NUXE "Huile Prodigieuse Or" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis, spindesio suteikiantis veido, kūno ir plaukų aliejus "Golden Shimmer"

Dar vienas šiemet siūlomas mano būdas jums visoms suspindėti yra tiesiog pablizginti kūno odą ar plaukus... Pernai aš naudojau blizgų Lirene kūno balzamą, o šiemet - kūno, plaukų ir veido aliejų iš NUXE.

Didžiausia metų dovana yra praleisti Kalėdas su tuo, ką mylite labiausiai...

Šiandien šv. Kūčių diena: ramybės, susikaupimo, rimties ir buvimo su artimaisiais diena. Pasiruošę Kūčių vakarienei, prieš sėsdami prie stalo nepamirškite palepinti savęs... O gal jūs lepinatės tik šv. Kalėdų rytą? Kad ir kokį laiką renkatės, - nepamirškite skirti šiek tiek dėmesio savo išvaizdai ir suteikite sau truputį daugiau pasitikėjimo savimi nei paprastai...



Produktas: NUXE "Huile Prodigieuse Or" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis, spindesio suteikiantis veido, kūno ir plaukų aliejus "Golden Shimmer"
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: suteikti spindesio veidui, kūnui, plaukams ir švelninti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: skoningas ir minimalus, blizgios odos efektas
Labiausiai nepatiko: aliejukas ilgokai geriasi į odą
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 10 ml. Pilno dydžio pakuotės - 50 ml; 100 ml
Kaina*: priklausomai nuo kiekio:
- 50 ml -  £21,00 arba 29,32 EUR (101,24 Lt);
- 100 ml - £34,00 arba 46,32 EUR (159,93 Lt)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Feelunique

Ką žada gamintojas: NUXE "Huile Prodigieuse Or" sausas aliejukas yra universalus produktas, suteikiantis auksinį spindesį veidui, kūnui ir plaukams. Aliejaus formulėje yra 30% prabangių augalinių aliejų ir vitamino E, kurie maitina ir atstato veido ir kūno odą.
Aliejus suteikia veidui ir kūnui švelnumo, o plaukams spindesio ir apimties. Dėl smulkių auksinių dalelių, jūsų oda spindi ir žaižaruoja nuo kiekvieno jūsų judesio.
Aliejus tinkamas naudoti visiems odos ir plaukų tipams, nepriklausomai nuo amžiaus grupės. Auksinių dalelių atspindys subtiliai užmaskuoja nedidelius odos netobulumus ir paryškina įdegį.
Aliejus sukurtas iš 6 prabangių augalų (agurklės, jonažolės, saldžiųjų migdolų, ramunėlių, lazdyno riešutų, makadamijos) su saldžiu kvepalų aromatu.
Naudojimas:
Padenkite ant veido, kūno ir plaukų, tiek vasaros, tiek žiemos metu.
Tinkamiausias saulėkaitoje, kad matytųsi unikalus žaižaruojantis ir spindintis efektas.
Įtrinkite į plaukus žaižaruojančiam efektui.
Įmasažuokite į kojų odą, judesiais iš apačios į viršų, ir suteikite kojoms stangrinamojo efekto ir šilkinio švelnumo kojų įvaizdį.


Pilno dydžio nuotrauka (50 ml gaminys). Nuotrauka skolinta iš ČIA

Skaidraus stiklo gaminio pakuotė atrodo dailiai, užsukta aukso spalvos dangteliu su srėgiais. Šiaip man labai nepatogu, kad nėra jokios dozavimui palengvinti skirtos pompos: atsukus dangtelį anga tiesiog atsiveria, ir priemonę reikia pilti iš buteliuko į ranką. Tai nėra patogu ir tokiu atveju labai lengva gaminio perdozuoti.

Nežinau, ar pilno dydžio pakuotėse tokia pompa yra? Tikiuosi, kad ji yra, nes tai labai palengvintų dozavimą.


Visgi, ne pakuotė suteikia gaminiui grožio, o pats produktas, persimatantis per stiklines sieneles. Kol gaminys stovi vienoje vietoje, aliejus atsiskiria nuo aukso spalvos dalelių ir aliejukas nugula ant viršaus, o aukso dalelės lieka ant dugno. Tokios konsistencijos produkto naudoti negalima ir reikia jį suplakti.


Kvapas. Nors gamintojas teigia, kad aliejukas parfumuotas kvepalų aromatu, tačiau man jis nepatinka. Man net labai sudėtinga apibūdinti, kas tai per kvapas? Uostant į galvą ateina mintys apie natūralų aliejų su kažkuo sunkiu; arba žalių, neprinokusių pupų kvapą. Tiesiog tai nėra malonus aromatas mano uoslei...

Tačiau mano laimei, kvapas ant odos neišlieka ilgai: gal 15-30 minučių ir tikrai ne ilgiau. O paskui paprasčiausiai išgaruoja ir dingsta nuo odos.



Konsistencija. Aliejukas pavadintas sausu aliejumi, ir aš niekaip nesuprantu kodėl. Iš esmės tai dviejų skirtingų konsistencijų mišinys: skaidrios spalvos aliejus, gulintis ant kietesnės konsistencijos aukso spalvos blizgučių. Suplakus abu sluoksniai susimaišo ir galima produktą naudoti.



Sudėtis: pilnos sudėties gamintojas nepateikia.
Gamintojas teigia, kad aliejų sudaro 95% natūralių ingredientų.
Sudėtyje yra 6 prabangūs augalų ekstraktai: agurklės, jonažolės, saldžiųjų migdolų, ramunėlių, lazdyno riešutų, makadamijos.


Poveikis. Aliejuką paskirsčiau ant kūno odos sukamaisiais judesiais ir kiek įmanoma tolygiau. Iš pradžių kiek nerimavau, kad produktas nebūtų oranžinės spalvos ir nenudažytų kūno odos nenatūralia spalva. Tačiau galutinis efektas man labai patiko: oda tapo blizgi, tačiau tas žėrėjimo efektas matomas prie apšvietimo, ir oda žaižaruoja tik judant. Blizgučių dalelės yra labai smulkios ir ant odos jos pasidengia nerėždamos akies, skoningai ir atrodo itin dailiai.

Man nelabai patinkantis dalykas buvo tai, jog aliejukui susigerti į odą reikia laiko - ir visai nemažai... Net ir įsigėrus priemonei į odą, jei per ją perbraukiama ranka, dalis blizgučių persikelia ant delno odos. Manau, kad dalis dalelių gali likti ir ant drabužių, tačiau tai nėra tepimas, tiesiog blizgučiai persikelia ten, prie ko prisiliečia...


REZIUMĖ. Puikus, tiesiog nuostabus kūno aliejus man patiko, labiausiai dėl teikiamo odai efekto. Visgi, jis turi savų trūkumų, kurių nepaisant, tai tikrai puiki priemonė papuošti odą visais metų laikais. O įsivaizduojat, kaip jis atrodytų vasaros metu, jo sumaišius su kasdieniu drėkikliu? Pasaka, ne tik prieš Kalėdas...




Ačiū, kad skaitote,

Su šv. Kūčiomis, na, o iki šv. Kalėdų liko tik 1 diena,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai