ESSENCE "Lash Princess" volume mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas

Naujas mėnuo ir dar vienas blakstienų tušas. Šį kartą išbandau Essence Lash Princess tušą, suteikiantį blakstienoms apimties.

Išmokti valdyti savo emocijas...

Aš nežinau, kodėl pastaruoju metu jaučiuosi pavargusi ir nuolat neišsimiegojusi... Man reikia daugiau poilsio arba man paprasčiausiai norisi trumpų atostogų hi-hi :) dar nežinau... Liko dar kelios savaitės darbe ir tuomet jau laukiamiausios metų šventės su savu šurmuliu ir savomis emocijomis, galiausiai Naujieji... O toliau kol kas neplanuoju... Matyt šiuo metu toks periodas - tiesiog išgyventi iki Kalėdų :D Šiandien aš bendrauju su lengva ironija... iš tiesų viskas nėra taip jau juoda, kaip kartais paišau rašydama įrašus, o veide plati šypsena, kurios jūs deja nematote... Vis galvoju, ar taikliai perduodu savo emocijas? Ar skaitydami mano trumpas įžangas jaučiate tikrąsias mano emocijas... Ir tikiuosi, vieną dieną savo žodžiais kompiuterio ekrane tinkamai ir tiksliai išreikšti vidines audras ir ramybės bei laimės akimirkas...



Produktas: ESSENCE "Lash Princess" volume mascara - apimties suteikiantis blakstienų tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti blakstienas, suteikti joms apimties
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: greitai sugenda, džiūva
Tūris: 12 ml
Kaina*: 3,79 EUR (13,09 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: karališkos blakstienos! su išskirtinės cobra-head formos šepetėliu, nesunkiai padengsite ir atskirsite kiekvieną blakstieną. rezultatas: stulbinančios apimties blakstienos. tušas unikalus, kaip ir kiekviena princesė: pakuotė puošta išskirtine vakarine suknele.


Blakstienų tušo pakuotė savo forma išsiskiria iš kitų rinkoje esančių tušo pakuočių. Man forma kiek primena moteriškas formas, apglėbtas ilgos princesiškos suknelės. Apskritai, tokią pakuotę tikrai patogu paimti į rankas.

Dangtelio dizainas - pakuotės išorinė pusė

Tušo buteliuko dangtelis puoštas iškiliais minkštos medžiagos (kiek primenančios silikoną) motyvais. Vienoje pusėje rožinės spalvos iškilus raštas širdelės formos su viršuje suraitytu kaspinu.

Dangtelio dizainas - pakuotės nugarėlė

Tuo tarpu kitoje pusėje tokios pačios medžiagos raštas primena suveržtą korsetą. Ant dangtelio viršaus įspausta rožinė "e" raidė, simbolizuojanti kompanijos pavadinimą. kažin, ar tai oficialus kompanijos logotipas?


Blakstienų tušo šepetėlis yra pagamintas iš sintetinių plaukelių, sudėtų kobros formos šepetėlyje. Aš nežinau ar tai tikrai palengvina tušo dengimą ant blakstienų? Taip, dažant viena puse išgaunamas "riebesnis" dengimas ant blakstienų, tuo tarpu kita, išgaubta pusė priduoda blakstienoms ilgesnių blakstienų efektą. Su šepetėliu patogu pasiekti visas, net ir nedideles blakstienas. Apskritai, šepetėliui jokių priekaištų neturiu.


Lyginant prieš tai bandyto tušo Essence Lash Princess false lash šepetėlį su šiuo, turiu paminėti, kad gal kiek sunkiau šiuo šepetėliu dirbti su itin trumpomis blakstienomis, esančiomis arčiau akies ir paprasčiau tokiu šepetėliu nusiteplioti odą aplink. Nors, kaip jau minėjau, įgudusiai rankai šepetėlis iš tiesų netrukdo ir nėra itin nepatogus ar super kažkuo įpatingas.



Kvapas. Tušo kvapas įprastas ir primena daugumą tušų kvapų. Man primena seniau gaminamų, mano paauglystės laikų tušo kvapą.



Konsistencija. Tik atvėrus tušo pakuotę jos konsistencija yra gerokai tirštesnė, nors ne tiek tirštesnė, kiek sausesnė, nei prieš tai bandyto šio tušo, suteikiančio dirbtinių blakstienų efektą. Deja, kaip ir pastarasis tušas, šis irgi linkęs gerokai per greitai sutirštėti. Tušą aš naudoju apie mėnesį, kiekvieną dieną ir turiu pastebėti, kad tušas sušoko į stambius gabalus ir jau praktiškai nebetinkamas naudoti. Stipriai pasikeitė bei apsunko padengimo ant blakstienų procesas.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), AMINOMETHYL PROPANOL, MAGNESIUM SILICATE, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYIMIDE-1, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Blakstienų tušas nuo pat naudojimo pradžios gana sunkiai skirstėsi ant blakstienų. Iš pradžių atrodė, kad labai trūksta pigmentacijos, ir reikia priemonę dengti bent 2-3 sluoksniais ant blakstienų, kad išgauti minimalų beveik juodų blakstienų efektą.


Tačiau po 3-4 savaičių naudojimo, tušo konsistencija labai greitai sutirštėjo ir tušas viduje sušoko į didelius gumulus. Dėl tokios konsistencijos priemonę tapo dar sunkiau padengti ant blakstienų, o apie tolygų ir dailų padengimą tikriausiai ir kalbėti neverta? Tirštesni tušo gabalai prilimpa prie šepetėlio ir tolygiai padengti blakstienas tušu tampa paprasčiausiai nebeįmanoma...


Nors tušas ant blakstienų visada dengėsi sunkiai ir netolygiai, tačiau pirmomis savaitėmis efektas nebuvo itin nuviliantis. Tiesa, jis visiškai netenkina mano norų ir nesuteikia blakstienoms mano trokštamų apimties, tankumo ir juodumo. Apie pirmą priemonės sluoksnį net pasakoti neverta, nes reikialinga mažiausiai du sluoksniai juodumui išgauti. O apie tankumą kalbėti irgi sunku, nes jo paprasiausiai nėra. Blakstienų tušas žada suteikti apimties, tačiau mano blakstienos netapo nei itin ilgos, nei itin tankios. Nuviliantis faktorius... nesu bandžiusi tušo su tokiu prastu efektu (tai yra efektu, kuris tiek toli nuo mano ieškomo efekto blakstienoms).

Manau, kad tušas dėl savo efekto tiktų tik pradedančioms dažytis ir išbandančioms kosmetiką merginoms, kurios nenori daug investuoti ir neketina dažytis itin dažnai. O toms, kurios siekia efektingų blakstienų, tikrai nerekomenduoju.


Smagu, jog blakstienų tušas visiškai netepa odos aplink akis, bet deja, dėl sausos konsistencijos, jis po poros valandų nuo padažymo, nubyra po akimis ant skruostų ir gadina visą vaizdą. Ir trupa jis nuolat, nuo pat naudojimo pradžios... Baisu - šio defekto negaliu pakęsti...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ įdomi ir daili pakuotė;
+ neslystantis rankoje šepetėlis dėl įdomių ir dailių rožinių intarpų;
+ tušo šepetėlio kotelis ilgas ir patogus (tušo galvutei priekaištų neturiu);
+ padažo blakstienas - puikiai tiks pradedančioms bandyti kosmetiką;
+ netepa odos.

TRŪKUMAI:
- itin sausa tušo konsistencija;
- tušas buteliuko viduje labai greitai sutirštėja ir sušoka į gumulėlius;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- sunkiai skirstosi ant blakstienų ir sudėtinga tolygiai padengti ant blakstienų;
- prasta pigmentacija: reikia 2-3 tušo sluoksnių efektui išgauti;
- tušas ant blakstienų dengiasi netolygiai ir dedasi gumulėliais;
- trūksta juodumo ant blakstienų;
- trūksta apimties;
- trūksta ilgio;
- nutrupa po akimis.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 23 dienos...
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Gal gavai jau pasenusį? Mano įspūdis priešingas - kad tušas tiktų mėgstančioms ryškias blakstienas. Po atidarymo naudojau tik kelis kartus, bet visus kartus kaip tik norėjosi, kad tušas šiek tiek padžiūtų. Ir tikrai nesu natūraliai atrodančių blakstienų mėgėja :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Net neįsivaizduoju, tikiuosi jog ne... nes nebuvo ta konsistencija pernelyg sausa, dažytis tikrai įmanoma, bet tik pradarius per kelias savaites konsistencija pasikeitė visiškai.
      Bet kuriuo atveju, man paprasčiausiai nepatiko praktiškai niekas, gaila, tikėjausi tikrai daugiau

      Panaikinti
  2. Toks jau šio tušo efektas , bet man labai patinka. Ilgos , ryškios blakstienos ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man toks dviprasmiškas, bet tikiu, kad tikrai galima rasti geresnį tušą už panašią kainą, kad ir iš to paties Essence :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą