ESSENCE "Liquid Foil" Effect nagų lakas "34 the pink bang!"

Nagų lako niekada nebus per daug, ar ne? Šiandien noriu papasakoti apie man labai patikusį, tiesiog nuostabų nagų laką su blizgiu efektu iš Essence.

"Jūs niekad nesate pilnai pasirengusi, be gero manikiūro"
Citata, autorius nežinomas

Apskritai, Essence nagų lakai savo kainos ir kokybės santykiu verti dėmesio, tiesa, reikia pripažinti, jog tikrai ne visi, tačiau dauguma, kuriuos teko bandyti turi nepaprastai dailų dengimą, tolygų paskirstymą, patogius šepetėlius ir didžiulį spalvų ir atspalvių pasirinkimą. Tai iš tiesų vertos dėmesio grožio priemonės ne tik taupančioms. Tad Naujiesiems trepsenant už durų, kviečiu išbandyti bet vieną šios kompanijos nagų priemonę, na o šį kart kviečiu atkreipti dėmesį į vieną iš nagų priemonių su efektu...



Produktas: ESSENCE "Liquid Foil" Effect nagų lakas "34 the pink bang!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagams spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: sunkiai randu trūkumų
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR (8,60 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Elektrifikuotos poveikis! įdomūs efektai ant nagų, tokie kaip blizgučių, brangakmenių, cukraus, metalo, blizgaus, ar džinsų stiliaus holografinis mirguliavimas ir taškuotas kartu su ryškiomis spalvomis. sukuria įspūdingą 3D manikiūrą.
Unikaliam 3D manikiūrui ant nagų denkite 2 lako sluoksnius.


Apvalios formos stiklinio buteliuko pakuotė labai patogi ir maloni laikyti rankose. Buteliukas užsuktas metalo imitacijos plastikiniu dangteliu, kuris atspindi viską, kas yra aplinkoje.

Po buteliuko dangteliu esantis šepetėlis ant vidutinio ilgio kotelio. Pats šepetėlis vidutinio dydžio, kampai aštrūs, kvadratiniai, neužapvalinti. Šepetėlio šereliai vidutinio standumo.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija vidutinio tirštumo, ideali patogiam ir lengvam paskirstymui ant nagų plokštelių.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, MICA, BARIUM SULFATE, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE/RED 6 LAKE), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nagų lakas labai lengvai skirstosi ant nagų plokštelės ir tiesiog idealiai tolygiai pasidengia. Idealiai gražiai nagų lakas atrodo ir po vieno sluoksnio, tačiau maksimaliai gražiam efektui aš dengiu du nagų lako sluoksnius.



Tik padengus ant nagų lako plokštelės nagų lakas tiesiog per kelias sekundes išdžiūva ir įgyja folijos blizgumo efektą. Nors ant buteliuko rašoma, kad nagų lakas rožinis, tačiau aš matau jame ir violetinio atspalvio, tad man tai toks tarpinis rožinio - violetinio atspalvio lakas su nuostabiai gražiu, blizgiu efektu, kuris žaižaruoja ant nagų. Man labai patinka!



Ant nagų plokštelės naudojau nagų lako pagrindą, tačiau ant viršaus nedengiau skaidraus viršutinio nagų lako. Nagų lakas man išsilaikė ilgai - nagučiai idealiai atrodė apie 7 dienas ir nors manikiūras buvo tinkamas nešioti ir ilgiau (dar papildomai išlaikiau apie 2 dienas), tačiau aš dažniausiai jau 7 dieną perlakuoju savo nagus.


Neprastai dailus ir gražus folijos blizgumo efektas ant nagų man labai patinka. O ir lengvas paskirstymas, greitas džiūvimas ir nedidelė kaina neleidžia abejoti - tai dėmesio vertas nagų lakas.




Ačiū, kad skaitote,

Būkite nuostabios,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai