COLLECTION 2000 "Dazzle Me!" pigmentas akims/ birūs akių šešėliai "20 Hazydaze"

Man sunkoka susidraugauti su akių pigmentais: kažkodėl vis nepavyksta išgauti norimo efekto arba kažko vis trūksta... Šiandien noriu papasakoti apie gruodžio mėnesį dažniausiai naudotus sidabrinius pigmentus iš Collection.

"Nebijokite naudoti visas spalvas, iš vaškinių kreidelių dėžutės"
Rupaul



Produktas: COLLECTION 2000 "Dazzle Me!" pigmentas akims/ birūs akių šešėliai "20 Hazydaze"
Gamintojas: "Collection 2000" LTD. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus blizgesys
Labiausiai nepatiko: byra ir yra labai sausi
Tūris: 32 g
Kaina*: £ 2,99 arba 2,66 EUR (9,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neparduodama. Anglijoje parduodamas Wilkinson, Boots, Superdrug parduotuvių tinkluose. Galima įsigyti ir ebay.com, amazon.com

Ką žada gamintojas: Nedideli indeliai su intensyviomis. blizgesį suteikiančiomis spalvomis. Tobuli kuriant švelnų, subtilų, blizgų dienos makiažą ar dramatišką vakarinį įvaizdį. Indeliai turi vidinį dangtelį su skylutėmis, kuris palengvina dozavimą. Galite naudoti Dazzle me! akių pigmentus (eye dust) sukurti švelnias vos matomas spalvas, kurios lengvai sklaidosi, ar naudoti drėgnus, siekiant sukurti intensyvesnį efektą.

Kiti galimi pasirinkimai:
* bedazzle 8 (auksinė)
* bewitched 4 (mėlyna)
* fairy dust 6 (violetinė)
* hazydaze 20 (sidabrinė)
* illusion 12 (rožinė)
* lustrous
* magical 2 (balta)
* mystery
* pixie 3 (žalia)
* stonewash
* enigma 13 (tamsiai žalia)

Keli pigmentai iš galimų variantų. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Nedidelis, skaidraus plastiko indelis užsukamas sidabro spalvos dangteliu. Po dangteliu yra dozavimui skirtas plastikinis dangtelis su skylutėmis, palengvinantis priemonės dozavimą. Iš tiesų, daugumoje pigmentų yra lygiai tokia pati pakuotė.

Nors ant pakuotės etiketės yra sudėtinės dalys, pagaminimo vieta, produkto pavadinimas, tačiau ant pakuotės nėra nurodyta tūrio: jį radau tik internete. Reikia pripažinti, jog 32 gramai produkto yra iš tiesų daug ir, kai jo reikia nedidelio kiekio, užtruks ilgai, kol indelis bus tuščias.


Kvapas. Kaip ir daugumoje pigmentų, taip ir šiame, produktas turi silpną mica ingrediento kvapą, kuris kiek specifinis, tačiau po aplikacijos kvapo visiškai nesijaučia: jis greitai dingsta. Tad neerzins net ir jautriausios uoslės.


Konsistencija. Sidabro spalvos pigmentas sausas, jame praktiškai nėra drėgmės, tad jis pakankamai birus. Akių šešėliai sudaryti ir beveik baltos spalvos ir blizgios sidabro spalvos dalelių.


Sudėtis: Mica,
[+/-] Hydrogenated Polyisobutene, Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Silica, Synthetic Fluorphlogopite, CI 15850, CI 15985, CI 16035, CI 19140, CI 42090, CI 75470, CI 77000, CI 77007, CI 77288, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77891, Talc.


Poveikis. Paprastai aš labai sunkiai draugauju su pigmentais, skirtais akims - man vis atrodo, kad aš nemoku su jaus dirbti, o gal tiesiog trūksta įpratimo? Esu turėjusi keli pigmentus iš Dzintars, kurie man visai patiko, bet paprastai birių produktų aš privengiu. Pirmiausia, tokie produktai dažniausiai pabyra po akimis, juos sunku tiksliai padengti ten, kur noriu ir galutiniame rezultate gaunuosi visa blizgi, lyg Kalėdinė eglutė.

Šie pigmentai irgi nėra išimtis: jų konsistencija iš tiesų labai sausa, tad dengiant ant vokų, dalis produkto pabyra ir pasklinda ant veido ne ten, kur norėčiau ir pageidaučiau. Pigmentus dengiu su šepetėliu su natūraliais plaukeliais, tad turėčiau teoriškai nubyrėjimo išvengti, bet man nepavyksta. Be to, pastebėjau, kad naudojant pigmentą: jau atsukant dangtelį dalis produkto pasklinda ant kosmetinio staliuko, nepaisant to, kaip atsargiai atidarinėju pakuotę. Žinoma, to visuomet galima išvengti naudojant drėgną kosmetikos šepetėlį, tačiau ir efektas gaunasi visai kitoks.


Mano turimas atspalvis yra sidabrinis ir labai blizgus, tad priemonę renkuosi kaip noriu blizgesio ir spindesio, bet ne ant viso voko: dažniausiai padengus išorinio voko dalį gaunamas subtilus  blizgus efektas. O jei norima intensyvesnio rezultato, reiktų sudrėkinti šepetėlį: taip bus galima paimti daugiau pigmento ir daugiau uždėti ant voko odos. Aš visuomet rekomenduoju priemonę naudoti su akių makiažo pagrindu, kad suteikti ilgesnį išlaikymą ir intensyvesnį rezultatą.


Tikrosios pigmento spalvos ir tikrojo priemonės žavesio tiesiog neįmanoma pagauti su fotoaparatu darant nuotraukas (patikėkite, bandžiau ilgai su įvairiais kampais ir įvairiais apšvietimais). Tikroji spalva ir blizgesys išryškėja su šviesos blyksniu. Akių šešėliai šviesina ir ryškina akis, suteikia spindesio.


Aš visuomet dengiu su makiažo pagrindu ir bazine šešėlių spalva, tad labai sunku tiksliai pastebėti, kiek ilgai laiko birus pigmentas, tačiau man jau maždaug po 3-4 valandų man norisi atnaujinti produkto spalvą ir paryškinti blizgesio intensyvumą.

P.S. dėl birios konsistencijos akių dulkes (eye dust - kaip įvardija gamintojas) galima naudoti ant viso veido ir kūno, siekiant suteikti šventiško blizgesio.


REZIUMĖ.


PRIVALUMAI:

+ nedidelė kaina;
+ didelio kiekio pakaks labai ilgam;
+ didelis spalvų ir atspalvių pasirinkimas;
+ paprasta, patogi pakuotė;
+ praktiškai nejaučiamas ir greit dingstantis kvapas;
+ galima naudoti ir sausus ir drėgnus;
+ Hazydaze - dailus, blizgus sidabrinis atspalvis;
+ dengiant sausus išgaunamas švelnus efektas, o dengiant šlapius - intensyvesnis rezultatas;
+ spalva ir blizgus efektas išryškėja tik su šviesos ar saulės atspindžiu;
+ šviesina, ryškina akis, suteikia spindesio;
+ sausus tinka naudoti ant viso veido ar kūno blizgiam efektui iššgauti.

TRŪKUMAI:
- nors gaminio prekyba sustabdyta, bet dar galima rasti ebay ir amazon;
- sudėtyje vidutinio saugumo (9) ir žalingi (2) ingredientai;
- šiek tiek byra po akimis ir kitur ant veido (dėl sausos konsistencijos);
- atidarant pakuotę dalis produkto nubyra ant kosmetinio staliuko, tad pats produktas yra nepatogus, nepraktiškas ir kiek netvarkingas;
- laiko 3-4 valandas.




Ačiū, kad skaitote,

Kaip ir visą gruodį linkėjau, taip ir šiandien, noriu jums palinkėti sublizgėti ir suspindėti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai