BANKA AGAFJI kūno šveitiklis "Milno - beriozovij" giliam odos valymui

Įsigydama Banka Agafji kūno šveitiklį nedidelėje pakuotėje, kažkodėl turėjau visai negerą nuojautą apie tai, ko tikėtis iš produkto ir koks jis bus mano kūno odai. Iš dalies aš buvau teisi, o iš dalies klydau: dilgėles, beržai, raudonėliai ir putokliai, nedidelėje pakuotėje, mano vonioje.

"Niekas negali prilygti rasos ir augalų aromatui, kuris gimsta iš žemės, leidžiantis saulei"
Ethel Waters



Produktas: BANKA AGAFJI kūno šveitiklis "Milno - beriozovij" giliam odos valymui
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, minkštinti, regeneruoti ir giliai valyti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: silpnas šveičiamasis efektas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,19 EUR (4,11 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt

Ką žada gamintojas: Banka Agafji šveitiklis pagamintas Sibiro žolelių ekstraktų pagrindu, pasižyminčių valančiomis savybėmis, švelniai ir giliai valo odą. Natūralūs komponentai išsaugo natūralų odos balansą, nepalieka tempimo pojūčio. Sudėtyje esantys Mandžiūrijos beržo malti sėmenys ir pumpurai pašalina suragėjusį odos sluoksnį, pasižymi regeneruojančiu poveikiu. Dilgėlių ekstraktas tonizuoja ir didina apsaugines odos funkcijas.  Raudonėlio ekstraktas praturtintas eteriniais aliejais, vitaminu C, flavonoidais, ramina odą, lygina ir minkština ją. Putoklių ekstraktas giliai valo odą.
Naudojimas: masažuojančiais judesiais tepkite ant drėgnos kūno odos, nuplaukite vandeniu.



Produkto pakuotė, man primenanti mažus sulčių pakelius, yra tarsi plastikinis maišelis. Pakelio viršuje įklijuota dozavimo anga su užsukamu dangteliu, kuris iš tiesų yra patogus naudoti kai gaminio reikia nedideliais kiekiais (pvz. veido kaukei), tačiau kūno šveitikliui mano nuomone, tokia pakuotė nebūtina.

Man patinka dailus pakuotės dizainas, kurio viduryje, tarsi emblema ar etiketė puikuojasi moteriškė su linijos pavadinimu apvaliame fone. Viršuje jos:  gausybę augalinių, tarsi pieštų pieštuku ant balto lapo, motyvų, o pakuotės apačia žalios spalvos, su irgi persipinančiais augaliniais motyvais. Tiesa, tik dabar pastebėjau, kad skirtingoms sudedamosioms dalims naudojami skirtingi augalų motyvai, ir automatiškai, skirtinga pakuotės spalva.



Kvapas. Aš nežinau, ką gamintojai naudojo aromatinėms medžiagoms, bet kvapas iš tiesų nerealus, tiesa, geriausiai jis atsiskleidžia karštame vonios kambaryje. Galima teigti, kad aromatas yra augalinis, žolelių kvapas, bet jame aš aiškiai užuodžiu tiek beržų, tiek baltųjų dilgėlių žiedų kvapus. Galutiniame rezultate tai gaivus ir uoslei malonus žolelių kvapas.


Konsistencija. Skaidrios spalvos želinės tekstūros masėje matosi tiek labai daug smulkių rusvos spalvos dalelių, tiek kur ne kur žalios spalvos stambių produkto dalių. Šveitiklio spalva, susimaišius konsistencijai tampa žaliai ruda, nors sakyčiau man labiau žalia ir tik vos vos ruda.



Sudėtis: Aqua, Lauryl Glucoside, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Betula Manshurica Seed Powder, Lamium Album Powder, Origanum Vulgaris Powder, Organic Saponaria Officinalis Extract, Polyethylene, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Citric Acid, Chlorophyllin-Copper Complex, Parfum.



Poveikis. Kūno šveitiklis turėtų būti priemonė, skirta šalinti negyvas odos ląsteles, tačiau jau tikriausiai iš konsistencijos puikiai matosi, kad šveitimo efekto iš šios priemonės praktiškai nėra. Tačiau mano pačios nuostabai gaminys man iš tiesų visai patiko, kitu atveju būčiau skyrusi visai žemus balus. Aš masažavau priemonę į kūno odą, o malonus aromatas kuteno mano uoslę. Mano oda tikrai nebuvo nušveista, tačiau dideliai mano pačios nuostabai, ji tapo švari, tarsi išvalyta, sudrėkinta ir atnaujinta. Ar taip gali būti iš tokios švelnios priemonės? Aš net neįsivaizduoju, bet man šveitiklis visai patinka.

Tiesa, turbūt galiu paminėti ir šiame įraše, kad pastebėjau, jog šveitiklio pakanka 2-3 kartams viso kūno odai panaudoti. Man liko vos viena dozė. Na ir galutinė nuomonė tuštučių įraše.


Nepaisant silpno, praktiškai nerandamo šveičiamojo efekto, priemonė man visai patiko, buvo maloni naudoti ir  suteikė švaros pojūtį, tiesa, visai kita prasme, nei galima įsivaizduoti po odos šveitimo.




Ačiū, kad skaitote,

Žvalaus pirmadienio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Gal reiketu i si sveitikli ideti dar kokia namine priemone...kavos ar rudojo cukraus...ir tada gal gausis sveitimas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą