MALIE SYSTEM "Seaweed" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su jūros dumbliais

Korėjietiškos veido kaukės jau senokai gyvena mano vonios lentynoje ir laukia tų progų, kai jausiu, kad veido odai trūksta intensyvaus drėkinimo. Šį kartą iš krūvelės traukiu itin stipriai drėkinančią ir suteikiančią gyvybingumo odai produktą su jūros dumbliais.

Padarykite kažką gero ir naudingo sau.
Nes jūs to nusipelnėte...

Gražiausios metų šventės jau visai ant nosies... per ruošos darbus, skubėjimą, dovanų pakavimą, namų tvarkymą, puošimą, maisto ruošimą... nepamirškite palepinti veido odos ir šventes sutikti su sveikiau atrodančia veido oda.



Produktas: MALIE SYSTEM Seaweed Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su jūros dumbliais
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti ir suteikti odai sveiko gyvybingumo bei švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sausai ir pavargusiai, gyvybingumą praradusiai odai
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai tinka europiečių veido odai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Jūros dumblių veido kaukė turting mineralais, kurie reikalingi sausai veido odai drėkinti ir švelninti. Kaukė suteikia veidui elastingumo ir padidina deguonies kiekį veido odos ląstelėse; suteikia papilkėjusiai ir pavargusiai veido odai gyvybingumo ir sveiko švytėjimo.


Vienkartinė plastiko pakuotė - plastikinis maišelis tamsiai žalios spalvos, puoštas jūros dumblių motyvu ir kosmetikos priemonių buteliuku. Pakuotė labai paprasta, tačiau ant jos visa reikalinga informacija tiek korėjiečių, tiek anglų kalbomis.


Kvapas. Nors pagrindinis kaukės ingredientas yra jūros dumbliai, bet kvapas man gana keistas. Veido kaukė kvepia šiek tiek gaiviai, tačiau jaučiasi ir sunkus kvapas. Tačiau labiausiai man primena neintensyvų kažkokių vaistų kvapą.

Konsistencija. Veido kaukė yra medvilnės padelis, iškirptas veido formos kontūrais ir gausiai prisotintas aktyviais ingredientais. Kaukės skystą perteklių visuomet reiktų nugręžti prieš naudojimą.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Algae Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukę kiek nugręžus dedu ant veido odos. Tikriausiai kiekviename įraše miniu, kad korėjietiškos veido kaukės visai netinka europiečių veido odos kontūrams. Tačiau aš palyginu ir kiek įmanoma priderinu veido kaukę prie veido kontūrų ir laikau apie 30 minučių.

Stipriausiai veido kaukė drėkina veido odą, ji tampa itin švelni. Veido oda po kaukės naudojimo vizualiai atrodė sveikesnė, gyvybingesnė.


REZIUMĖ.


PRIVALUMAI:

+ vienkartinė pakuotė;
+ nedidelė kaina;
+ ant pakuotės pateikta reikiama informacija anglų kalba (dauguma korėjietiškų produktų turi tik aprašymus korėjiečių kalbomis);
+ paprastas ir dailus dizainas;
+ intensyvus veido odos drėkinimas;
+ švelnina odą;
+ suteikia veido odai gyvybingumo ir sveiko spindėjimo.

TRŪKUMAI:
- medvilnės kaukė ne itin tinka europiečių veido kontūrams;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų;
- keistokas kvapas.




Ačiū, kad skaitote,

Nepamirškite palepinti ir savęs,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai