ESSENCE "I love nude" akių šešėliai: "01 vanilla sugar" ir "06 coffee bean"

"I love nude" akių šešėlius iš Essence daug kas labai gyrė... Aš ilgai bandžiau produktus ir vis mėginau suvokti, gal ką darau ne taip, kad jie man nėra tokie super duper kaip daug kas gyrė. Tačiau galiausiai, išbandžiusi daugybę būdų, skelbiu savo verdiktą ir nuomonę apie juos.

"Mes praleidžiame visą gyvenimą, ieškodami prasmės.
Sustokite.
Leiskite gyvenimo prasmei surasti jus"
Dan Mccoy

Labas mano mielos draugės,
Ar pasiilgote manęs? Atsiprašau, kad ilgokai nerašiau... Truputį pasiguosiu: visą savaitgalį jaučiausi prastai ir šiandien jau esu biuletenyje dėl savo kūdikėlio. Visiškai nebuvo jėgų rašyti ir galvoje sukosi milijonas minčių, kad tik viskas mano mažyliui (-ei) būtų gerai. Todėl tokių emocijų kupinai net nekilo mintis dalintis ar rašyti naują įrašą.
Man paskirtas griežtas lovos rėžimas, todėl kai tik jausiuosi kiek geriau prisėsiu prie tinklaraščio įrašų. Tikriausiai puikiai suprantate, mažylio sveikata ir gyvybė man gerokai svarbesnė už bet ką šiame pasaulyje, todėl dabar svarbiausias mano gyvenime jis/ ji.
O šiandien labai trumpas ir ilgai brendęs įrašas apie dekoratyvinės kosmetikos atstovus - akių šešėlius iš Essence.



Produktas: ESSENCE "I love nude" akių šešėliai: "01 vanilla sugar" ir "06 coffee bean"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: maloni, minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: kiekvienas po 1,8 g
Kaina*: kiekvienas po 2,79 EUR (9,63 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos


Ką žada gamintojas: įsimylėjusi natūralumą! nude (kūno spalva) spalva yra lengva, švelni ir išgaunama net šešiuose skirtinguose akių šešėlių atspalviuose: nuo subtiliai smėlinės iki minkštai rusvos. akių šešėlių sudėtis prisitaiko prie kiekvienos poreikių: paryškina net pačius individualiausius bruožus. suderinę šešėlių spalvą, struktūrą ir formą, essence pateikė geriausią nude variantą



Man visai patinka akių šešėlių pakuotės, kuriose produktas sudėtas kaip baked (kepti) tipo produktai. Visa pakuotė pagaminta iš plastiko: apatinė dalis juodos spalvos, dangtelis iškilus, skaidrus su minimalistiniu šešėlių serijos užrašu. Kitoje pakuotės pusėje pateikti trumpi aprašymai, ir kita reikalinga informacija, visgi, šešėlių sudėties rasti ant pakuotės neįmanoma. Jos reikia ieškoti gamintojo (ar jų atstovų) tinkalapyje arba informaciniame buklete pardavimo vietose.

Visgi, reikia pripažinti, kad didžiausią įspūdį pakuotėje sudaro pats produkto sudėjimas į lizdą ir išgaubtas dangtelis, tačiau tikrai ne pakuotės patvarumas ar grožis. Pakuotės dangtelis atrodo gana silpnas ir neaišku, kiek ilgai laikys. O jei produktas nukristų ant žemės, tikriausiai subyrėtų ne tik šešėliai bet ir pati pakuotė.


Kvapas. Šešėlių kvapas labai silpnas, vos jaučiamas, todėl dekoratyvinės paskirties produktą be skrupulų galima vadinti bekvapiu.

Konsistencija. Akių šešėliai labai primena keptų (Baked) tipo produktų konsistenciją: ji gana minkšta (greičiau vidutiniškai minkšta), lengvai slysta tarp pirštų, nors pats produktas yra vidutiniškai drėgnas, man labiau į sausąją pusę. Produkto pigmentacija atrodo gana gera, bet paskirstant šešėlius man pigmentacijos pritrūko.


Sudėtis:
"01 vanilla sugar"TALC, MICA, NYLON-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOSTEARYL SEBACATE, DIISOSTEARYL MALATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, LAUROYL LYSINE, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-75 STEARATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"06 coffee bean"SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, GLYCERIN, SQUALANE, CAPRYLYL GLYCOL, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, ETHYLHEXYLGYLCERIN, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, HEXYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Bandant dažytis produktu, pastebėjau, kad išbandžius ant rankos šešėliai atrodo gana lengvai skirstosi, tačiau skirstant ant akies voko paskirstymas tampa sunkesnis: man pasirodė, kad skirstant akių šešėlius pigmentacijos visai nepakanka, spalva tampa nublukusi ir išplaukusi, nors išlaiko savo atspalvį ir ruda netampa purvina. Tad paprasčiausiai bandau pridėti daugiau spalvos ryškinant.


Apskritai abiejų atspalvių šešėliai labai dailūs ir universalaus tipo: šviesus atspalvis neturi blizgesio, o tamsaus atspalvio blizgesys  neintensyvus, vos matomas. Todėl gali būti naudojami ir antakių ryškinimui ir kaip higlitinimo priemonė po antakiu. Tačiau man asmeniškai kaip produktas po antakiu priemonė nepasiteisina dėl gana sunkaus ir nevisai tolygaus dengimosi ant odos.


Akių šešėliai praktiškai visiškai nebyra po akimis, todėl su šiuo aspektu aš neturėjau jokių problemų, o va dėl išlikimo laiko aš negaliu pagirti. Akių šešėliai ant vokų geriausiu atveju išsilaiko iki 3 valandų, vėliau jų atrodo visiškai nelieka ant vokų odos, todėl gaunasi praktiškai iš naujo atliekamas akių makiažas. Žinoma, su akių šešėlių pagrindu išlikimo laiką galima pratęsti, priklausomai nuo turimo pagrindo kokybės.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ dailiai atrodantis, minimalistinis produktų pakuotės dizainas;
+ bekvapiai gaminiai;
+ minkšta, maloni konsistencija;
+ produktai universalūs ir gali būti naudojami viso veido makiaže;
+ nebyra dengiant ant vokų;
+ dailūs nude tipo atspalviai: šviesus beveik baltas, su vos matomu gelsvumu, be blizgių detalių; tamsus "coffee bean" - tamsiai rudos spalvos su nedideliu kiekiu blizgių dalelių.

TRŪKUMAI:
- silpnos (greit dūžtančios) plastiko pakuotės;
- ant pakuočių trūksta sudėtinių gaminio dalių - ingredientų;
- silpnoka pigmentacija;
- sudėtyse yra vidutinio saugumo (2) ir žalingų (1) ingredientų;
- paskirstyti produktą tolygiai ir dailiai kiek sudėtinga;
- labai trumpai išlieka.




Ačiū, kad skaitote,

Iki šv. Kalėdų liko 10 dienų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Rudoms akims ir tamsesnei odai is vis matyt net neverta bandyti siu seseliu, nes nesimatys nieko jau po valandos.
    O Jums ir Jusu vaikuciui linkiu stiprybes ir sveikatos. Tausokite save. Bus tu irasu bloge.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už linkėjimus :)
      Išbandyti verta, jei naudosite gerą akių šešėlių pagrindą. Apie efektą rašiau be pagrindo. Bet visuomet rekomenduoju visoms akių vokų priemonėms naudoti pagrindą, taip ilgiau laikosi ir spalvos būna intensyvesnės :) P.S. reikia įvertinti ir nedidelę priemonės kainą :)

      Panaikinti
  2. Zaviuosi Jusu aprasymais! Labai graziai ir jausmingai rasote. Tiesiog puiku. Vat kai pries pora savaiciu atradau Jusu bloga vis uzsuku pasiskaitineti. Tiek daug issamios informacijos. Pasiskaicius kyla noras vis ka nors naujo isbandyti.
    o Jums siuo gyvenimo etapu linkiu stiprybes, sveikatos. Sekmes Jums ir Jusu vaikuciui!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas Diana,
      Labai malonu kad skaitote ir labai ačiū už šiltus žodžius ir linkėjimus. Smagu, kai įrašai naudingi ir skatina atrasti kažką naujo :)
      Gražių ateinančių švenčių :)

      Panaikinti
  3. Man labai patinka šios serijos šešėliai, turiu trejus. Naudoju su gera akių šešėlių baze ir nekyla jokių problemų nei dėl ryškumo, nei dėl laikymo ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip Monika, su šešėlių pagrindu viskas gerokai sklandžiau ir paprasčiau - todėl visuomet rekomenduoju akių priemones dengti ant pagrindo.
      O apie šešėlių efektą rašau tai, ką patyriau naudodama be pagrindo, kadangi ne kiekviena jį naudoja :) Ir taip geriau matosi, kiek patvarus ir kiek intensyvus yra produktas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą