir kaip raminanti, kolageno gamybą odoje skatinanti medžiaga.
Svaiginančio kavos ir vanilės aromato, sodrios tekstūros, malonaus drėkinančio pojūčio ant rankų, greito susigėrimo į odą, universalaus panaudojimo ir kaip viso kūno kremo, patogios pakuotės su dozatoriumi.

Naudojimas: Tepti švarias rankas ryte ir vakare ar bet kuriuo metu jaučiant sausumą. Tinka naudoti kaip kūno kremą.


Tamsaus plastiko ar stiklo pakuotės dažniausiai skirtos apsaugoti viduje esantį produktą nuo tiesioginių saulės spindulių ir nuo greito gedimo. Būtent tokiame plastiko buteliuke produktas ir supakuotas.

Buteliuko dizainas paprastas, minimalistinis ir tai iš tiesų žavi. Manau perkrautos produktų pakuotės ne visuomet pasiteisina, tad ir šiuo atveju (kaip ir beje visose kompanijos pakuotėse) pasirinktas toks minimalus dizainas.

Buteliukas užsuktas su dozavimo pompa, kuri iš tiesų palengvina produkto naudojimą. Pompą keliaujant galima užsukti, kad ji netyčia nepasispaustų ir produktas neištekėtų.


Kvapas. Rankų kremas kvepia gardžiu stiprios kavos aromatu su lengvu vanilės poskoniu. Stiprus kavos kvapas prablaško ir suteikia žvalumo tingiais rytais. Kavos mėgėjams toks aromatas tikras rojus, tiesa, savęs į didelių kavos mėgėjų ratą skaičiuoti negaliu. Kava man patinka, tačiau tikrai nesu dėl jos pamišusi. 😊


Konsistencija. Rankų kremas rusvos spalvos, gana lengvos konsistencijos, kurią paskirstant ant odos labai aiškiai jaučiamas kremo riebumas.


Sudėtis: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Co ffea Arabica Infusion, Polyglyceryl-3 Stearate/Citrate*, Betaine*, Sodium Lactate, Cetyl Alcohol*, Equisetum Arvense Extract, Epilobium Angustifolium Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Camelia Sinensis Extract, Citric Acid, Acacia Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai.


Poveikis. Rankų kremas iš tiesų nėra itin lengvos, greitai susigeriančios konsistencijos. Ir tai tikriausiai visiškai normalu, turint galvoje tai, jog kremas savo sudėtyje turi daug augalinių aliejų. Dėl tos pačios priežasties rankų kremas į odą pilnai susigeria tik per 15-20 minučių. 


Dėl lėto susigėrimo rankų kremą mieliau rinkčiausi tepti vakarais, prieš miegą. Kita vertus, dėl kavos aromato produkte kremas būtų labiau tinkamas tiems rytams, kai skubama kuo greičiau pabusti. Aš išbandžiau naudoti priemonę vakare, ir iš tiesų negalėjau ilgiau nei įprastai užmigti. Tuo tarpu ryte man nepatogu dėl ilgo gėrimosi į rankas laiko. Dažniausiai skubėdama į darbą ryte prieš eidama pro duris rankas negausiai pasitepu kremu, apsimaunu pirštines ir sėdu į automobilį. kol nuvažiuoju iki darbo kremas būna pilnai susigėręs. 

Tiesa, reikia būtinai paminėti, kad gal dėl savo spalvos, gal dėl kavos ištraukos esančios kreme, nesusigėręs rankų kremas kiek tepa baltus paviršius, todėl reiktų elgtis atsargiai. Nors įsigėrus tokių problemų nebelieka. Lygiai taip pat, kaip pilnai susigėręs kremas nebeturi lipnios riebios plėvelės ant rankų odos.


Produktas, susigėręs į odą drėkina rankas ir jas šiek tiek maitina. Nors maitinimas nėra itin intensyvus, kol kas tokio efekto mano rankoms pakanka, o kaip bus vis labiau šąlant orams, būtinai paminėsiu kremui baigiantis prie tuštučių įrašo

Kol kas mano rankų oda apsaugota nuo atšiaurus oro ir vėjo, nepalankios oro sąlygos nesudirgina odos. Rankos po naudojimo tampa minkštesnės ir labai švelnios. Apskritai rankų oda tampa vizualiai gražesnė, lygesnė ir dailesnė.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ akiai malonus minimalistinis dizainas;
+ patogi naudoti pakuotė ir jos dozatorius;
+ malonus ir ilgai išliekantis stiprios kavos ir lengvos vanilės aromatas;
+ kavos aromatas suteikia žvalumo tingiais ir mieguistais rytais;
+ gana lengva konsistencija;
+ sudėtyje daug natūralių ingredientų  naudingų odai;
+ pilnai susigėręs rankų kremas nepalieka nemalonaus pojūčio riebios plėvelės ant odos;
+ gerai drėkina odą;
+ jaučiamas maitinamasis efektas;
+ apsaugo nuo atšiauraus oro (vėjo ir šalčio dirginimo);
+ rankos tampa minkštesnės ir švelnesnės;
+ oda vizualiai atrodo geriau: lygesnė, šviesesnė ir jaunesnė.

TRŪKUMAI:
- gana aukšta kremo kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (1) ir žalingas (1) ingredientai;
- gana ilgai geriasi į rankų odą (mano odai pilnai reikia 15-20 minučių tepant itin plonu sluoksniu);
- dėl sudėtyje esančios kavos ištraukos, neįsigėręs produktas šiek tiek tepa baltus paviršius;
- nepilnai susigėręs rankų kremas turi lipnumo ir palieka riebią plėvelę ant odos.




Ačiū, kad skaitote,

Nesušalkite,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Laukia ir mano bandymo šis rankų kremas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, mačiau, kad įsigijai :) Bus smalsu skaityti tavo nuomonę ;)

      Panaikinti
  2. Man lenvas toks tas kremas pasirode. Tiesa ir susigeria lyg ir greiciau 20 min.laukti kaip ir nereikia. Gal tik kvapas ilgiau islieka. Gal ziemai noretusi ko nors riebesnio...bet pokol kas tokia ziema be salcio galima ir su tuo kremu apseiti.
    Vat isitepus kuna...gautusi "moteris kvepenti kava" reikes pabandyti.
    Tik pries savaite atradau si bloga, bet esu susizavejusi. Dekui uz toki idirbi. Di

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą, visad smagu sulaukti daugiau nuomonių ne tik apie produktus, bet ir apie tinklaraštį :)
      Pilnai pritariu dėl kremo - kol nešąla, jis puikiai tinka. O vėliau tikriausiai reiks riebesnių kremų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą