SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1

Prieš didžiausias metų šventes, kiekviena mūsų nori sužibėti ir suspindėti... pasipuošti ir spinduliuoti gerą nuotaiką bei grožį. Nors nagų lakas tikrai nėra pagrindinis šventinis atributas, tačiau tvarkingas manikiūras prideda savotiško žavesio. Šį kartą kuriame spindesį su Sincero "Let's dance" blizgiu nagų laku D1.

"Planas nieko nereiškia;
planavimas yra viskas"
Dwight D. Eisenhower

Vakar buvo mano ir mano vyro gimtadieniai... Vakar prasidėjo mano atostogos... Aš net neįsivaizduoju, kaip aš sutiksiu ateinančias Kalėdas ir Naujuosius. Per Kūčias ir pirmajai Kalėdų dienai ketiname aplankyti mano tėvelius, antra diena paskirsta vyro močiutės jubiliejui. O Naujieji? Kol kas turim kelis pasiūlymus, bet tikriausiai galutinį sprendimą priimsime paskutinę minutę, tačiau kažkodėl visai nesinori šiemet švenčių praleisti namuose.



Produktas: SINERO nagų lakas "Let's dance" D1
Gamintojas: "Coop Bergerac NC". Prancūzija
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: žaižaruojančių nagų efektas
Labiausiai nepatiko: sunkiau nuvalyti nei vienspalvius nagų lakus
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,31 EUR (7,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokios informacijos apie gaminį
Galima rinktis iš šių atspalvių:
D 1
D 2
D 3
D 5
D 6
D 7
D 13
D 17


Nagų lako pakuotė skaidraus stiklo buteliukas, apvalios formos. Buteliuko dangtelis pagamintas iš plastiko, įmituojančio metalinį dangtelį. Pakuotės etiketė skaidri su visa reikalinga informacija, tačiau perskaityti tą informaciją gana sudėtinga dėl persišviečiančio nagų lako konsistencijos. Norint pamatyti visą informaciją reikia nulupti etiketę ir tik tada ją įmanoma skaityti.

Po dangteliu esantis šepetėlis ant labai trumpo kotelio. Jis siauresnis, nei vidutinio dydžio, šereliai lankstūs, tačiau vidutinio ilgio.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija vidutinio tirštumo. Tai skaidrios spalvos nagų lakas su daugybe spindinčių dalelių. Visos dalelės idealiai vienodo dydžio, itin smulkios. Dalis jų pilkos spalvos, kitos tarsi veidrodinės: spindi prieš saulės ar kitą šviesos šaltinį ir sukuria įvairiaspalvių dalelių įvaizdį: geltona, rausva, žalia, oranžinė, violetinė.... tiesiog įvairiaspalvė...



Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE / GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID / PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, MICA, POLYMETH METHACRYLATE, ISOBUTHYLPHENOXY EPOXY RESIN, POLYURETHANE-11, ETHYLCELLULOSE, STYRENE / ACRYLATES COPOLYMER, POLYVINYL BUTYRAL, CITRIC ACID, TIN OXIDE, TALC,

+/- CI 15850, CI 15880, CI 19140, CI 42090, CI 77000, CI 77266, CI 77491, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.


Poveikis. Nagų lakas ant nagų dengiasi lengvai, tačiau po pirmojo sluoksnio, blizgių dalelių ant nagų lieka labai nedaug, todėl šiam nagų lakui reikalingi bent jau 2 nagų lako sluoksniai. Tiesa, norint dailiai paskirstyti blizgias daleles man nereikia jų "gaudyti" iš buteliuko, nes jos pakankamai smulkios ir be problemų pasidengia ant nagų.

Natūralus apšvietimas

Vienas nagų lako sluoksnis gali būti naudojamas kaip blizgus viršutinis nagų lakas, ant spalvoto nagų lako. Tuo tarpu tik du sluoksniai sukuria mano siekiamą efektą. Apskritai, tobulam padengimui tikriausiai dėčiau ir trečią sluoksnį.

Sugadinti tokį, blizgučiais padengtą, manikiūrą yra labai sunku: sugadintos vietos sunkiai matosi ant nagų lako plokštelės, o ir pataisyti sugadintą vaizdą ar atsilupusį kamputį labai paprasta. Tereikia ant sugadintos vietos uždėti kiek lako ir pataisymų visiškai nesimato.

Dirbtinis apšvietimas

Nagų lakas džiūva itin greitai. Galutinis blizgus nagų efektas nėra grubus, tačiau ir nėra idealiai lygus. Blizgučiai ant nagų kiek jaučiasi, tačiau maloniai. Aš save vis pagaunu liečiant kiek neįprastą nagų lako paviršių.


Nagų lakas išsilaiko apie 8-14 dienų ant nagų - beveik, kaip gelinis nagų lakas. Net po 7 dienų nešiojimo, nė vienas kamputis nebuvo nuskilęs, nors nenaudojau skaidraus viršutinio nagų lako. O jei būčiau naudojusi, gal būtų išsilaikę dar gerokai ilgiau... Šis nagų lakas atlaikė intensyvų namų šveitimą be pirštinių ir net neatsilaupė, nenuskilo, neįtrūko - jam nieko nenutiko. Man atrodo, kad greičiau nagai nuaugs, nei nusilups blizgus efektas.


REZIUMĖ.


PRIVALUMAI:

+ nedidelė kaina;
+ galima įsigyti beveik bet kuriame prekybos centre;
+ patogus, nedidelis nagų lako šepetėlis;
+ vidutinio tirštumo konsistencija su blizgiomis dalelėmis;
+ įspūdingas žaižaruojančių nagų efektas;
+ dalelių nereikia "gaudyti" iš nagų lako buteliuko, nes jos pasidengia tolygiai;
+ vienas nagų lako sluoksnis gali būti naudojamas kaip viršutinis blizgus nagų lakas ant spalvoto nagų lako;
+ sunku sugadinti blizgų efektą;
+ sugadintą ar nuskilusį kamputį lengva pataisyti;
+ greitai džiūva;
+ labai ilgai išlieka.

TRŪKUMAI:
- nagų laką su blizgučiais sunkiau nuvalyti nei vienspalvius nagų lakus;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (1) ingredientų;
- reikalingi bent 2 nagų lako sluoksniai.




Ačiū, kad skaitote,

Prieš šventes, kiekvienai linkiu sužibėti,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Sveikinimai gimtadienio proga! Naguciai tikrai sventiskai atrodo. Manau puikus pasirinkimas, kai norisi spindesio!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :)
      Efektas ne tik dailus ir nuostabiai šventiškas, tačiau ir išlikimas ant nagų labai džiuginantis. Vertas išbandymams lakas :)

      Panaikinti
  2. Blizgutiniai lakai visuomet laikosi ant nagų idealiai ilgai. Bet tai tiesiogiai susiję ir su nuėmimo malonumais :D Sunaudosite visą butelį lako valiklio, kalną vatos diskų, kol nugramdysite blizgius nuo nagų ir tada pasakysite sau "kad aš dar kada nors..." :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo :) O tada po kiek laiko vėl lakuosi, džiaugsiesi efektu ir vėl keiksnosi blizgučius juos valydama :D Panašiai kaip su kirpčiais - nusikerpi, pasidžiaugi ir sekančią dieną imi juos atauginėti :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą