Korėjietiška: THE FACE SHOP rankų kremas "02 Tiare"

Pastaruoju metu mano kosmetikos lentynose apsigyveno nemažai skirtingų kremų, kuriuos, vienaip ar kitaip derėtų kažkaip sunaudoti: šiemet pavasarį pirktas The Body Shop kanapių kremas naudojamas vakarais, VIVI kavos kremas anksti rytais, o kai nėra nuotaikos ir norisi gaivaus ir malonaus aromato naudoju The Face Shop rankų kremą su baltomis gėlėmis. Paprastai šis kremas gyvena mano rankinėje, bet jau kuris laikas parsikraustė iš rankinės į mano naktinio stalelio stalčių.

"Negalite išvengti rytojaus atsakomybės, jei nuo jos išsisukote šiandien"
Abraham Lincoln

Šeštadienis prieš šv. Kalėdas man kiekvienais metais būna pasiruošimo laikas, kai stengiuosi padaryti kiek įmanoma daugiau ir ramiai laukti švenčių. Šiandien šiek tiek tvarkiausi namuose, pagaliau iš sandėliuko ištraukėme ir pradėjome puošti eglutę. Tiesa, mūsų šeima visuomet renkasi dirbtinę. Ir ne todėl, kad tikra ir gyva barsto spyglius, ar kasmet ją reikia įsigyti, o paskui galvoti kur teisingai išmesti. Ne! Rinkdamiesi dirbtinę mes norime saugoti gamtą - prieš kelis metus su vyru sutarėme, kad nepaisant nuostabaus tikro miško kvapo, mes nenorime, kad kelis metus augęs medelis būtų tiesiog nukirstas mūsų malonumui ir tik kelioms savaitėms... Žinoma, net jei jūs renkatės tikrą, - tai tik jūsų pasirinkimas - aš nieko nenoriu įžeisti, tiesiog pasidalinti savo mintimis apie šiandieninio vartojimo pasėkmes mūsų gamtai. Ar mums tikrai to reikia? Mūsų šeima sako ne bereikalingam medelių kirtimui. O kokią eglutę renkatės jūs ir kodėl?



Produktas: THE FACE SHOP rankų kremas "02 Tiare"
Gamintojas: Dist. TheFaceShop Co., Ltd. Pagaminta Seoul, Pietų Korėja
Paskirtis: švelninti ir drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: užsakius reikia ilgai laukti, kol bus pristatyta
Tūris: 30 ml
Kaina*: $ 4,93 arba 3,57 EUR (12,33 Lt)
Kur galima įsigyti: siunčiausi iš Korėjos, per ebay.com

Ką žada gamintojas: Gelio tipo rankų kremas. Švelni tekstūra geriasi ir tirpsta rankų odos ir suteikia joms šilkinio švelnumo.
Naudojimas: po rankų plovimo naudokite bet kada, kai jūsų rankų oda išsausėja. Uždėkite nedidelį kiekį ant abiejų rankų ir pamasažuokite rankas sukamaisiais judesiais.

#2 Tiare : Baltų gėlių aromatas, kurį sudaro romantiškas Tiare (Polinezijos Tiare gėlė), jazmino ir pakalnučių aromatai.


Tradicinė, minkšto plastiko kremo pakuotė tūbelės formos. Pakuotės dizainas gana paprastas, tačiau mergaitiškai dailus: ant žalios spalvos plastiko centre įkomponuotas kremo pavadinimas, kuris kartu nurodo ir pagrindinį Tiare gėlių ingredientą. Aplink sudėliotos baltos gėlės su ryškesniais nei fonas žaliais lapeliais. apačioje kompanijos užrašas ir gaminio pavadinimas.

Kitoje pakuotės pusėje gausu užrašų įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra ir korėjiečių bei anglų kalbos. Visa nugarėlė prirašyta informacijos smulkiu šriftu, nepamirštant sudėties, gamintojo, galiojimo laiko, naudojimo instrukcijos.

Tiesa, man labai patiko, kad pakuotė buvo saugiai supakuota skaidriame plastike - taip aš žinau, kad iki manęs jos tikrai niekas nebuvo atidaręs. Ir čia neprireikė jokių papildomų kartono dėžučių.


Tūbelės apačioje yra 8 briaunų rudos spalvos užsukamas dangtelis, kuris man labai priminė L'occitane ir The Body Shop rankų kremų kompanijų dangtelius. Atsukus dangtelį pastebiu, kad rankų kremo pakuotės anga papildomai apsaugota folija. Iš tiesų tai nebuvo būtina, nes kremas jau ir taip buvo apsaugotas skaidriu plastiku. Tačiau saugumo priemonių niekad nebūna per daug :)

Kremo dozavimo anga mažutė, ir tai tik į naudą vertinant kremo konsistenciją bei tai, kiek nedaug priemonės reikia vienam kartui.


Kvapas kažkas nuostabaus... Rinkdamasi aromatą dar suabejojau, ar tikrai noriu rinktis baltų gėlių aromatą, tačiau neapsirikau: kvepia dieviškai skaniai. Nors aromatą sudaro trys skirtingos gėlės, bet man jis panašesnis į pavasario narcizų su dar kažkuo gaiviu. Tikriausiai tai man nežinomų tiare gėlių kvapai, bet baltos gėlės aromatui puikiai tinkamas apibūdinimas.

O žinote, kas šauniausia? Kvapas ant rankų išlieka apie 2 valandas, nors kremas jau būna pilnai susigėręs į rankas. Tai puiku, žinoma, jei kvapas patinka, o man labai patinka.


Konsistencija. kremas baltos spalvos, itin lengvos konsistencijos, vos vos vandeningas. Nesijaučia jokio kremo riebumo.


Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Mineral Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Petrolatum, Sorbitan Stearate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopherol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Acrylates/  C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Propanediol, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Kremo reikia labai nedaug, kad pilnai paskirstyti ant rankų odos. Lengvos tekstūros kremukas greitai susigeria į rankų odą ir iš karto joms suteikia lygumo ir švelnumo.

Nuolat naudojant kremą rankos gauna reikiamą drėgmės kiekį, šiek tiek maitinamos. Mano nuostabai, net ir šiuo metu tokios lengvos konsistencijos rankų kremas visiškai tinka mano rankytėms, neleidžia joms išsausėti ir suskeldėti.

Be to, net ir esant smulkiems pažeidimams ant rankų (žinote, tuos erzinančius smulkius popieriaus įpjovimus?) priemonė visiškai nedirgina pažeistos odos, atvirkščiai, man pasirodė, kad kremas ją greičiau nuramina ir paskatina gyjimo procesą.


REZIUMĖ. Puikus kremas ne tik dėl puikaus aromato, tačiau ir dėl savo poveikio. Verta laukti kiek ilgiau ir pasilepinti puikiu korėjietišku gaminiu.




Ačiū, kad skaitote,

Iki šv. Kalėdų liko 6 dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Cia matyt labiau apie eglute bus, o ne apie krema. As visada renkuosi gyva eglute, jos keleta sakeliu. Maniski miniatiurine ir yra pasodinta vazonelyje. Manau jas tam ir augina, kad pauosti namus, o pavasari galima ir pasodinti. Vat darbe papuosiau keleta saku pusu,atvaziavusi prie darbo pastebejau, kad iskirstos pusys, todel pamaniau kad mielai keliata sakeliu ikurdinsiu ant stalo, dargi su konkoreziais. O ismetus plasmasine eglute...ji nesuirs dar velniai zino kiek metu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm.. Taip, vazonėlyje eglutė irgi geras variantas, tik kur paskui sodinate? Galbūt galima ir kieme, bet įsivaizduoju tik kelias, o kur paskui?
      Ir taip, tikriausiai plastmasinė yra ilgai, ilgai, bet va tėveliai jau nežinau kelintus metus puošia labai kokybiškai pagamintą plastiko eglutę ir dar daug metų laikys.
      Tačiau kiek žmonių, tiek nuomonių :) Linksmų švenčių jums, Diana ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą